maritbet girişmaritbet
MOSDER, Sapanca’da tasarım tutkunlarını bir araya getiriyor!

MOSDER, Sapanca’da tasarım tutkunlarını bir araya getiriyor!

III. MOSDER Tasarım Buluşmaları dünyaca ünlü tasarımcı Giuliano Cappelletti söyleşisi ile başlıyor

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen “III. MOSDER Tasarım Buluşmaları”, 20-21 Eylül tarihlerinde Güral Sapanca Wellness & Convention Hotel'de gerçekleşecek

Etkinlikte dünyaca ünlü, ödüllü tasarımcılar mobilya trendlerini açıklayacak… 

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) organizasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “MOSDER Tasarım Buluşmaları”, mobilya sektörünün gelecek vizyonunu ortaya koyacak. Tasarım ve mobilya camiasının öncü isimlerini biraraya getirecek benzersiz buluşma, Güral Sapanca Wellness&Convention Hotel'de 20-21 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Dünyaca ünlü tasarımcılar bu yıl tasarımın önemini anlatacak

Tüm dünyada tasarımlarıyla beğeni kazanan Giuliano Cappelletti ve Mauro Lipparini etkinliğin ilk gününde, dünyanın tasarıma bakış açışı hakkında bilgiler verecek. İkinci gün ise Türkiye'nin içmimarlık ve tasarım alanındaki en değerli akademisyenlerinden Prof. Dr. Alpay Er , Dr. İnci Deniz Ilgın  ve ETMK Başkanı Ayberk Yağız söz alacak ve Türk mobilya sektörünün tasarım alanındaki bilimsel rotasını çizecek.

MOSDER organizasyonunda düzenlenecek “MOSDER Tasarım Buluşmaları”, aynı zamanda sektör öncüsü sanayiciler ve tasarımcıları bir araya getirecek. MOSDER üyesi Türkiye'nin en iyi mobilya marka yöneticileri ve bu markaların tasarım departmanlarının da katılacağı organizasyon, tasarımcı ve sanayiciyi buluşturan az sayıda etkinlikten biri olarak sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Ayrıca Sektörün önde gelen mobilya firmalarının temsilcileride bu yıl ilk defa sunumlar gerçekleştirecek.(Doğtaş-İsmail Doğan,Mondi-Bekir Boydak ve Yataş-Nuri Öztaşkın)

MOSDER Tasarım Buluşmaları sektöre yön verecek

20-21 Eylül tarihlerinde üçüncüsü gerçekleşecek MOSDER Tasarım Buluşmaları, mobilya sektörünün olmazsa olmazı tasarım konusunda katılımcıları bilgilendirip, yön gösterecek. Alanında dünyaca üne sahip tasarımcıların deneyimlerini paylaşacağı organizasyonda, mobilya markalarının yöneticileri, mobilya tasarımcıları ve sanayiciler biraraya gelerek sektörün trendleri ve dünya modası hakkında bilgi edinecekler. 

Kısaca MOSDER hakkında:

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) mobilya sektörünün öncü 45 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 50'sini aşkın kesimini temsil etmektedir. MOSDER, dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olmaya aday İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) ile Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki mobilya profesyonellerini her yıl bir araya getiriyor. Sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tatilcilerin tercihi belli oldu!
  • 24.08.2021 17:36

Tatilcilerin tercihi belli oldu!

Enuygun verilerine göre, İstanbul ve çevresinde bu yıl Sapanca, Şile ve Ağva des ...

Mobilya sektörü ikinci yarı hedefine tatil sonunda ulaşacak
  • 13.08.2021 17:06

Mobilya sektörü ikinci yarı hedefine tatil sonunda ulaşacak

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, yaz döneminde gerçekleşen düğünleri ...

Kırsal Sapanca tanıtım filmi yayında
  • 07.09.2020 09:57

Kırsal Sapanca tanıtım filmi yayında

Sapanca'da Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Kırsal Sapanca projesinin ta ...

Mustafa Balcı: “Mobilya sektörü ‘tam açılma’ için hazırlanıyor”
  • 16.05.2021 17:08

Mustafa Balcı: “Mobilya sektörü ‘tam açılma’ için hazırlanıyor”

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bal ...

"Türkiye’ye daha çok mobilya OSB yatırımı gerekli"
  • 20.01.2021 10:50

"Türkiye’ye daha çok mobilya OSB yatırımı gerekli"

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, "Mobilya sektörünün yatay yönlü büy ...