maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu My Club’lar yoğun ilgi görüyor!

Ağaoğlu My Club’lar yoğun ilgi görüyor!

Ağaoğlu projelerinde yaşayanların spor ve sosyal aktivitesi için başlayan My Club'lara ilgi arttınca 25 bin üyelik bir kulübe dönüştü

Gayrimenkul geliştirme şirketleri son yıllarda sosyal tesis ve spor yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Öncelikle projelerin içindeki sosyal tesis ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen spor ve yaşam merkezleri artık gayrimenkulün yan kolu haline geldi. Bu şirketlerden biri de Ağaoğlu İnşaat. Ümraniye, Çekmeköy ile Doğu ve Batı Ataşehir'deki projelerinde yaşayanlara sosyal bir imkân sağlamak için hayata geçirilen My Club Spor ve Yaşam Merkezi, bugün 25 bin üyeli dev bir tesise dönüştü. Tamamı Anadolu Yakası'nda altı kulübe ulaşan My Club, eylülde Bahçelievler, ardından Ispartakule ve Ayazma, son olarak da Maslak'ta hayata geçirilecek Ağaoğlu projeleri içinde açılacak tesislerle 10 kulübe çıkacak.

2013'TE 45 BİN ÜYEYE ULAŞACAK

My Club Spor ve Yaşam Merkezleri Genel Müdürü Serhat Bingül, yeni açılacak kulüplerle birlikte 2013'ün sonunda 40-45 bin üyeye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Bingül, Ağaoğlu projelerinde yaşayanların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen ancak büyüyerek hedeflerin çok üstüne çıkan tesislerin ev sahiplerinin yanı sıra dışarıdaki projelerin sakinlerinden de büyük ilgi gördüğünü söyledi. Bingül, tesislerdeki üyelerin yüzde 30'unu ev sahiplerinin, yüzde 70'ini ise dışarıdan gelenlerin oluşturduğunu kaydederek "Spor kulüpleri şu anda çok büyüyen bir sektör. Ağaoğlu projelerinde yaşayanların haricinde dışarıdan gelen yüksek talep bizi bu kadar büyümeye yönlendirdi" diye konuştu. Son 10 yılda içerisinde fitness ve spor aletlerinin yanı sıra masaj, spa, hamam, restoran, eczane, araba kiralama gibi birçok hizmeti veren yaşam merkezi konseptinin çok büyüdüğünü söyleyen Bingül, "Bir spor ve yaşam merkezi tesisinin yatırım maliyeti 200 bin dolardan başlayarak 10 milyon dolara kadar çıkıyor. Bizim gibi A sınıfı kategorisinde 20'ye yakın kulüp var. Sektörün yıllık cirosu ise 150 milyon dolara ulaştı" dedi.

Crossfit büyüyor

Yeni ekipmanlar ve Ar-Ge çalışmaları için yurtdışındaki fuarları taki ettiklerini kaydeden Bingül, "Son dönemde ABD'de crossfit çalışmaları ağırlık kazanıyor. Biz de yeni oluşturduğumuz ders programlarına crossfit egzersizlerini de koyuyoruz" diye konuştu.

Sabah-Emlak&Mortgage

Yorum Yaz

Benzer Haberler

My serisine New Work'ü ekledi!
  • 13.11.2014 13:00

My serisine New Work'ü ekledi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen My New Work, İngizlice 'y ...

Ağaoğlu en çok hatırlanan konut markası oldu
  • 03.12.2013 09:44

Ağaoğlu en çok hatırlanan konut markası oldu

Ağaoğlu konut reklamı beğeni araştırmasında en çok hatırlanan marka oldu ...

Ağaoğlu bombayı patlattı! Suudi Arabistan'a proje yapacak!
  • 08.10.2013 16:27

Ağaoğlu bombayı patlattı! Suudi Arabistan'a proje yapacak!

Dubai Cityscape Global 2013 Fuarı’na katılan Ağaoğlu’nun standı yoğun ilgi gördü ...

Ağaoğlu My Club’lar yoğun ilgi görüyor!
  • 26.04.2012 12:21

Ağaoğlu My Club’lar yoğun ilgi görüyor!

Ağaoğlu projelerinde yaşayanların spor ve sosyal aktivitesi için başlayan My Clu ...

Ağaoğlu'ndan 4 yeni proje
  • 02.03.2012 15:15

Ağaoğlu'ndan 4 yeni proje

Ağaoğlu, İstanbul'da 4 yeni projenin lansmanını yapmaya hazırlanıyor ...

Ağaoğlu otel projelerine hız verecek
  • 27.02.2012 10:22

Ağaoğlu otel projelerine hız verecek

Otel projelerine hız verecek olan Ağaoğlu İnşaat, MyOffice binasının yanına 156 ...