maritbet girişmaritbet
Bodrum Adabükü Evleri 7. Yazlık Evler Fuarı’nda tanıtıldı!

Bodrum Adabükü Evleri 7. Yazlık Evler Fuarı’nda tanıtıldı!

MM Proje’nin yılın 365 günü “ayrıcalıklı” yaşayabileceğiniz Adabükü Evleri, Jnr Fuarcılık ve Er-Do-Der sosyal sorumluluk platformunun ilk etabı olan 7. Yazlık Evler Fuarı’nda görücüye çıktı

 

MM Proje'nin yılın 365 günü “ayrıcalıklı” yaşayabileceğiniz Adabükü Evleri, Jnr Fuarcılık ve Er-Do-Der sosyal sorumluluk platformunun ilk etabı olan 7. Yazlık Evler Fuarı'nda  görücüye çıktı. Açılışı 22 Mart tarihinde, Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül ve Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon'un katılımlarıyla gerçekleştirilen fuar, 23 ve 24 Mart tarihlerinde, saat 10:00 ve 20:00 arasında Harbiye Askeri Müze'de gezilebilecek. 

BODRUM ADABÜKÜ'NDE YILIN 365 GÜNÜ SÜREN BİR RÜYA...

Bodrum; tarihi, doğal ve kültürel dokusuyla Ege'nin vazgeçilmez bir yerleşim ve tatil bölgesi. Ancak eşsiz olanaklarını genellikle yalnızca yaz aylarında sunmakta olan bu muhteşem bölgenin hem 365 gün 24 saat süren hizmet kalitesine hem de doğayla uyumlu, minimalist ve modern bir mimari anlayışa sahip konutlara olan ihtiyacı günden güne artıyor.

Mimari, inşaat ve tasarım konusunda günün ihtiyaçlarını yakalayan ve geleceğin gereksinimlerini tüketicinin beğenisine bugünden sunmayı başaran ender kuruluşlardan olan MM Proje, bu alandaki ihtiyacı Bodrum Ortakent'de yeralan Adabükü Evleri'yle yanıtlıyor. Bitez'in hemen yan koyu olan Ortakent'de, proje aşaması tamamlanmış ve inşaat sürecinde olan Adabükü Evleri 26.000 m2 alana kurulu 21 adet lüks müstakil konuttan oluşuyor. 15.000 m2 inşaat alanına sahip proje iki katlı villalardan oluşuyor.

Adabükü projesinde, doğal malzemeler ve doğal renkler kullanarak, doğayla uyumu bozmadan brüt beton olarak tasarlanan evler, tamamen yalın çizgilerle tasarlandı. Projeyi tasarlarken insanların beraber yaşayacağı site içerisinde, hem bu bütünlüğü korumaya hem de bağımsız alanlar yaratmaya özen gösterildi. Villaların yerleşiminde kot farkı olması ve villalar arası peyzaj düzenlemesi, her bir villaya bağımsız bir alan sundu. Manzarayı hiçbir evin kesmemesi, tüm güzelliklerden yararlanılması ve özellikle kendine ait alanda bağımsız ve huzurla yaşanabilmesi sağlandı.

Proje deniz kıyısında olmasına rağmen, denizin devamını konutlar içerisinde de yaşatmak için yüzme havuzu oldukça büyük tasarlandı. Arazide yaklaşık 10 metre fark olmasına rağmen merdiven özellikle kullanılmadı. Rampa sistemiyle, plaja, sosyal tesise, restorana fitness merkezine ve evlere rahatlıkla ulaşılabilmesi sağlandı. Bu sayede, yaşlılar çocuklar ve engelliler için de rahat ve güvenli bir ulaşım imkanı sunuldu. Ayrıca, rampa için shuttle servisi de mevcut. Adabükü'nün sosyal tesisleri arasında fitness ve yüzme havuzunun dışında, sauna, buhar odası gibi ayrıcalıklar ve tenis kortu da bulunuyor.  

Plaj alanı ve sosyal ortak kullanım alanlarında her türlü hizmet düşünüldü. Tamamen konut sahiplerine ait bu alanların son derece kaliteli hizmeti ve tecrübeli personeli sayesinde bütün ihtiyaçlar kolaylıkla karşılanabiliyor. Villalarda, güvenlik konusu da yine titizlikle ele alındı. Son teknoloji kamera ve alarm sistemleriyle hem genel site içi hem de müşterek güvenlik önlemleri alındı. Adabükü Evleri'nde, yaz-kış 7/24 site ve konutlar içerisinde ailenizle birlikte güvenle yaşayabilirsiniz.

Adabükü Evleri'nin teslim tarihi ise Haziran 2014.

MM PROJE HAKKINDA

MM Proje, sektörünün lider firmaları arasında yer alan ve 26 yıldır faaliyette olan bir mimarlık, dizayn tasarım, inşaat ve danışmanlık firmasıdır. Kurumsallaşmış yapısı ve gelişime açık, eğitimli, tecrübeli kadrosu ile dünya standartlarında hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Güvenilir, dürüst çalışma, kaliteli mimari ve inşaat hizmetleri verme ana prensibi ile faaliyetlerini sürdüren MM Proje, müşterilerinin beklenti ve hedeflerini kendi hedefleri olarak benimsemekte, sonuca ulaştırmakta, etkili, estetik, işlevsel ve kalıcı mimarlık ve mühendislik çözümleri sunmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışındaki sayısız çalışması ile sektörde yerini almış ve üstlendiği projeleri başarı ile gerçekleştirmiş bir marka olarak MM Proje, yaşam alanlarının proje ve üretim süreçlerini bütünlüklü olarak ele almakta; PROJE, İNŞAAT ve TASARIM alanlarında çağı yakalayan, modern çözümler sunmaktadır.

Doğal, tarihi ve kültürel değerleri koruyarak gerçekleştirdiği ve sürmekte olan  farklı projeleriyle sektörün odak noktası olmaya devam eden MM Proje'nin çeşitli yönleriyle hayata geçirdiği projeler:

Yurtiçi: Bodrum Adabükü Evleri, Anel, Gayrettepe Armoni Residences, Ataköy (Otel, Residence, AVM), Bodrum Doğabükü, Evcimen Çekmeköy, Forum Çamlık, Forum Gaziantep, Forum Mersin, Gordion AVM, Mashattan, Park Plaza, Redevco Erzurum, Terrace Tema, Ümraniye Belediyesi Yurtdışı: Babello (Eğlence Merkezi, Cafe, Restaurant), City Palace, Mazi Towers, Maziland, Moskova Villa, Villa Vitoşa

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum Adabükü Evleri 7. Yazlık Evler Fuarı’nda tanıtıldı!
  • 23.03.2013 16:53

Bodrum Adabükü Evleri 7. Yazlık Evler Fuarı’nda tanıtıldı!

MM Proje’nin yılın 365 günü “ayrıcalıklı” yaşayabileceğiniz Adabükü Evleri, Jnr ...