maritbet girişmaritbet
SRC Yapı günde 50 küvet üreterek girdiği iş dünyasında bu gün uluslararası bir oyuncu!

SRC Yapı günde 50 küvet üreterek girdiği iş dünyasında bu gün uluslararası bir oyuncu!

Eskiden 4000-5000 TL’ye satılan jakuziler, şimdi 799 TL’ye kabiniyle birlikte alınıp üstelik 12 taksitle ödeniyor. Jakuziyi lüks olmaktan çıkarıp halka indiren SRC YAPI, satışların arttığını ve jakuzinin artık her eve girebileceğini belirtiyor

SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Topkapı'da günde 50 tane küvet üreterek başladım; bugün dünya sektöründe bir oyuncuyuz” diyerek iş hayatının kilometre taşlarını Emlaktasondakika.com'a aktardı.

Sürücü sözlerine daha sora şöyle devam etti:  
 
Davutpaşa'da bir imalathanede başlayan üretimimiz sınırlıydı. Sonradan ilave alanlar da eklendiği halde günde 50-60 tane akrilik tekne, küvet, kabin üretebiliyorduk. Bugün Hadımköy'de, Akpınar Sanayi Sitesi'nde 45 bin m2'lik fabrikamızda, kapasitemizi günde 1500'e çıkardık. Şu anki üretim tesisimiz dünya standartlarında üretim için gerekli hammadde girişinden müşteriye ulaşana kadarki süreçte kalite kontrol mekanizmalarını sıkı sıkıya işletebilmeyi mümkün kılıyor. Üretim bandımız küvet ve jakuzi üretiminde, Türkiye'de ilk defa kullanılan ve bir kısmını kendi ARGE departmanımız ve kaynaklarımız ile gerçekleştirdiğimiz otomasyonu yüksek makineler ile çalışıyor. 
 
Jakuziye abdest musluğu ekledik
Yerli müşteriden gelen talep üzerine kompakt sistemlere abdest musluğu ekledik. İlgi görünce üretime dahil edildi. Artık tüm kompakt sistemlerde abdest musluğu var.
 
Duş kabinlerimiz ve jakuzilerimiz Türkiye genelinde tüm zincir marketlerde (Koçtaş, Tekzen…) satıldığı gibi özellikle abdest musluğu eklediğimiz jakuziler Ortadoğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep alıyor. 23 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.
 
En ekonomik ürün: 199 TL'ye duş teknesi ve kabini
 
En pahalı ürün: 6000 TL'ye kompakt sistem 
 
TV'li, masajlı bu kabinler en çok Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da satılıyor. Tunceli, Mardin, Hakkari, Bingöl'de… Kadınlar, “eltim aldı, ben de istiyorum” diye talep ediyor.
 
Ticari faaliyetlerine 90'lı yıllarda başlayan SRC YAPI MALZEMELERİ, 2003 yılından itibaren küvet, jakuzi, kabin ve masajlı kompakt sistemler ithalatı ile Türkiye'de banyo kültürüne farklı çözümler ve yaklaşımlar getirmiştir. Sektörde lider konumdaki paket duşakabin ve kompakt sistemler ürün gamının yanında, özel ölçü ürün ve temperli cam kabin üretimi de yapmaktadır.
 
Hadimköy Akpınar Sanayi Sitesi içinde Türkiye'nin en büyük entegre küvet, jakuzi ve kompakt banyo sistemleri üretim tesisini kurmuştur.
 
Robot kontrollü sistem
Küvet elyaflama hattında Türkiye'de ilk defa robot kontrollü sisteme geçen SRC Yapı Malzemeleri, ARGE çalışmalarını bünyesindeki ekip ve öz kaynak kullanımıyla geliştirmiştir. Geleneksel yöntemlere, başka bir deyişle insan unsuruna bağlı olan ve dolayısıyla hataya açık olan elyaflama etabı, robot kontrollü sistem sayesinde insan hatasından kaynaklanan pürüzlerden arındırılmış, standardizasyon sağlanmıştır. Yeni teknoloji ile maliyetlerde ortaya çıkan avantaj son tüketicilerin alım gücünü de olumlu etkilemektedir.
 
Sıfır hatalı üretim
SRC Yapı bünyesinde hassas ürünlerin tümü (hidromasajlı  küvetler ve kompakt sistemler) robot kesim makineleri ile kesilir ve gerekli delme işlemleri yapılır. Robot kesim teknolojisi ile ürünlerin su geçirmezlik ve hassas delik delme işlemleri sıfır hata ile gerçekleşerek, ileriye dönük üretim hatalarının önüne geçilmesi sağlanır. 
 
23 ülkeye ihracat
SRC Yapı Malzemeleri, Türkiye'deki lider zincir yapı marketler ile çalışırken, bayii satış kanalında 350 satış ortağı ile son tüketiciye ulaşmaktadır. 2012 yılı itibari ile firmanın ihracat yaptığı ülke sayısı 23'tür.
 
İnsan sağlığına maksimum özen
Tüm ürünler, sağlıklı kullanım için gerekli tüm üst standartlara sahip olup, tekne, küvet ve jakuzilerin tamamı akrilik plaka ile kaplanmaktadır. Böylece ürünlerin kullanımı sırasında doğabilecek bakterilerin üreme ve yaşamasının önüne geçilir.  Ayrıca kullanılan tüm cam aksamlar tamper işleminden geçirildiğinden kırılma anında insan vücuduna zarar vermesinin önüne geçirilmiştir.
 
Satış sonrası destek 
Türkiye genelinde 80 noktada 350 kişilik ekip ile yetkili servis hizmeti en kısa sürede müşterilere ulaştırılabilmektedir. Ayrıca firma merkezindeki Müşteri Hizmetleri Departmanı ile son kullanıcıların her türlü öneri ve şikayetleri kayıt altına alınmakta ve en kısa sürede çözümlenmektedir.
 
Ekonomik ve uzun ömürlü
Yüksek üretim adetleriyle müşteri nezdinde fiyat dengesi sağlanırken, demonte olması sebebiyle yer değişikliği gibi durumlarda tekrar tekrar kullanılabilme şansı sunulmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri
  • 29.04.2024 12:02

Türkiye'nin dünyaca ünlü antik kentleri

Türkiye'de birçok antik kent bulunuyor. Bu kentlerden tüm dünyada bilinen kentle ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

 Deprem kuşağı üzerindeki Bingöl'de 20 yılda 5 bin 993 güvenli konut yapıldı
  • 13.02.2024 15:27

Deprem kuşağı üzerindeki Bingöl'de 20 yılda 5 bin 993 güvenli konut yapıldı

Türkiye'nin deprem açısından riskli illeri arasında yer alan Bingöl'de yıkılan r ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...