maritbet girişmaritbet
Yapı Kataloğu’nun Yeni “Aktarma Merkezi”: Yapı Hub

Yapı Kataloğu’nun Yeni “Aktarma Merkezi”: Yapı Hub

YAPI KATALOĞU sahip olduğu çok yönlü yapıyı ve sektörde üstlendiği birleştirici rolü fiziksel mekana taşıyor.

Bu kapsamda kurulan “YAPI HUB” ile YAPI KATALOĞU ofisi, sadece çalışanlara ait olmaktan çıkarak; yapı, mimarlık ve inşaat sektörlerini her türlü bağlamda buluşturmayı hedefleyen önemli bir “aktarma merkezi” oluyor.

YAPI HUB, YAPI KATALOĞU'nun üye firmalarına, sektör profesyonellerine, mimarlara, tasarımcılara yönelik  birçok farklı workshop, seminer, sektör buluşmaları vb. önemli etkinliklerin gerçekleşeceği çok amaçlı bir mekan haline geliyor.

YAPI HUB bünyesinde kurulan “Malzeme Kütüphanesi”, sadece YAPI KATALOĞU'nda yer alan firmaların değil, aynı zamanda sektörde büyük önem taşıyan yapı malzeme üretici firmaların ürün kataloglarının, numunelerinin bulunduğu geniş bir katalog görevi görüyor.

Ayrıca “Malzeme Kütüphanesi” öğrenciler için çok verimli bir kaynak olma özelliğini de taşıyor. Bu anlamda malzeme ve yapı bilgisi dersleri kapsamında YAPI HUB'ın etkin bir biçimde kullanılması, özel malzeme konularında ilgili firmaların buraya davet edilmesi, bu malzeme laboratuvarına yönelik karşılıklı etkinlikler gerçekleştirilmesi vb. konularda hizmetler verilmesi hedefleniyor.


“YAPI HUB Malzeme Kütüphanesi”nde Sergiliyor!

Malzeme dünyasındaki yenilikleri ve değişiklikleri yansıtacak bu kütüphanede yer alarak;

Özel malzeme konularında ilgili firmaların davet edileceği etkinliklerde,
Öğrenciler için çok verimli bir kaynak olacak ve malzeme ve yapı bilgisi dersleri kapsamında etkin bir biçimde kullanılacak kütüphanede yapı malzemesi firmalarının ürünlerinin kullanıcıyla buluşması sağlanıyor. 

YAPI KATALOĞU firma ve ürün sayfalarında yer alan “Teklif İste” formlarında yer alan “Numune Talep Et” butonu aracılığıyla da bütün YAPI KATALOĞU kullanıcıları diledikleri ürünün numune talebini firmalara iletebiliyor.

Yeni, yenilikçi ve sürdürülebilir malzemeler hakkında farkındalık oluşturmayı ve bu malzemeleri kütüphanenin profesyonel kullanıcılarının incelemesine sunmayı amaçlayan Malzeme Kütüphanesi sektör profesyonellerinin katkısıyla büyüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yapı Kataloğu’nun Yeni “Aktarma Merkezi”: Yapı Hub
  • 10.03.2021 17:00

Yapı Kataloğu’nun Yeni “Aktarma Merkezi”: Yapı Hub

YAPI KATALOĞU sahip olduğu çok yönlü yapıyı ve sektörde üstlendiği birleştirici ...