maritbet girişmaritbet
Markalı konut projelerinde kampanya rüzgarı esiyor!

Markalı konut projelerinde kampanya rüzgarı esiyor!

Ev almak isteyenler için markalı konut projelerinde kaçırılmayacak kampanya fırsatları sunuluyor.

Gayrimenkul sektöründe dev kampanyalar birbiri ardına tanıtılıyor. Markalı konut projelerinden ev almak isteyenler için büyük fırsatlar barındıran kampanyalarda sıfır peşinat, sıfır faiz, indirim gibi özel seçenekler sunuluyor.

Sektörün lokomotif kurumları, kendi bünyelerinde kampanya hazırladığı gibi bankalarla görüşerek düşük faizli kredi imkanı da sunuyor. Gündemdeki kampanyalı konut projelerini sizzler için derledik.

Yeniköy Konakları

Yeni Yapı tarafından Emlak Konut GYO'nun Alibeyköy arsasında inşa edilmekte olan Yeniköy Konakları'nda ev almak isteyenlere 84 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 1+1 konut türlerinin yer almadığı projede 2+1 ile 4+1 arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor.

Ebruli Ispartakule

Sıtar İnşaat-Aslan Yapı-Torkam ortaklığının Emlak Konut GYO arsasında inşa ettiği Ebruli Ispartakule projesinde 84 ay sıfır faiz kampanyasıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 600 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip olan projede metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor. Yüzde 10 peşinatla konut satışının devam ettiği proje, Kanal İstanbul'a yakınlığıyla öne çıkıyor. Projede 724 adire ve 52 dükkan bulunuyor.

Huzurlu Güneşli

Huzurlu İnşaat'ın Güneşli'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği projesi Huzurlu Marmara Güneşli'de ev almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar bulunmakta. Bağcılar Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilmekte olan projede oranlar yüzde 0,29'dan başlarken kişiye özel ödeme planı ve Güneşli'de en uygun fiyat garantisi sunuluyor. 289 daire ve 12 dükkanın bulunduğu projenin yüzde 85'I yeşil alan olarak tasarlandı.

Sinpaş Süper Plan / Kampanyalı 10 Proje

Sinpaş, Gökorman, Metrolife, Aydos Country, Bomonti Queen, Aqua City Denizli, Finans Şehir, Ege Vadisi, Aqua City Bursa, Altınoran ve Marina Ankara projelerinde geçerli yeni kampanya başlattı. Taksitlerin 1790 liradan başladığı kampanya 4 Mart 2018'e kadar geçerli olacak.

Sur Yapı Antalya Turkuaz

Sur Yapı, Antalya Kepez'deki dev kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı olan 1105 konutluk Turkuaz bölümünde satışları öne çekti. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede fiyatlar 107 bin liradan başlıyor. Cazip ödeme fırsatları ve indirim seçeneklerinin yer aldığı proje, yabancı yatırımcı için de fırsatlar barındırıyor.

Demir Country

Demir İnşaat imzası taşıyan projede ‘'Al kağıdı kalemi eline, ödeme planını kendin belirle'' ismiyle yeni kampanya başladı. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak için ilk adımın atıldığı projede 30 aylık ödeme seçeneğini ev alan kişi belirliyor. Bu sure sonunda kalan miktar peşin ya da banka kredisiyle kapatılıyor. Kampanya kapsamında taksitler 1500 liradan başlıyor.

Referans Güneşli

Kiler GYO tarafından hayata geçirilmekte olan Referans Güneşli'de konut alıcıları için cazip bir kampanya başladı. Yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olunabilen projede peşin ödemeler için yüzde20'lik indirim imkanı sunuluyor. 84 ay sıfır faizli ödeme seçeneğiyle konut almak isteyenlere büyük fırsat sunulan Referans Güneşli'de metrekare satış fiyatı 3 bin 900 liradam başlıyor.

Banuevleri Ispartakule 2

Hasanoğlu İnşaat'ın Banuevleri Ispartakule 2 projesinde konut almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. Değeri hızla yükselen Ispartakule'deki projede 48 bin TL peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. 2018 yılı sonunda teslimleri gerçekleştirilecek olan proje, Kanal İstanbul'a 10 dakikalık mesafesiyle öne çıkıyor. 2+1 daire fiyatlarının 485 bin liradan başladığı projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Arma Menta

Okkalar İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen Arma Menta Evleri'nde 3 farklı kampanya başladı. Projeden konut almak isteyenlere 5 yıl vade farksız ödeme seçeneği, 4 bin lira peşinatla konut ya da 2 bin 500 lira kira desteği seçenekleri sunuluyor. Fiyatların 370 bin lira ile 750 bin lira arasında değiştiği Arma Menta, metroya 900 metrelik uzaklıkta yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul

İstanbul'da en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Piyalepaşa İstanbul, 60 yıllık Polat güvencesiyle inşa ediliyor. Projede yer alan kampanyaya göre 31 Mart'a kadar 48 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,60 faiz fırsatı sunuluyor. 120 mağazalık alışveriş sokağının da bulunduğu projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!
  • 26.07.2022 13:59

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!

Güncel Proje Bilgileri verilerine göre 2022'nin ilk 6 aylık bölümünde markalı ko ...

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!
  • 28.08.2018 11:48

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla yola çıkan dev kampanyanın detaylarını Ba ...

Markalı konut projelerinde kampanya rüzgarı esiyor!
  • 27.02.2018 14:34

Markalı konut projelerinde kampanya rüzgarı esiyor!

Ev almak isteyenler için markalı konut projelerinde kaçırılmayacak kampanya fırs ...

Kampanyalı konut projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar!
  • 17.10.2017 14:19

Kampanyalı konut projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar!

Yeni satışa çıkan ve kampanyaları devam eden konut projelerinde sıfır faizli fır ...

Konut projelerinden Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar
  • 13.02.2014 09:54

Konut projelerinden Sevgililer Günü'ne özel kampanyalar

Sevgililer Günü'ne özel kampanya düzenleyen konut projelerini sizin için derledi ...

Bayram kampanyası sunan 10 konut projesi! 49 bin TL'ye!
  • 24.10.2012 07:38

Bayram kampanyası sunan 10 konut projesi! 49 bin TL'ye!

Konut projelerinde bayram havası! Bayramın gelmesiyle müşterilerine çeşitli ödem ...