maritbet girişmaritbet
Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor

Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup’un ilk gayrimenkul Fera Life Kartal 6 ayda yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı.

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup'un ilk gayrimenkul projesi İstanbul Kartal'da Uğur Mumcu Mahallesi'nde yükseliyor. 120 milyon lira yatırım hacmine sahip Fera Life Kartal projesinde erken davranan yatırımcılar, 6 ayda yüzde 35 kar etti.  94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşan ve 25 bin metrekare inşaat alanına sahip projede inşaat Temmuz 2015'de başladı. 2016 yılı sonunda teslimi planlanan Fera Life Kartal'da konutların yüzde 65'i sahiplerini buldu. Konutların metrekare fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL aralığında değişen projede ticari birimlerin satışları yeni başladı…

Sektörün En Yeni Markası

Her biri inşaat sektöründe, farklı çatılar altında yıllarca önemli projelere imza atmış, ikisi mimar kökenli 3 ortak tarafından kurulan Fera Grup, Fera markasıyla iki yeni projeyi hayata geçirdi. Farsça yüksek ve ferah anlamına gelen Fera markasıyla Kartal ve Ümraniye'de geliştirilen projelerin yatırım hacminin toplamı 220 milyon lirayı buluyor. Vizyonunu, insanı odağına alan yüksek kaliteli gayrimenkul projeleri geliştirmek olarak belirleyen Fera Grup, Ümraniye'deki ticari gayrimenkul projesi Fera Business Ümraniye'nin satış ofisini de önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor. 

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, insanların lükse ve yüksek kalite standartlarına kolay ulaşmalarını sağlayacak projelerden ilk ikisini hayata geçirdiklerini söyledi. 

Markalı projeler üretmenin yararına inandıkları ve tecrübe ettikleri için Fera Grup çatısı altında bir araya geldiklerini anlatan Emrullah Yedikardeş, “Aslında bu noktada sektörle karşılıklı bir yarar ilişkisi kuracağımızı düşünüyoruz. Çünkü sektöre teknik bilgiye sahip isimler olarak yeni bir soluk getireceğiz. Biz mimari ve planlama anlamında, insan odaklı yaşam alanlarını ortaya koyacağımızı, böylece sektöre katkı yapacağımızı düşünüyoruz. Şimdiden bizi tanıyanlar ve projemizi inceleyenler, 2015 yılındaki belirsiz ortama rağmen Kartal projemize ilgi gösterdiler.  Bu projede yüzde 65'lik satış başarısına ulaştık. Erken davranıp Fera Life Kartal'a yatırım yapanlar da birkaç ay içinde yüzde 35'lik getiri oranına kavuştular” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!
  • 19.10.2016 12:52

Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!

Fera Grup, Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de satışları büyük oranda ...

Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı
  • 10.05.2016 10:29

Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı

Fera Grup tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Fera Business Ümraniye'de satı ...

Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor
  • 29.12.2015 09:26

Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup’un ilk gayrimenkul F ...