maritbet girişmaritbet
Helenium Garden’da bayram şenliği! Yüzde 1 peşinatla!

Helenium Garden’da bayram şenliği! Yüzde 1 peşinatla!

Başarır İnşaat bayramı şimdi başlatıyor. Şirket, Helenium Garden projesine özel düzenlediği ve içinde yüzde 1 peşinat seçeneğinin de olduğu 5 farklı ödeme seçeneği ile bayramda herkesi ev sahibi yapıyor

İstanbul Kurtköy'de Başarır İnşaat'ın imzasını taşıyan ve yüzde 41'inin satışı tamamlanan Helenium Garden projesinde Ramazan Bayramı'na özel kampanyalar, alıcılara bayram şenliği yaşatıyor. Şirketin yüzde 1'den başlayan düşük peşinatlı birçok kampanyası tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kurtköy'de Başarır İnşaat'ın imzasını taşıyan Helenium Garden'da bayrama özel 5 farklı ödeme seneği yer alıyor. Bayramda herkesi ev sahibi yapmak için kolları sıvayan Başarır İnşaat, birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ile ön plana çıkıyor.

Peşinatlar teslimde alınıyor  

Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi yapan Başarır inşaat, yüzde 75'lik kısmına banka kredisi kolaylığı sunuyor. Geriye kalan yüzde 24'lük kısmı ise teslimatta ödeniyor. 

Başarır İnşaat'ın bir diğer kampanyasında ise yüzde 25'i peşin geriye kalan yüzde 75'lik kısmına banka kredili özel indirim seçeneği yer alıyor. 

Yüzde 35'ini peşin ödemek isteyenlere ise kalan yüzde 65'lik bölümünü 48 ay yüzde sıfır faizle taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Başarır İnşaat, dileyen müşterilerine kendi bünyesinde taksitlendirme alternatifi de sunuyor. 

Yüzde 50 peşin geriye kalanını kendi bünyesinde 30 ay taksitlendiren Başarır İnşaat,  buna ek olarak yüzde 25 peşin, geriye kalanını ise kendi bünyesinde 24 ay taksitlendirebiliyor.    

Helenium Garden'da fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor

Başarır İnşaat'ın İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kurtköy'de inşa ettiği Helenium Garden, konutla bahçeyi birleştiriyor. 11 bin metrekare arazi üzerinde yükselen projede toplam 4 blok ve 280 daire yer alıyor. Stüdyo ila 3+1 arasında değişen ve 40 metrekareden başlayıp 153 metrekareye kadar uzanan daire seçeneklerinin yer aldığı Helenium Garden'da fiyatlar 139.000 TL'den başlıyor. 

Şimdiye kadar yüzde 15 prim yaptı

Lansmana çıktığı 9 Mayıs tarihinden bu yana yüzde 15 prim yapan Helenium Garden, hem lokasyonu, hem de mimarisiyle dikkat çekiyor. Kazançlı bir yatırım olarak kendinden söz ettiren Helenium Garden, E-5 ve E-6 yollarının ortasındaki konumuyla da kolay ulaşılabilir bir merkez olarak öne çıkıyor. Helenium Garden, Boğaziçi ve Sultan Mehmet Köprülerine 20, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Yakın bir gelecekte bölgede Türkiye'nin silikon vadisi Teknopark İstanbul Kurtköy'de yükseldikten sonra, Helenium Garden'ın daha da değerlenmesi bekleniyor. 

Mimari ilhamı doğadan aldı

Mimari tasarımıyla doğadan, olanaklarıyla kent kültüründen esinlenen Helenium Garden, içindeki gizli bahçelerle her mevsim farklı güzellikler sunmak üzere sizleri bekliyor.  Her katında bahçelere yer veren ve 11 bin metrekare arazi üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip proje Kurtköy Pendik'te hayat buluyor. Mimari tasarımını Metin Bostancıoğlu'nun gerçekleştirdiği Helenium Garden alışveriş ve sosyalleşme ihtiyaçlarına cevap vermek üzere bin metrekarelik bir alışveriş merkezine de ev sahipliği yapıyor. 

Helenium Garden İletişim Bilgileri;

Web: http://www.heleniumgarden.com/

Telefon: 0216 702 10 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Helenium Garden projesi görücüye çıktı!
  • 14.05.2013 14:59

Helenium Garden projesi görücüye çıktı!

Başarır İnşaat'ın yeni projesi Helenium Garden görücüye çıktı. Lansmanın tamamı ...

Helenium Garden'da fiyatlar 69 bin liradan başlıyor!
  • 09.05.2013 16:13

Helenium Garden'da fiyatlar 69 bin liradan başlıyor!

Başarır İnşaat'ın yeni projesi Helenium Garden'da konut fiyatları 69 bin liradan ...

Alptekin Başarır Helenium Garden'ı anlatıyor!
  • 09.05.2013 15:39

Alptekin Başarır Helenium Garden'ı anlatıyor!

Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alptekin Başarır, şirketin yeni projesi He ...

Helenium Garden projesinin örnek daire görselleri yayında!
  • 08.05.2013 14:25

Helenium Garden projesinin örnek daire görselleri yayında!

Başarır İnşaat'ın yeni projesi Helenium Garden'ın örnek daire görselleri emlakta ...

Kuzey Amerika’nın Helenium Çiçeği İstanbul’da açtı
  • 11.03.2015 10:14

Kuzey Amerika’nın Helenium Çiçeği İstanbul’da açtı

Kuzey Amerika’da yetişen ve kansere çare olduğu bilinen Helenium çiçeği, Başarır ...

Konsept proje yaptı, yüzde 70'ini sattı
  • 29.08.2014 16:06

Konsept proje yaptı, yüzde 70'ini sattı

11 bin metrekare arsa alanına sahip olan Helenium Garden'da fiyatlar 189 bin lir ...