maritbet girişmaritbet
Bumerang Kartal projesinde Wilo tercih edildi

Bumerang Kartal projesinde Wilo tercih edildi

Wilo’nun son iş ortağı yatırımcılığını Özkartallar A.Ş. yaptığı, mekanik işlerini Vonera Mekanik A.Ş.’nin üstlendiği Bumerang Kartal projesi oldu.

Üstün teknolojisi ile dünyada yaklaşık 150, Türkiye’de ise 30 yıldır faaliyet gösteren pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, entegre çözümleriyle Türkiye'nin en prestijli projelerine değer katmaya devam ediyor. İstanbul’da inşa edilen Bumerang Kartal projesinin ısıtma soğutma hatlarından, yangın pompalarına, hidrofor paketlerinden atık su drenaj pompalarına kadar tüm uygulama alanlarında Wilo Pompa Sistemleri tercih edildi. Sistemin ihtiyaçlarına yönelik olarak farklı basınç dayanım sınıflarına göre seçilen enerji verimliliği yüksek çözümleri ile projede yüksek sistem verimliliği sağlayan Wilo, geniş servis ağı ile olası bir arızaya 24 saat içerisinde müdahale etmesiyle de dikkat çekiyor.

Wilo, yüksek verimli pompa çözümleriyle Türkiye’nin önde gelen dev projelerinde çözüm ortağı olmayı sürdüren Wilo’nun son iş ortağı yatırımcılığını Özkartallar A.Ş. yaptığı, mekanik işlerini Vonera Mekanik A.Ş.’nin üstlendiği Bumerang Kartal projesi oldu. Projenin ısıtma soğutma hatlarından, yangın pompalarına, hidrofor paketlerinden atık su drenaj pompalarına kadar tüm uygulama alanlarında Wilo Pompa Sistemleri tercih edildi. 

Toplam kapalı inşaat alanı 57 bin 100 metrekare olan Bumerang Kartal projesinin ısıtma-soğutma hatlarında Yonos MAXO, VeroLine-IPL, CronoLine-IL sirkülasyon pompası serileri kullanıldı. Tek blok halinde, 190 daire ve 14 mağazadan oluşan projede her pompa sistemin ihtiyaçlarına yönelik olarak farklı basınç dayanım sınıflarına göre seçildi. Projede maksimum enerji tasarrufu sağlayan kuru rotorlu, frekans konvertörlü pompalar kullanılırken, modbus protokolüne uygun olarak hem pompaların kendi aralarında hem de sistemle iletişim kurması sağlandı. 

İstanbul Anadolu yakasının göz bebeği olan bir projede hidrofor paketlerinde ise frekans konvertörlü Wilo-Helix V serileri, sıcak su hatlarında TOP-Z re-sirkülasyon pompaları ile çözüm sağlanırken, atık sular için MTH, TP-P ve Rexa UNI serisi pompalar tercih edildi.

Yaygın servis ağı ile tüm su temin çözümlerinde tek çözüm ortağı

Bumerang Kartal projesinde Wilo’nun Türkiye fabrikasının yangın montaj hattında üretilen ve yılda dört kez Global FM denetçileri tarafından denetlenen NFPA 20 standartlarına uygun, UL Listeli ve FM onaylı yangın pompaları yer aldı. Projede 500 ve 750 gpm kapasitelerinde elektrikli pompalı iki adet Wilo FFS UL-FM Yangın Seti kullanıldı.

Türkiye’deki güçlü servis ağıyla fark oluşturan Wilo, bu sayede olası arızalara 24 saat içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirebilme özelliğiyle de öne çıkıyor. Hizmet verdiği tüm alanlarda olduğu gibi yangınla mücadele alanında da müşterilerine sonsuz güven veren ve projelere değer katan Wilo gerek mimari yapısı gerek çevreci ekipmanlarıyla bulunduğu ortama yeni bir soluk getiren Bumerang Kartal projesine değer katıyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bumerang Kartal projesinde Wilo tercih edildi
  • 12.10.2021 17:05

Bumerang Kartal projesinde Wilo tercih edildi

Wilo’nun son iş ortağı yatırımcılığını Özkartallar A.Ş. yaptığı, mekanik işlerin ...

Bilkent Nazende projesinde Wilo imzası!
  • 26.05.2021 16:25

Bilkent Nazende projesinde Wilo imzası!

Ankara’nın en değerli konut projelerinden Bilkent Nazende projesi tüm su temin s ...

Wilo, Türkiye’nin su kaynaklarını korumaya hazır
  • 13.04.2021 11:38

Wilo, Türkiye’nin su kaynaklarını korumaya hazır

Pompa sistemleri sektörünün teknoloji öncüsü Wilo’nun inovatif ürünleri sayesind ...

İhlas İnşaat Grubu, Wilo'yu tercih etti
  • 06.04.2021 10:43

İhlas İnşaat Grubu, Wilo'yu tercih etti

Wilo, Türkiye’nin köklü inşaat şirketlerinden İhlas İnşaat Grubu’nun yeni projel ...

Wilo, Dünya Su Günü’nde su sorununa dikkat çekti
  • 15.03.2021 17:13

Wilo, Dünya Su Günü’nde su sorununa dikkat çekti

Wilo Türkiye Genel Müdürü Mehmet Ürek, dünyada 100 milyon insanın temiz suya eri ...

Wilo’nun 300 milyon Euro değerindeki yeni genel merkezi açıldı
  • 08.03.2021 11:40

Wilo’nun 300 milyon Euro değerindeki yeni genel merkezi açıldı

Pompa sistemleri sektörünün öncüsü Wilo, yaklaşık 300 milyon euroluk bir yatırım ...