maritbet girişmaritbet
Ostim Prestij projesinin yüzde 41'i satıldı!

Ostim Prestij projesinin yüzde 41'i satıldı!

Ostim tarafından yapılan açıklamada yapımına devam edilen projede satışlar yüzde 41 seviyesine ulaştı.

Osti Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme Şirketi tarafından hayata geçirilen Ostim Prestij projesinde inşaat ve satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre projenin yüzde 41'lik bölümünde satışlar tamamlandı. Konuyla ilgili firmanın bildirimi şöyle;

Bu  açıklama, SPK'nın Özel  Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7.  fıkrası uyarınca altmışar günlük  sürelerle yapılması istenen özel durum açıklaması güncellemesi olarak yapılmaktadır.
22.11.2014  tarihinde kamuya  açıklanan Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1  Parsel üzerinde %50'si  Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat faaliyetleri devam etmektedir. Proje kapsamında yapımı devam eden A, B, C ve D Blokların inşaat ve mekanik imalatları genel olarak tamamlanmış olup, İnşaatın teslimi ve yapı kullanma izin belgesi alınması için hazırlıklara devam edilmektedir. Projenin çevre düzenleme çalışmalarına devam edilmektedir. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %41'i oranında satış gerçekleştirilmiştir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ostim Prestij projesinin yüzde 41'i satıldı!
  • 14.11.2017 16:39

Ostim Prestij projesinin yüzde 41'i satıldı!

Ostim tarafından yapılan açıklamada yapımına devam edilen projede satışlar yüzde ...

Ankara Ostim Prestij projesinde son durum!
  • 18.05.2017 18:56

Ankara Ostim Prestij projesinde son durum!

Ostim Endüstriyel Yatırım, KAP'a yatığı açıklamada Ostim Prestij projesiyle ilgi ...