maritbet girişmaritbet
Ölüdeniz ve Akçapınar Plaj ihalesinin yürütmesi durduruldu

Ölüdeniz ve Akçapınar Plaj ihalesinin yürütmesi durduruldu

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava sonucunda mahkeme, yürütmenin durdurulmasına hükmetti.

Muğla El Sanatları Ticaret ve Limited Şirketi adına avukat Umut Şimşek, 23 Mayıs'ta Muğla 1. İdare Mahkemesi'ne "Plajların özel sektöre kiralanmasının yürütmesinin durdurulması ve iptali" istemiyle dava açmıştı.

Şimşek, dilekçesinde, "Kiralamanın kamu yararına uygun olmadığı, Muğla Büyükşehir Belediyesinden mal kaçırma saikiyle hareket edildiği, taraflar arasındaki protokolün 2021 yılına kadar geçerli olduğunu" ileri sürerek ihalenin iptali, öncelikle de yürütmenin durdurulmasını istemişti.

Konuyu görüşen Muğla 1. İdare Mahkemesi, "Yürütmenin durdurulması" kararını verdi. Kararda, 15 gün içinde karşı tarafın savunmasını vermesi de istendi. 
AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ölüdeniz ve Akçapınar Plaj ihalesinin yürütmesi durduruldu
  • 04.07.2014 12:21

Ölüdeniz ve Akçapınar Plaj ihalesinin yürütmesi durduruldu

Ölüdeniz ve Akçapınar Plajı'nın özel şirkete kiralanmasının ardından açılan dava ...