maritbet girişmaritbet
Avcılar Effect'te teslimler mayısta başlıyor

Avcılar Effect'te teslimler mayısta başlıyor

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 2017'de gerçekleştirilecek yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını ifade etti.

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, siyasi ve ekonomik istikrarla doğru orantılı olarak, Avcılar İnşaat'ın da müthiş bir ivme yakalayacağının altını çizdi. Mayıs 2017'de Effect projesinde yaşamın başlayacağını hatırlatan Avcı, proje içinde yer alan Çarşı hakkında ise şu değerlendirmelerde bulundu: "Bu projemizde yer alan açık çarşımıza gelen aşırı taleplerin, bizi firma seçiminde zorladığını belirtmeliyim. Bu talepleri, anlaşmak üzere olduğumuz profesyonel AVM danışmalık firmasıyla değerlendirerek çarşımızın Bornova Forum'a alternatif olarak yer almasını sağlayacağız." 

2016'da yüzde 30 büyüdü! 

Avcılar İnşaat'ın yeni hedeflerinden de bahseden İdris Avcı, şöyle devam etti: "20 bin metrekarelik bir alana kurulu olan Avcılar Effect projemizin 2'nci etabına başlıyoruz. Yine bu yıl içerisinde 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip üç projemizi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz. Mevcut projelerimizle yarattığımız 1.100 kişilik istihdamı 2.500'leıe kadar çıkarmayı hedeflemekteyiz. Bu yıl 1.200 konut ve iş yerinde yaşamın başlamasını sağlayacağız. Geçen yıl yüzde 30'luk büyümemizi doğru alanlara doğru yatırımlar yaparak başardık. 2017 yılı büyüme oranımızda aynı istikrarı devam ettirerek 420 milyon dolarlık bir yatırım hedefliyoruz." 

İzmir dışına çıkıyor

BU yıl sektörün yeni ve daha önce görülmemiş ölçekteki projelere ihtiyaç duyduğuna işaret eden Avcı, "Bugüne kadar daha çok İzmir'e değer katıyor ve yatırımlarımızı öncelikle İzmir merkezinde değerlendiriyorduk. Önümüzdeki dönemde ise Avcılar inşaat olarak İzmir dışında da projelerimiz olacak Çeşme projemiz de bunlardan biri. Çeşme, Avcılar ayrıcalıklarıyla tanışıyor Çeşme'nin muhteşem denizi, altın sarısı kumsalları, güneşi ve doğası, Avcılar Çeşme'de bambaşka bir güzellik ve değer kazanacak" ifadelerini kullandı. 

Çeşme'ye 100 milyon lira

Çeşme Paşalimanı'nda rezidans konseptinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olarak projelendirilen Avcılar Çeşme'nin şimdiden yatırımcılar arasında büyük bir heyecan oluşturduğunu söyleyen Avcı, Çeşme için 100 milyon TL'lik bir yatırım yapacaklarının altını çizdi. Yeni açılan Bornova Stadyumu ile yatırım değeri yükselen ve geleceğin Bornova'sı olarak adlandırılan Doğanlar'daki projelerinden de bahseden İdris Avcı, "Projemiz, 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanı ile geleceğin Bornova'sı olarak adlandırılan Doğanlar'a, Avcılar'dan bir armağan niteliğinde olacak. Park Bornoca, Ege Üniversitesi kampüsü ve çevre yoluna yürüme mesafesindeki projemizi yakında hayata geçiriyoruz" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Yetki belgesi şartıyla emlakçı enflasyonu sona erecek"
  • 23.08.2020 09:15

"Yetki belgesi şartıyla emlakçı enflasyonu sona erecek"

Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, ‘Türkiye’de emlakçı enflasyonu sona erecek, Gayrimenkul ...

Avcılar Effect'te teslimler mayısta başlıyor
  • 31.03.2017 10:33

Avcılar Effect'te teslimler mayısta başlıyor

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 2017'de gerçekleştirilecek yen ...

Avcılar Effect'e rekor ilgi
  • 30.03.2016 10:56

Avcılar Effect'e rekor ilgi

İzmir Bornova'da, yepyeni bir yaşamın kapılarını aralayan Effect, kısa sürede tü ...