maritbet girişmaritbet
Alya Merkezefendi Konutları Zeytinburnu projesi geliyor!

Alya Merkezefendi Konutları Zeytinburnu projesi geliyor!

Alya Merkezefendi Konutları projesi Zeytinburnu'nda inşa edilecek. Fiyat olarak maliyeti 350 milyon TL seviyesinde olması beklenen projede 456 konut ve 11 dükkan yer alacak. Proje, BOSS4 Gayrimenkul tarafından inşa edilecek.

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu bölgesinde inşa edeceği yeni konut projesi Alya Merkezefendi Konutları için düğmeye bastı. 17 bin 928 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek projede 456 konut ve 11 dükkan yer alacak.

Alya Merkezefendi Konutları Fiyat Maliyeti Ne Kadar?

Toplamda 76 bin 128 metrekare büyüklüğe sahip inşaat alanından meydana gelecek olan projenin 350 milyon TL’ye yakın bir maliyetinin olması öngörülüyor. Projede teslimlerin 2025 yılı son çeyreği içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

alya merkezefendi konutları zeytinburnu fiyat listesi boss4

Sosyal Donatı Alanları Neler?

500 araç kapasiteli otoparkın yer alması beklenen projede 110 metrekarelik yüzme havuzu, 10 bin metrekarelik yeşil alan bulunacak. Ayrıca projede sosyal tesis 701 metrekare, otopark alanı ise 2 bin 411 metrekare olarak hesaplandı. Alya Merkezefendi Konutları’nda ayrıca fitness, sauna, buhar odası, hamam gibi seçeneklere de yer verilecek.

En Büyük Pay Zeytinburnu Belediyesi'nin

Alya Merkezefendi Konutları, çok sayıda hak sahibinin yer aldığı bir arsa üzerinde hayata geçirilecek. Toplamda 17 bin 928 metrekarelik arsadaki en büyük hak sahibi bin 518 metrekare ile Zeytinburnu Belediyesi olarak gözüküyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alya Merkezefendi Konutları Zeytinburnu projesi geliyor!
  • 24.08.2022 11:24

Alya Merkezefendi Konutları Zeytinburnu projesi geliyor!

Alya Merkezefendi Konutları projesi Zeytinburnu'nda inşa edilecek. Fiyat olarak ...