maritbet girişmaritbet
Farilya Asia’da deniz manzarası balkonunuzda

Farilya Asia’da deniz manzarası balkonunuzda

Ufuk Mesken tarafından Pendik’te 13 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Farilya Asia Rezidans ve Meydan projesi olarak yükseliyor.

Baskent Ankara'da estetik ve özgün mimari çizgilerin, modern yaklaşımlarla bir çok proje geliştiren Ufuk Mesken, bu kez Pendik'e yeni bir soluk getiriyor. Farilya Asia adı verilen proje rezidans ve meydanlar oluşuyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nın hızla değerlenen ilçelerinden Pendik'te hayata geçirilen proje, 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. İnşaat çalışmaları hızla ilerleyen proje 3 blok olarak tasarlanıyor. A, B ve C blokların yer aldığı Farilya Asia'da A ve B bloklarda satışta bulunurken rezidans olarak ayrılan C blokta şuan için satış yapılmıyor. Daire tiplerinin dağılımına bakıldığında B blokta 1+1 ve 2+1 daireler, A blokta ise 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Rezidans konforu ve balkon keyfinin bir arada sunulduğu Farilya Asia'da sınırsız deniz manzarası ev sahiplerini bekliyor. 

MAĞAZALAR EVİNİZİN ALTINDA

Her ihtiyaca cevap veren dairelerin bulunduğu proje 13 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 330 ayrıcalıklı daireden meydana gelecek. Daire sahiplerinin nefes alabileceği yaşam alanlarına, mağazalara, ferah bir meydana da yer verilen projede aradığınız bütün markalar, kafeler ve restoranlar evinizin altında olacak. Ev alanların güvenliğini korumak için ise bu alana site dışından gelenler farklı bir girişten girecek.

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunan Pendik'in yeni projesi Farilya Asia'da 1+1 dairelerin fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2+1 daireler 385 bin TL'den, 3+1 daireler 601 TL'den, 4+1 daireler ise 845 bin TL'den satışa sunuluyor. Pendik'in en değerli noktasında yükselen proje doktorlar tarafından büyük ilgi ile karşılaşıyor.  

Farilya Asia projesinde teslimlerin ise Temmuz 2018 yapılması planlanıyor.

Emlaktasondakika/Emine Pile

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Farilya Asia'da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor
  • 20.06.2018 15:27

Farilya Asia'da MİGROS yaz sonunda hizmete giriyor

MİGROS MM, Farilya Asia‘nın avlu meydanında 1.000 metrekarelik mağazasında hizme ...

Farilya Asia'da kent içi ulaşımı sorun olmaktan çıkıyor
  • 28.03.2018 10:35

Farilya Asia'da kent içi ulaşımı sorun olmaktan çıkıyor

Farilya Asia, Marmara Üniversitesi Hastane durağına sadece 20 adım mesafede yer ...

Farilya Asia’da deniz manzarası balkonunuzda
  • 14.07.2016 10:52

Farilya Asia’da deniz manzarası balkonunuzda

Ufuk Mesken tarafından Pendik’te 13 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Farilya ...