maritbet girişmaritbet
EvinPark Rezidans satışa çıkmadan ilgi gördü

EvinPark Rezidans satışa çıkmadan ilgi gördü

Koza Konut nitelikli konut üretiminde marka değeri yüksek yaşam alanları oluşturmak üzere Koyuncu Grup ve Sefa İnşaat eşit ortaklığıyla kurulmuştur

Koza Konut nitelikli konut üretiminde marka değeri yüksek yaşam alanları oluşturmak üzere Koyuncu Grupve Sefa İnşaat eşit ortaklığıyla kurulmuştur.

 Firmaların köklü geçmişinden gelen tecrübe ile büyük ölçekli projelerinde dahi butik anlayışından asla taviz verilmemektedir. Modern ve özgün projeleri üzerinde uzun yıllar çalışıp en uygun araziye en doğru projeyi tasarlayarak, kendi özkaynakları ile finansmanını sağladığı konsept projeler üretilmektedir.

SEFA İNŞAAT daha önceki yıllarda ve halen özellikle Bağdat Caddesi civarı ve İstanbulun birçok semtinde A plus kalitede projelere imzasını atmıştır.

KOYUNCU GRUP,Ümraniye Tepeüstü'nde bulunan Buyaka, Kemer Corner, Corner Park, Corner Apartmens gibi projelere imzasını atmıştır.

İstanbul'un yeni yaşam ve finans merkezi Ataşehir, son yıllarda hızlı ve modern yapılaşmasıyla dikkat çekmektedir. Özellikle Ataşehir Bulvarı ve çevresi, güvenlikli site yerleşimleri, yeşil alanları, ulaşılabilir ticaret merkezleri ve elit – dinamik nüfus yapısıyla; İstanbul'un ulaşım problemleri yaşayan yaşlı yapıların yoğun olduğu seçkin semtlerine göre, alternatif bir semt olma özelliği taşımaktadır. Kozakonut'a ait Evinpark Rezidans arazisi, Ataşehir'in son parsellerinden biri olup 214 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır.

Ataşehir bölgesinin en güzel lokasyonun da konumlanan proje; şehrin içinde ve şehrin yoruculuğundan uzak oluşu ve Metro hattının bağlanacak olmasıyla oturum ve yatırım amaçlı kısa vade de kazanç sağlayacaktır.

 EVİNPARKREZİDANS Ataşehir,  8.000 m2 arazi üzerine kurulu, toplam inşaat alanı 42.000 m2 dir,  15'er katlı 2 adet sıra blok her sıra blok içerisinde 3'er blok ile toplamda 6 bloktan (A1, A2, A3 – B1, B2,B3) oluşmaktadır.  

A1-A3 bloklar 3+1, B1-B3 bloklar 4+1, A2-B2 bloklar 2+1 olmak üzere toplamda 214 adet daire mevcuttur. Yeşil alan için net 4.200 m2 ayrılmış olup 2 adet çocuk parkı, basket sahası, kamelyalar, her bir daire de kat bahçeleri düşünülerek,  konforlu ve lüks bir yaşam alanı sunmakla beraber, A blok 6. ve B blok 11.kat itibariyle deniz manzarasına sahiptir.

EVİNPARKREZİDANS Ataşehir'de; 24 saat güvenlik, Kapalı devre kameralı güvenlik sistemi, Sauna, Türk hamamı, Buhar odası, Kapalı havuz, Tv ve Toplantı salonları, Vitamin bar, Kütüphane, Kafeler, Kamelyalar, Spor salonu (Fitness center), Wireless, Fiber internet bağlantısı, Kapalı otopark ( 2+1 dairelere 1'er araçlık, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelere 2'er araçlık otopark tahsis edilmiştir) bulunmaktadır.

Dairelerde;  Ankastre beyaz eşyalı mutfak, Merkezi uydu, Fiber internet ve Tv bağlantısı, Tivibu altyapısı, İthal Pvc panjurlu pencereler, Özel tasarım mobilya kaplama dış kapı, Laminant parke, banyo, antre, hol ve mutfakta granit yer kaplaması ve asma tavan spot aydınlatma, 1.sınıf vitrifiye ve armatürler, duşa kabin, özel tasarım banyo dolabı ve portmanto mevcuttur.

Teknik özelliklere gelince; Radyejeneral temel sistemi, C30 Beton, STIII nervürlü demir, Ses ve Isı yalıtımı, Ortak mekânlarda jeneratörlerle kesintisiz enerji, çift hızlı asansörler, her daire için bağımsız depolar, Yangın ihbar sistemi, Prekast panel cephe, Kısmi silikon giydirme cephe sistemleri uygulanmaktadır.

Brüt m2 fiyatları 3.900 TL den başlamaktadır. Satış ofisi ve numune daire tamamlanmıştır.

Kaba inşaatı bitmekte olan EVİNPARKRESİDANS Ataşehir projesi 31.MART.2013 tarihinde teslim edilecektir.

EVİNPARK REZİDANS AtaşehirProjesi ayrıcalıklı konumu, benzersiz tasarımı, inşaat kalitesi ve sunduğu olanaklarla İstanbul'un elit yaşam projeleri arasına girerek İstanbul'a değer katacaktır.

EVİNPARK REZİDANS markalı projelerimiz Evinpark Rezidans Çamlıca, Evinpark Rezidans Suadiye ve Evinpark Rezidans Kazasker olarak devam edecektir.

Henüz satışa çıkmamış olmasına rağmen beklentilerin çok üstünde ilgi ve talep görmektedir.

www.evinpark.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evinpark Ada&Tepe ve Evinpark Kadıköy’de ön satışlar başladı
  • 15.08.2017 10:52

Evinpark Ada&Tepe ve Evinpark Kadıköy’de ön satışlar başladı

‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projes ...

İnşaat sektörü, konut satış istatistiklerini değerlendirdi
  • 24.07.2017 16:54

İnşaat sektörü, konut satış istatistiklerini değerlendirdi

Gayrimenkul sektörünün önemli isimleri, TÜİK’in Haziran 2017 konut satış rakamla ...

Gayrimenkul sektörü, TÜİK raporlarını değerlendirdi!
  • 24.05.2017 13:38

Gayrimenkul sektörü, TÜİK raporlarını değerlendirdi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) raporuna göre; 2017 Nisan ayında yaşanan konut ...

Evinpark Ada&Tepe Rezidans’ta Anneler Günü indirimi!
  • 10.05.2017 10:55

Evinpark Ada&Tepe Rezidans’ta Anneler Günü indirimi!

Maltepe'de yükselen Evinpark Ada&Tepe Rezidans'ta Anneler Günü'ne özel yüzde 10 ...

Evinpark Tepe Maltepe'de 599 bin liradan başlayan fiyatlar
  • 26.04.2017 15:00

Evinpark Tepe Maltepe'de 599 bin liradan başlayan fiyatlar

Sefa İnşaat ve Koyuncu inşaat ortaklığı ile inşa edilen Evinpark Ada & Tepe Rezi ...

Evinpark Kadıköy metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor!
  • 22.04.2017 15:26

Evinpark Kadıköy metrekare fiyatları 8 bin liradan başlıyor!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından inşa edilen Evinpark Kadıköy metrekare ...