maritbet girişmaritbet
Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı

Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı

Fera Grup tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Fera Business Ümraniye'de satış fiyatlarını dövizden TL'ye çevrildi.

Son dönemde dövizdeki dalgalanmayı dikkate alan Fera Grup, Ümraniye projesinde satış fiyatlarını dövizden TL'ye çevirdi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, iş dünyasına hitap eden ve yüzde 50'si satılan projede kurdaki istikrarsızlık nedeniyle fiyat listelerini TL'ye çevirdiklerini söyledi.

Gayrimenkul projelerinin yeni markası Fera Grup, Kartal ve Ümraniye projelerinde inşaat ve satışlarını sürdürüyor. Grup Ümraniye'de devam eden ve iş dünyasına hitap eden Fera Business Ümraniye projesinde satış fiyatlarını TL'ye çevirdi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, kısa sürede yüzde 50'si satılan ve kiralamalar anlamında da yoğun ilgi gören projede, kurdaki istikrarsızlık nedeniyle fiyat listelerinin TL'ye çevrilerek güncellendiğini söyledi.

İç piyasada kurda istikrarsızlığa neden olan tansiyonun bir an önce düşerek piyasaların dengesini bulmasını istediklerini belirten Mehmet Gül, “Bu süreçte dalgalanan kur her kesimi sıkıntıya sokuyor. Gayrimenkulde de hem alıcı hem satıcı için alışverişi zorlaştırdığı için biz Ümraniye projesindeki dolar fiyatlarını TL'ye sabitledik. Tabii tüm ekonomi için esas olan sadece döviz kuru değil. Bizler siyasette ve ekonomide daha istikrarlı bir atmosferin yeniden oluşmasını diliyoruz” dedi.

Banka ve Perakendeciler İçin Operasyon Merkezi

Ümraniye projesi hakkında da bilgi veren Mehmet Gül,  lokasyon ve erişilebilirliği ile Anadolu Yakası'nın en gelişmiş ofis alt pazarı olan Ümraniye'nin banka ve perakende şirketlerinin operasyon merkezleri konusunda tercihi olduğunu ve inşaatı devam eden metro ile daha da gelişeceğini açıkladı.

Bahar Kampanyası Fırsatları

Ofis büyüklüklerinin 86 metrekare ile 763 metrekare arasında değiştiği Fera Business Ümraniye projesinde ofislerde metrekare fiyatı 8 bin 100 TL artı KDV olarak uygulanıyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanan projede, peşin veya banka kredili ödemede %10 indirim veya yüzde 50 peşinat ödenmesi halinde kalanı vade farksız 8 taksit imkanlarıyla ilişkili bahar kampanyası devam ediyor.

Deniz Manzaralı Ofisler

Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, Ataşehir'e rakip olacağına inandığı Ümraniye'de yükselen projenin 16 kattan oluştuğunu ve projenin ikinci katından itibaren deniz manzarasına sahip olduğunu açıkladı.

İmarlı En Büyük Son Parsel

Ümraniye Sütçü İmam Caddesi'nin başında bölgenin nitelikli ofis ve ticari ünite ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilen proje, Alemdağ Caddesi'nin paralelinde yer alıyor. Projenin imarlı ve en büyük son parselde geliştirildiğini anlatan Mehmet Gül, “Bölgede dükkan çok kıymetli. Zemin altında 5, normalde 11 olmak üzere toplam 16 katlı olacak. 9 kat ofis, 2 kat dükkan, 1 kat market, 1 kat depo ve 3 kat otopark olacak. Her kat 760 metrekare. Dükkanların olduğu ilk iki kat 1000'er metrekare. Toplam 8 bin metrekare ofis, 2 bin 500 metrekare dükkan olmak üzere satılabilir alan 10 bin 500 metrekare” diye konuştu.

Hastane ve Finans Kuruluşları İstiyor

Yatırım değeri 10 milyon dolar olan bina tamamlandığında toplam 50 milyon dolarlık bir değere ulaşacak. Mehmet Gül, “Hepsini bir hastane, katları da bir finans kuruluşu kiralamak istedi. Bir katı sattık. Suudi Arabistan ve Katar'dan da yabancı talipler var. Şu anda satışlar yüzde 50'yi buldu” şeklinde konuştu.

Binanın bölgesinde alternatifi olmadığını ileri süren Gül, “Kurumsal hareket edeceğiz. Tek tek satış olmayacağı için verimlilik yükselecek. Bu açıdan satışın hızlanmasını kontrol ediyoruz” dedi.

Gül İnşaat ve Karmar Ortaklığı tarafından hayata geçirilen konut markası Fera Grup'un ikinci projesi olan Fera Business, kayalık bir zemine inşa ediliyor.  Proje için 20 metrelik hafriyat kazıldı. Ekim 2015'te başlanan inşaatın Nisan 2017'de bitirilmesi planlanıyor. Ofisler ve dükkanlar natamam teslim edilirken ortak alanlar, koridorlar ve tesislerin iç dekorasyonları tamamen bitirilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Gül, Gülpark Yaşam Evleri'ni anlatıyor
  • 19.12.2013 17:05

Mehmet Gül, Gülpark Yaşam Evleri'ni anlatıyor

Gül Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, emlaktasondakika.com Haber Koordinatör ...

"Topraktan daire satışı dönemi kapandı"
  • 03.11.2020 10:25

"Topraktan daire satışı dönemi kapandı"

Üçay İnşaat Genel Koordinatörü Mehmet Gül'den yeni konut alacaklara kritik uyarı ...

Avangart İstanbul projesi basına tanıtıldı
  • 20.02.2018 12:48

Avangart İstanbul projesi basına tanıtıldı

Gül Proje’nin Seyrantepe’deki yeni projesi Avangart İstanbul, şehrin içine kadar ...

Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!
  • 19.10.2016 12:52

Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!

Fera Grup, Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de satışları büyük oranda ...

Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı
  • 10.05.2016 10:29

Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı

Fera Grup tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Fera Business Ümraniye'de satı ...

Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor
  • 29.12.2015 09:26

Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup’un ilk gayrimenkul F ...