maritbet girişmaritbet
Royal Group’tan yeni bir kentsel dönüşüm projesi daha!

Royal Group’tan yeni bir kentsel dönüşüm projesi daha!

Başarılı kentsel dönüşüm çalışmalarına imza atan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence’dan sonra yeni bir projeye başlıyor.

Kartal'da kentsel dönüşüm deyince akla gelen ilk firma olan Royal Group, aynı bölgede yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce de Kartal'da Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren kuruluş, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı. Bugün düzenlenen törenle proje alanında bulunan binaların yıkımına başlandı. Törene, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli de katıldı. Projenin inşatına Mart ayında başlamayı planladıklarını söyleyen Tolga Çehreli, “24 ayda tamamlamayı planladığımız projemiz 220 konuttan oluşacak” dedi.

Royal Group

En çok kentsel dönüşüm yapan firmalar arasında! 

Kentsel dönüşümü vatani bir görev olarak gördüklerini ve sonuna kadar desteklediklerini belirten Çehreli, “Biz herkesin depreme dayanıklı, güvenlikli ve içerisinde sosyal donatıları olan konutlarda yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük ediyoruz” diye konuştu. İnsana, kent hayatının dinamiklerine ve doğaya uygun mimari çözümler üretmek amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Çehreli, “Her projemizin merkezine insan mutluluğunu koyuyoruz. Hayatı keyifli kılacak projeler geliştiriyoruz. İstanbul'da en çok kentsel dönüşüm yapan firmalar arasına girmiş olmaktan dolayı mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kentsel dönüşümün gücü, doğru yalıtım çözümleriyle artıyor
  • 28.05.2026 01:07

Kentsel dönüşümün gücü, doğru yalıtım çözümleriyle artıyor

Kentsel dönüşümün gücünün doğru yalıtım çözümleriyle arttığını vurgulayan İzocam ...

Fikirtepe'de depreme dayanaklı 11 bin yeni yuva
  • 24.05.2026 23:23

Fikirtepe'de depreme dayanaklı 11 bin yeni yuva

Türkiye'nin en zorlu kentsel dönüşüm süreçlerinden biri olan ve uzun yıllar tama ...

RAMS Park House Maslak’ta “500. Aile” mutluluğu
  • 21.05.2026 15:50

RAMS Park House Maslak’ta “500. Aile” mutluluğu

RAMS Türkiye’nin İstanbul Maslak’ta hayata geçirdiği, Türkiye’nin özel sektör el ...

Kentsel dönüşümde altyapıdan banyoya bütüncül çözümler
  • 12.05.2026 17:12

Kentsel dönüşümde altyapıdan banyoya bütüncül çözümler

Türkiye’nin dört bir yanında hız kazanan kentsel dönüşüm projeleri sadece eski b ...