maritbet girişmaritbet
Jennifer Lopez, Metropol İstanbul projesinden satın aldığı dairenin anahtarını teslim aldı!

Jennifer Lopez, Metropol İstanbul projesinden satın aldığı dairenin anahtarını teslim aldı!

Konser için Türkiye’ye gelen Jennifer Lopez, Metropol İstanbul projesinden satın aldığı dairenin anahtarını teslim aldı

 

Çeşitli ülkelerde gayrimenkul yatırımları yapan Jennifer Lopez, konser için geldiği İstanbul'dan da konut satın aldı. Dünyanın en büyük karma projelerinden biri unvanına sahip Metropol İstanbu'dan Adalar ve Boğaz manzaralı daire satın alan Lopez, Ataşehir'de bulunan Metropol İstanbul satış ofisine gelerek, dairesinin temsili anahtarını aldı. Varyap – Gap İnşaat Ortak Girişimi ve Emlak Konut ile hasılat paylaşımı modeli ile hayata geçirilen projenin maketini inceleyen Lopez'e Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, Osmanlı motifleriyle süslü 200 yıllık altın bir anahtar hediye etti. Satış ofisinin penceresinden görülen bir manzarada ise Lopez için, “Jennifer welcome to your new home”, “Jennifer yeni evine hoş geldin” pankartı açıldı.
 
İndirimden faydalandı
Düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Varlıbaş, “İstanbul'a gelen herkes, Türkiye'nin inşaat sektöründeki performansından dolayı gözlem yapıyor. Jennifer Lopez de birçok yerde yatırım yapan biri olarak menajerine İstanbul'da yatırım yapılabilecek projeleri sormuş. Kendisine katalogları ilettik ve projemize ilgi duymuş” dedi. Lopez'in projeyi ve daireyi inceledikten sonra satın almaya karar verdiğini belirten Varlıbaş, “Daire satışı sırasında belirli bir oranda indirim yaptık ancak satış politikalarımıza göre bunu açıklayamıyoruz” diye konuştu.
 
‘Dairenin parasını ödedi'
Projeden Jennifer Lopez gibi pek çok ünlünün de ev sahibi olduğunu söyleyen Varlıbaş, dairenin hediye edildiği söylentilerine de cevap vererek, “Bu proje kamu ve özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilen ciddi bir kurumun işbirliğidir” dedi. Varlıbaş, “Jennifer Lopez buraya gerçekten yatırım yaptı, bedelini ödedi ve tapu kendi adına düzenlendi” diye konuştu. Yabancı ilgisinin mütekabiliyetle yoğunlaştığını söyleyen Varlıbaş, “Pek çok ülkeden talep görüyoruz” dedi.
 
DAİRESİ 2015'TE HAZIR
Metropol İstanbul, üç yüksek binadan oluşuyor. 908 konuta yer verilen projede, rezidans, ofis, alışveriş merkezi, eğitim kurumu ve rekreasyon alanları yer alıyor. Türkiye'nin en büyük karma projelerinden biri olması amaçlanan projenin 2015 yılı başında tamamlanması planlanıyor. Antensiz 250 metre yüksekliğinde inşa edilen projede bulunan dairelerin yüzde 75'i satıldı.
 
İstanbul konserlerinde evinde kalacak
Satış ofisinde düzenlenen törende Çalık Holding İnşaat Grubu Başkanı Ahmet Taçyıldız ve Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, Jennifer Lopez'e Metropol İstanbul'daki dairesinin temsili anahtar ve tapu belgesini teslim etti. Anahtar teslim töreninde Metropol İstanbul'dan daire aldığı için büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Lopez, “Hayran kaldığım İstanbul'da gelecekte daha çok vakit geçirmek istiyorum. Bu ziyaretlerde de Metropol İstanbul'daki dairemi kullanacağım. İstanbul'da en çok ilgimi çeken ve şehri benzersiz kılan boğaz ve adalar manzarasını dairemden görebilecek olmak beni şimdiden heyecanlandırıyor. Projede yer alan 400 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi Metropol Catwalk'u da çok merak ediyorum” dedi.
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metropol İstanbul'dan Kadınlar Günü'ne özel ayrıcalıklar!
  • 08.03.2022 10:05

Metropol İstanbul'dan Kadınlar Günü'ne özel ayrıcalıklar!

Alışveriş ve eğlencenin gözde noktası Metropol İstanbul, her yıl olduğu gibi bu ...

Metropol İstanbul, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan projelere imza atıyor
  • 23.02.2022 16:12

Metropol İstanbul, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan projelere imza atıyor

Dünyaca ünlü kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yaparak klasik AVM algısın ...

Metropol İstanbul, "Avrupa'nın En İyisi" oldu!
  • 29.12.2021 09:46

Metropol İstanbul, "Avrupa'nın En İyisi" oldu!

Metropol İstanbul, International Property Awards'tan (IPA) ve ICSC Global Awards ...

Metropol İstanbul’dan çocuklara okula dönüş hediyesi!
  • 31.08.2021 17:33

Metropol İstanbul’dan çocuklara okula dönüş hediyesi!

Metropol İstanbul'da 30 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde toplamda 400 TL ve üzeri al ...

Metropol İstanbul projesinde son durum!
  • 28.11.2017 14:35

Metropol İstanbul projesinde son durum!

GAP İnşaat ve Varyap imzası taşıyan Metropol İstanbul projesinin son hali görünt ...