maritbet girişmaritbet
Farilya Asia'da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor

Farilya Asia'da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor

MİGROS MM, Farilya Asia‘nın avlu meydanında 1.000 metrekarelik mağazasında hizmet verecek.

Pendik‘te rezidans konforu yaşatan konut projesi olarak bölgede fark sunan Farilya Asia‘da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor. Projenin ticari alanında 1.000 metrekare büyüklüğünde mağaza kiralayan MİGROS, MM mağaza boyutuyla Farilya Asia sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını evden uzaklaşmadan karşılamalarına imkan sağlayacak.

Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. Projede daire sahiplerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapabilecekleri 32 mağaza arasında yer alan MİGROS MM, Farilya Asia‘nın avlu meydanında 1.000 metrekarelik mağazasında hizmet verecek.  

Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede yaşam kalitesini artıran, her bakımdan özel bir projeyi hayata geçirdiklerini ve Farilya Asia‘yı gerçek anlamda çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak tasarladıklarını ifade etti. Özver, özellikle küresel süpermarketlerin bu tarz projelerde yer almayı tercih ettiğini belirtti.

Bir semt projesi

Farilya Asia konut sahiplerinin her türlü ihtiyacına yönelik kurgulanan bir semt projesi olarak hayatı kolaylaştırıyor. Projenin 4.500 metrekarelik avlu meydanında MİGROS MM‘nin yanı sıra kafe ve restoranlar, yapı malzemeleri, yiyecek markaları, ev tekstili, mutfak eşyası, parfümeri, kişisel bakım, optik, eczane, kuru temizleme, banka şubesi gibi mağazalar da yer alacak. 

Yenilikçi bir konsept sunan Farilya Asia‘nın avlu meydanı özel tasarımlı bir peyzaja sahip. Meydanda yaz ve kış faaliyet gösterecek kafe ve restoranlar, 18.000 metrekarelik kapalı otopark ve oto şarj istasyonu projenin özelliklerinden bazıları. Proje 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Farilya Asia'da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor
  • 20.06.2018 15:27

Farilya Asia'da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor

MİGROS MM, Farilya Asia‘nın avlu meydanında 1.000 metrekarelik mağazasında hizme ...

Farilya Asia'da kent içi ulaşımı sorun olmaktan çıkıyor
  • 28.03.2018 10:35

Farilya Asia'da kent içi ulaşımı sorun olmaktan çıkıyor

Farilya Asia, Marmara Üniversitesi Hastane durağına sadece 20 adım mesafede yer ...

Farilya Asia’da deniz manzarası balkonunuzda
  • 14.07.2016 10:52

Farilya Asia’da deniz manzarası balkonunuzda

Ufuk Mesken tarafından Pendik’te 13 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Farilya ...