maritbet girişmaritbet
Jet Fadıl, Caprice Gold oteli yapıyor, devre mülk satıyor!

Jet Fadıl, Caprice Gold oteli yapıyor, devre mülk satıyor!

Kamuoyunda “Jet Fadıl“ olarak tanınan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa'da inşa edilecek sarayları andıran Türkiye'nin en büyük şehir oteli Caprice Gold projesiyle tekrar sahneye çıktı

 

Kamuoyunda “Jet Fadıl“ olarak tanınan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa'da inşa edilecek sarayları andıran Türkiye'nin en büyük şehir oteli Caprice Gold projesiyle tekrar sahneye çıktı.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fadıl Akgündüz, Caprice Gold otelin piyasa değerlendirmesinin 160 milyon Euro olduğunu ifade ederek, “Ancak Caprice Gold otelde ortalama 250 milyon Euro maliyeti söz konusu. Caprice Gold otel tamamlandıktan sonra piyasa değeri 1,5 milyar Euro'ya gelecek“ dedi.
Bayrampaşa'da inşa edilecek olan Caprice Gold Bayrampaşa oteli projesinin temel atma törenine, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Odalarına ayrı tapu çıkarılmış ilk proje
Törenden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, medyada uzun süre gözükmediğini ancak projelerinin devam ettiğini ifade etti.
Caprice Gold otelin bu projelerden biri olduğunu belirten Akgündüz, “Ben proje insanıyım. Yaklaşık 5 yıl sürdü, otel kompleksi geliştirmek. Dünyada yeni bir otel zincirinin otel ve resort karışımı bir proje tasarladık ve hayata geçirdik. Bu otel Caprice'in ikinci halkası ancak, bu otel şehirde inşa edilen ilk Caprice Gold otel. Caprice Gold otelin odalarına ayrı tapu çıkarılmış ilk tapu projesi. Odalar 15'er günlük tapular halinde yatırımcıya sunuyoruz. Devre mülk tapusu ancak devre mülk işletmesi değil. Devre mülklerdeki gibi aidat yok. Herhangi bir masraf söz konusu değil. Bu proje gayrimenkul yatırımı olarak yeni bir ürün“ dedi.
 
1553 devrenin satışı yapıldı
Caprice Gold Bayrampaşa otelin piyasa değerlendirilmesinin 160 milyon Euro olduğunu ifade eden Akgündüz şunları söyledi:
“Ancak Caprice Gold otelde ortalama 250 milyon Euro maliyeti söz konusu. Caprice Gold otel Bayrampaşa tamamlandıktan sonra piyasa değeri 1,5 milyar Avro'ya gelecek. Bu değer üzerinden mülkler satılacak. Ancak şu anda Caprice Gold otelde promosyon fiyatından satışı gerçekleştiriliyor. Caprice Gold Bayrampaşa'da mülklerin satışı 7 aydır sürüyor. Caprice Gold otelde herhangi bir reklam çalışması yapılmadan 1553 devrenin satışı yapıldı. Bu satışla 33 milyonun üzerinde gelir elde edildi. Caprice Gold otelde satışlar hızla devam ediyor. Caprice Gold otelin finansmanı şirketin öz kaynakları, Didim'deki otelin geliri ve devre mülklerden kazanılacak gelirle tahsil edilecek. Bu projeyle kendisine yöneltilen eleştirilere 'ianesi iştir kişinin' cevabını veriyorum. Bu projeyle eleştirilere cevap verilmiş oldu. Bazı medya organlarında burada açılış yapılamayacağı iddiası vardı. Eğer araştırırlarsa işin doğru olduğunu yazacaklardır.“
 
2012'de tamamlanması planlanıyor
Yapılan konuşmaların ardından Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Kaymakamı Veysel Yurdakul, AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda ile birlikte Caprice Gold otelin temelini attı. Tören sonunda vatandaşlar Fadıl Akgüdüz'e sevgi gösterilerinde bulundu. 2012 yılında bitirileceği söylenen Caprice Gold Otel için Bayrampaşa Belediyesi'nden, Forum İstanbul ile eski Bayrampaşa Cezaevi arasında kalan 26 bin metrekarelik arazi 49 yıllığına kiralandı. Caprice Gold Otelin açılış tarihi Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethi olan 29 Mayıs günü 2012 yılı belirlendi. 2 bin oda ve 3 bin yataklı olarak tasarlanan Capriçe Gold'da konaklama 15'er günlük devre mülkler şeklinde olacak.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz