maritbet girişmaritbet
Kampanyalı konut projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar!

Kampanyalı konut projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar!

Yeni satışa çıkan ve kampanyaları devam eden konut projelerinde sıfır faizli fırsat rüzgarı esiyor.

Gayrimenkul ve inşaat sektörü yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor, ev almak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuluyor. Son yıllarda en cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu bu dönemde konut alıcıları da harekete geçmiş gibi gözüküyor.

Gayrimenkul firmaları, uzunca bir süredir sabit tuttukları satış fiyatlarının yanına sıfır faizli ödeme seçeneği de ekleyince fırsatlar birbiri ardında geldi. Yeni satışa sunulan birçok projede konut almak isteyenlere 90 aya kadar sıfır faizli ödeme planı sunuluyor.

Binlerce yeni konut çok cazip ödeme seçenekleri ve fiyatlardan satışa sunulunca piyasalar hareketlendi. Fiiyatların önümüzdeki dönem için artış eğiliminde olması da, bu dönemde konut yatırımının doğruluğunu ortaya çıkarıyor.

Peki hangi projede, nasıl fırsatlar var? İşte yanıtı…

Locamahal Veliefendi

Kiptaş kalitesi ve güvencesiyle Zeytinburnu Veliefendi bölgesinde inşa edilen Locamahal projesinde fiyatlar 733 bin liradan başlıyor. Şehrin en merkezi noktalarından birisi olan Veliefendi'de hayata geçirilen projede yüzde 20 peşinat ödeyip kalan miktarı 24 ayda, yüzde 40 peşinat ödeyip kalan miktarı 36 ayda sıfır faizle tamamlama fırsatı sunuluyor. Projede teslimler Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

deniz manzaralı locamahal kiptaş projesi

Bizim Evler 7

İhlas Yapı'nın teslimlerini hemen gerçekleştirdiği Bizim Evler 7 projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatının sunulduğu projede ayrıca 48 ay sıfır faizli ödeme seçeneğiyle de ev sahibi olmak mümkün. Yapımı devam eden metro hattının Ispartakule durağına yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede toplam 530 konut yer almakta.

ihlas bizim evler 7 projesinin yeşil alanları

Vadikoru

İnvest İnşaat'ın Ayazağa bölgesinde 200 milyon lira yatırımla inşa etmekte olduğu Vadikoru'da fiyatlar 590 bin liradan başlıyor. Peşin ödemelere özel yüzde 5 indirim uygulanan projede yüzde 20 peşinat ve 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Temmuz 2019'da teslimleri gerçekleştirilecek olan projede 242 daire, 84 ofis ve 13 ticari birim yer alıyor.

vadikoru invest projesinin genel görünümü

Self İstanbul

Karden İnşaat'ın 203 milyon liralık yatırımla hayata geçirmekte olduğu Self İstanbul projesinde fiyatlar 229 bin liradan başlıyor. Metrobüse yürüme mesafesinde inşa edilen ve iki metro hattının yanı başında yükselen Self İstanbul'da 45 ay sıfır faizli ödeme seçeneğiyle ev sahibi olunabiliyor. Projede teslimler aralık 2019'da gerçekleştirilecek.

self istanbul evlerinin genel görünümü

Bulvar Atakent

Maksem ile Oğuzkaan ortaklığında Halkalı Atakent aksında inşa edilen Bulvar Atakent projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Ulaşım projelerinin yanı başında yer alan Bulvar Atakent'te ev almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyip kalan miktarı 42 ayda sıfır faizle kapatıyor. Bu ödeme seçeneğinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Bulvar Atakent projesinde teslimler Haziran 2018'de gerçekleştirilecek.

halkalıdaki bulvar atakent projesinin blokları

Avrupark Hayat

Cihan İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle Bahçekent'te inşa etmekte olduğu Avrupark Hayat projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Fiyatların 204 bin liradan başladığı projede yüzde 25 peşinat verip kalan bölümü 36 ayda sıfır faizle tamamlamak mümkün. Banka kredisi seçeneğine de uygun olan Avrupark Hayat Evleri'nde teslimler Eylül 2020'de gerçekleştirilecek.

avrupark hayat

Yeniköy Konakları

Eyüp-Alibeyköy bölgesinde Yeni Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Yeniköy Konakları'nda kampanyalı satışlar tüm hızıyla deva mediyor. Tamamı 10 blokta 336 konuttan meydana gelen projede 2+1 daire fiyatları 585 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 5 veya yüzde 10'luk peşinatlar ve ara ödeme oranlarına göre 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Diğer bir seçenekte ise yüzde 10, 20, 30, 40, 50 peşinat oranında göre indirim uygulanırken 36 ay sıfır faizle bakiyeyi kapatma imkanı sunuluyor.

yeniköy konakları projesinin blokları

Nuvo Dragos 2. Etap

515 konutluk Nuvo Dragos 2. Etap kapsamında satışlar sürüyor. Ortalama metrekare fiyatının 6 bin lira olarak belirlendiği projede 60 ay sıfır faizli ödeme seçeneğiyle ev sahibi olacaklara önemli bir imkan sunuluyor. Öte yandan projede peşin alımlara özel yüzde 15'lik indirim uygulanıyor.

maltepedeki nuvo dragos projesi

Makyol Santral Beylikdüzü

Makyol'un 200 milyon lira yatırımla inşa etmekte olduğu Makyol Santral projesinde ev almak isteyenlere 48 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim uygulanan projede fiyatlar 319 bin liradan başlarken teslimler Mart 2019'da gerçekleştirilecek.

beylikdüzü makyol santral projesinin konut blokları

Nidapark Bomonti

Tahincioğlu'nun Bomonti Tüneli'nin yanı başında hayata geçirmekte olduğu Nidapark Bomonti projesinde fiyatlar 714 bin liradan başlıyor. Yüzde 5 peşinat ve ara ödemelerle birlikte projede 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Haziran 2020'de gerçekleştirileceği projede peşin ödemelere indirim uyglanıyor.

nidapark bomonti projesinin gece görünümü

Park 34

Kartal'da hayata geçirilen ve teslimleri hemen gerçekleştirilen Park 34 Kartal projesinde fiyatlar 485 bin liradan başlıyor. 60 ay sıfır faiz ödeme seçeneğiyle ev almak isteyenlere önemli bir fırsatın sunulduğu projede sadece 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Eşsiz deniz ve Adalar manzarasına sahip olan Park 34'te peşin ödemelere indirim fırsatı da sunuluyor.

kartaldaki park 34 evleri

Atlantik Fly

Atlantik Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği Atlantik Fly projesinde fiyatlar 294 bin liradan başlıyor. Yüzde 35 peşinat verip kalan miktarı firma bünyesinde 60 ayda sıfır faizle tamamlama fırsatı sunan projede, kişiye özel ödeme imkanları da yer alıyor. 140 konuttan meydana gelen Atlantik Fly projesinde teslimlerin Nisan 2019'da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

pendikteki atlantik fly projesi

3. İstanbul Grand Rezidans

Başakşehir'de inşa edilen 3. İstanbul'un Grand Rezidans bölümünde fiyatlar 299 bin liradan başlıyor. Peşin ödemelere yüzde 15 indirim uygulanan projede ayrıca 60 ay sıfır faiz imkanı da yer alıyor. Tamamı 1+1 ve 2+1'lerden oluşan Grand Rezidans'ta toplam 140 daire bulunuyor. Teslimleri Aralık 2019'da gerçekleştirilecek olan Grand Rezidans bölümü mimari tasarımıyla da dikkat çekiyor.

grand rezidans başakşehir projesi

Zer Kartal

60 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Zer Kartal projesinde daire fiyatları 367 bin 500 liradan başlıyor. Ağustos 2020'de teslimleri gerçekleştirilecek olan projede yüzde 30 peşinat verilmesi durumunda kalan miktar banka kredisi kullanmadan 90 ayda sıfır faizle kapatılıyor. Projede metrekare fiyatları 4 bin 900 lira ile 5 bin 600 lira arasında değişiyor.

zer kartal konut projesi

Sinpaş Gökorman

Sinpaş GYO'nun Çekmeköy Ormanı manzaralı Gökorman projesinde kampanyalı satışalr devam ediyor. Daire fiyatlarının 359 bin liradan başladığı projede lansman dönemine özel yüzde 5 peşinat veya 60 ay sıfır faizli ödeme imkanı yer alıyor. Ümraniye sınırları içerisinde yükselen projede ayrıca yüzde 10 indirim imkanı da bulunuyor.

sinpaş gökorman projesi

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!
  • 26.07.2022 13:59

2022’nin ilk 6 ayında markalı konut aramalarında rekor artış!

Güncel Proje Bilgileri verilerine göre 2022'nin ilk 6 aylık bölümünde markalı ko ...

İnşaatçılar 2021'e yeni proje hazırlıklarıyla girdi!
  • 02.01.2021 10:27

İnşaatçılar 2021'e yeni proje hazırlıklarıyla girdi!

Müteahhitler 2021’e hazır olduklarını ve kur hareketinden kaynaklı maliyet artış ...

GYODER ''Yeni projelerin üretilmesi lazım''
  • 10.12.2020 13:04

GYODER ''Yeni projelerin üretilmesi lazım''

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, yeni konut projelerinin üretilmesi gerektiğini i ...

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!
  • 28.08.2018 11:48

Konutta dev kampanya 33 projeyle start aldı!

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla yola çıkan dev kampanyanın detaylarını Ba ...