maritbet girişmaritbet
Konut teslimi yakında

Konut teslimi yakında

Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen konutların ağustos ayında teslim edileceği bildirildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Çorum'un Sungurlu ilçesine inşa edilen 2. etap toplu konutlarının Ağustos ayında teslim edileceği bildirildi.
Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, belediye başkanlığı olarak birinci etapta olduğu gibi ikinci etap projesinde de vatandaşlara her türlü yardım ve desteği verdiklerini söyledi. 2. etap projeyi 112 adet 2+1 ve 48 adet 3+1 konut olarak planladıklarını söyleyen Başkan Uzunkaya, ancak peşinatlar yatırılırken 3+1 konutlar için başvuru olmadığını tespit ettiklerini, o dönem TOKİ yetkilileri ile yaptıkları görüşmede talep olmayan 3+1 konutların yerine 2+1 konutların yapılması taleplerinin olumlu karşılandığını söyledi. 54 adet ek 2+1 konut yapılması ile toplam 176 adet 2+1 ikinci etap konutun yapılması projelendirildiğini söyleyen Uzunkaya, toplu konut alanına 1 adet sağlık ocağının yapılacağını, 1 adet ilköğretim okulunun da ihalesinin yapıldığını, konutların Ağustos ayında teslim edileceğini söyledi.
Toplam 11 blok halinde yapılan ikinci etap konutlarının iki kısım halinde kura çekimlerinin yapıldığını hatırlatan Başkan Uzunkaya, yapılan kura çekimlerinin ardından 176 vatandaşın asil, 64 vatandaşın da yedek kaldığını belirtti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz