maritbet girişmaritbet
SRC Yapı Malzemeleri dünya markası olma yolunda ilerliyor!

SRC Yapı Malzemeleri dünya markası olma yolunda ilerliyor!

Ticari faaliyetlerine 90’lı yıllarda başlayan SRC Yapı Malzemeleri, 2003 yılından itibaren küvet, jakuzi, kabin ve masajlı kompakt sistemler ithalatı ile Türkiye’de banyo kültürüne farklı çözümler ve yaklaşımlar getirdi

Ticari faaliyetlerine 90'lı yıllarda başlayan SRC Yapı Malzemeleri, 2003 yılından itibaren küvet, jakuzi, kabin ve masajlı kompakt sistemler ithalatı ile Türkiye'de banyo kültürüne farklı çözümler ve yaklaşımlar getirmiştir. Sektörde lider konumdaki paket duşakabin ve kompakt sistemler ürün gamının yanında, özel ölçü ürün ve temperli cam kabin üretimi de yapmaktadır.

 
İstanbul Davutpaşa'daki atölyede başlayan ve zaman içinde 9 bin metrekare kapalı alana yayılan firma, artan talep ve değişen kalite kontrol anlayışı paralelinde 2007 sonrasında akrilik tekne, küvet, jakuzi üretim hattını faaliyete sokmuştur. Bu yatırım sonrasında yurtiçi müşterinin yanında, yurtdışı müşteri talepleri de karşılanmaya başlanmıştır.
 
Türkiye'nin en büyük entegre küvet, jakuzi ve kompakt banyo sistemleri üretim tesisi
 
2012'de, entegre tesis ihtiyacı nedeniyle Hadimköy Akpınar Sanayi Sitesi içinde 40 bin metrekaresi kapalı, 5 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 45 bin metrekarelik yeni yerine taşınan şirket, üretimin her aşamasında kalite kontrol süreçlerini kendi bünyesinde toplama yeteneğine ulaşmıştır. Söz konusu tesis, Türkiye'nin en büyük entegre küvet, jakuzi ve kompakt banyo sistemleri üretim tesisidir. 
 
Kullandığı akrilik plakaların üretimini kendi bünyesinde toplayarak, en önemli ara mamül üründe dışa bağımlılığa son veren şirket, aynı zamanda diğer küvet üretici firmalara da ara mamul tedarikçisi konumuna gelmiştir.
 
Robot kontrollü sistem
Küvet elyaflama hattında Türkiye'de ilk defa robot kontrollü sisteme geçen SRC Yapı Malzemeleri, ARGE çalışmalarını bünyesindeki ekip ve öz kaynak kullanımıyla geliştirmiştir. Geleneksel yöntemlere, başka bir deyişle insan unsuruna bağlı olan ve dolayısıyla hataya açık olan elyaflama etabı, robot kontrollü sistem sayesinde insan hatasından kaynaklanan pürüzlerden arındırılmış, standardizasyon sağlanmıştır. Yeni teknoloji ile maliyetlerde ortaya çıkan avantaj son tüketicilerin alım gücünü de olumlu etkilemektedir.
 
Sıfır hatalı üretim
SRC Yapı bünyesinde hassas ürünlerin tümü (hidromasajlı  küvetler ve kompakt sistemler) robot kesim makineleri ile kesilir ve gerekli delme işlemleri yapılır. Robot kesim teknolojisi ile ürünlerin su geçirmezlik ve hassas delik delme işlemleri sıfır hata ile gerçekleşerek, ileriye dönük üretim hatalarının önüne geçilmesi sağlanır.
 
Cam ebatlama ve desen bölümünde kullanılan makineler ile kumlama aşaması insan unsuru olmaksızın tamamlanmaktadır. Lazer kesimli desenler kusursuz biçimde cama işlenirken, kumlamada kullanılan kum ve benzeri insan sağlığına zararlı olan materyallerin makineyi kullanan işçi ile teması önlenmektedir. Teknolojik yatırımlar sadece ürün ve kullanıcı adına değil, çalışan sağlığı açısından da önemsenmektedir. 
 
23 ülkeye ihracat
SRC Yapı Malzemeleri, Türkiye'deki lider zincir yapı marketler ile çalışırken, bayii satış kanalında 350 satış ortağı ile son tüketiciye ulaşmaktadır. 2012 yılı itibari ile firmanın ihracat yaptığı ülke sayısı 23'tür.
 
Yurt dışında partner arayışı sürüyor
SRC Yapı Malzemeleri, Türkiye genelinde başarı ile yürüttüğü,  üretimden son kullanıcıya kadar olan süreçlerin tümündeki satış ve satış sonrası hizmet politikasının yurt dışı ayağının oluşturulması için çalışmaktadır.  Ülke genelinde uzun yıllardır başarı ile yürüyen ve her geçen gün gelişen sistemin sınır ötesinde de uygulanması adına çalışmalar yapılmakta ve yurt dışında gerekli partner ve lojistik merkez arayışları devam etmektedir. 
 
İnsan sağlığına maksimum özen
Tüm ürünler, sağlıklı kullanım için gerekli tüm üst standartlara sahip olup, tekne, küvet ve jakuzilerin tamamı akrilik plaka ile kaplanmaktadır. Böylece ürünlerin kullanımı sırasında doğabilecek bakterilerin üreme ve yaşamasının önüne geçilir.  Ayrıca kullanılan tüm cam aksamlar tamper işleminden geçirildiğinden kırılma anında insan vücuduna zarar vermesinin önüne geçirilmiştir.
 
Satış sonrası destek 
Üretim aşamasındaki yüksek kalite standartları, satış sonrası hizmet ayağında da yürütülür. Müşteriler, ürünün kurulumundan başlayarak tüm süreçlerde SRC Yetkili Servislerinden her türlü teknik desteği alabilmektedirler. Türkiye genelinde 80 noktada 350 kişilik ekip ile yetkili servis hizmeti en kısa sürede müşterilere ulaştırılabilmektedir. Ayrıca firma merkezindeki Müşteri Hizmetleri Departmanı ile son kullanıcıların her türlü öneri ve şikayetleri kayıt altına alınmakta ve en kısa sürede çözümlenmektedir.
 
7/24 müşteri memnuniyeti
Üretim kalitesini, teknolojik yatırımlar ve otomasyon sistemleri ile destekleyen şirket, satış sonrası hizmet ağını da günden güne genişletmiştir. Türkiye genelinde 80 noktada 7/24 saat hizmet veren yetkili servislerle müşteri memnuniyetinin satış sonrasında da en üst düzeyde tutulması amaçlamaktadır. 
 
Ekonomik ve uzun ömürlü
Yüksek üretim adetleriyle müşteri nezdinde fiyat dengesi sağlanırken, demonte olması sebebiyle yer değişikliği gibi durumlarda tekrar tekrar kullanılabilme şansı sunulmaktadır.
 
Çevreye duyarlı
Kullanılan tüm hammadde ve üretim süreçleri çevre sağlığını temel alacak şekilde belirlenmekte ve düzenli olarak kontrolleri yapılmaktadır. Tedarikçilerden bu şartlara uyması beklenmekte ve bu şartları sağlayamayan hiçbir tedarikçi ile çalışılmamaktadır. 
 
Dünya markalarıyla yarışıyor
Türkiye'de katma değeri yüksek ürünler üreterek banyo kültürüne farklı ve yaratıcı çözümler sunan ve bu alanda dünya markaları ile yarışabilecek ürünler geliştiren SRC Yapı Malzemeleri değişen trendleri ürünlerine zaman geçirmeden yansıtmaktadır.
 
Ürünlerin tümü, dünya standartlarında geçerli kalite belgelerine sahiptir. (İSO 9001,CE,TSE)

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne Akıllı Millet Bahçesi
  • 23.06.2020 11:38

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne Akıllı Millet Bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Teknik Üniversitesi Esenler Davutpaşa Kamp ...

SRC Yapı'dan kişiye özel 20 bin liraya küvet keyfi!
  • 24.11.2012 11:41

SRC Yapı'dan kişiye özel 20 bin liraya küvet keyfi!

SRC YAPI, duş keyfini farklılaştırmak isteyenlere, kişiye özel opsiyonlar sunuyo ...

SRC Yapı Malzemeleri dünya markası olma yolunda ilerliyor!
  • 24.11.2012 11:34

SRC Yapı Malzemeleri dünya markası olma yolunda ilerliyor!

Ticari faaliyetlerine 90’lı yıllarda başlayan SRC Yapı Malzemeleri, 2003 yılında ...

SRC Yapı günde 50 küvet üreterek girdiği iş dünyasında bu gün uluslararası bir oyuncu!
  • 23.11.2012 09:31

SRC Yapı günde 50 küvet üreterek girdiği iş dünyasında bu gün uluslararası bir oyuncu!

Eskiden 4000-5000 TL’ye satılan jakuziler, şimdi 799 TL’ye kabiniyle birlikte al ...

SRC Yapı, banyodan sonra vücudu kurulayan duşakabin üretti!
  • 18.09.2012 07:21

SRC Yapı, banyodan sonra vücudu kurulayan duşakabin üretti!

Lüks duşakabine odaklanan SRC Yapı, kurutma modüllü duş üretti. Havlunun pabucun ...