maritbet girişmaritbet
Ataşehir'de en çok çocuklu sabah sporu rekoru!

Ataşehir'de en çok çocuklu sabah sporu rekoru!

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen daha sağlıklı bir yaşam için Harekete Geç organizasyonu ile Dünya Spor Günü’nde en çok çocukla müzikli sabah sporu rekoru kırıldı

“Harekete Geç” projesi kapsamında yeni bir rekor denemesi gerçekleştirildi. Rekor denemesine çok sayıda sanatçı ve sporcu ile Ataşehir'deki tüm ilköğretim okullarından öğrenci grupları, Ataşehir Belediyespor Kulübü'ne bağlı sporcular ve engelli sporcular katıldı.

FİFA kokartlı futbol hakemi Süleyman Abay ve Bir Çocuk Sevdim isimli televizyon dizisinin küçük oyuncusu Aybars Kartal Özson ile birlikte düdüğü çalması ve Faruk Emre'nin sözlerini yazıp söylediği Harekete Geç şarkısıyla tüm çocuklar bir anda spor yapmaya başladı. Sabah sporunun sonunda Ataşehir'in 3 bin 127 çocukla yeni bir rekora imza atıldığı gözlemci komite tarafından açılandı. Ataşehir en çok çocukla sabah sporu yapma rekorunu kırdı.

Ataşehir'de yaşayan herkesin, çağdaş yaşam koşullarında sağlıklı yaşaması için tüm olanakları kullandıklarını söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi;  “Vatandaşlarımızın sağlıklı yaşayabilmesi için parklarımızda spor yapılan alanlar oluşturduk. Sporun dostluk kardeşlik ve barış için olduğunu unutmamak için de 7'den 70'e herkesin bir arada hem spor yapmasını hem de eğlenmesini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Rekor denemesi aralarında Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve İsmail Kabakçı'nın da bulunduğu jüri tarafından tescillendi.

Rekor denemesinin ardından Faruk Emre bir konser verdi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ataşehir'de en çok çocuklu sabah sporu rekoru!
  • 03.05.2012 14:06

Ataşehir'de en çok çocuklu sabah sporu rekoru!

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen daha sağlıklı bir yaşam için Harekete ...