maritbet girişmaritbet
Ege Yapı'dan 'Evin Yapıldıkça Öde' kampanyası!

Ege Yapı'dan 'Evin Yapıldıkça Öde' kampanyası!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor.

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markası Ege Yapı, sahip olduğu güçlü finansal yapısı ve bugüne kadar Türkiye'de başarı ile gerçekleştirdiği projelerle hem sektör hem de müşterileri nezdinde kazandığı güven doğrultusunda markalı konut projeleri adına çığır açacak bir ilke imza atıyor.

Ege Yapı, “Evin Yapıldıkça Öde” kampanyasını İstanbul'un ruhunu yaşatan tüm noktalarına yakın, Levent ve Maslak'a komşu konumda yükselen Kordon İstanbul ve yüzde 75'i yeşil alan olarak tasarlanan ve çam ormanlarının yanı başında, Çekmeköy'de ÇamlıYaka Konakları ile hayata geçiriyor.

Daire Sahipleri, İnşaat Aşama Aşama Tamamlandıkça Ödeyecek

Yeni ödeme modeliyle Ege Yapı, yaklaşık 1 milyar TL değerindeki her iki projesini inşa ederken, konut sahipleri de dairelerinin tamamlanma aşamalarına göre belirlenen plan dahilinde dilerse peşin dilerse taksitler halinde ödemelerini yapabilecek.

“İnşaat İlerlemesine Göre Ödeme Alternatifi Sunuyoruz”

Yenilikçi bir marka olarak özel işlere imza attıklarını belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, kampanyaya ilişkin şunları söyledi: “İstanbul'un her iki yakasında geliştirdiğimiz projelerden Kordon İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları yaklaşık 1 milyar TL‘ lik bir değere sahip olacak. Projelerimizi geliştirirken sadece daire planı, otopark, peyzaj gibi fonksiyonları tasarlamıyor, bulunduğu semte katma değer sağlamayı ve ailelerimizin hayatına katacağı yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Halihazırda devam eden ve planlaması süren projelerimiz özgün ve fonksiyonel mimarisi, sosyal ve kültürel olanakları, akıllı mühendislik çözümleri ile sektörde fark oluşturuyor. Bizler de müşterilerimizden gördüğümüz ilgi ve güçlü finansal yapımız ile yeni yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Bu kampanya ile de finansal gücümüzü kullanarak, kampanya kapsamında müşterilerimize yeni bir alternatif ödeme planı oluşturduk. Her iki projemizde inşaat tamamlanma oranına göre ödeme koşulları hazırladık. Kısacası taşın altına elimizi koyup yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyor, müşterilerimizi en uygun koşullarda güvenli bir şekilde ev sahibi yapmaya çalışıyoruz.”

Kordon İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda Alternatifli Ödeme Planları

Kordon İstanbul'un birinci etabından ev sahibi olmak isteyenlere sözleşme imzalandığında yüzde 25,
kaba inşaat bitince yüzde 30, dış cephe bitince yüzde 15, ince işler bitince yüzde 10 ve teslim sırasında yüzde 20 ödeme imkanı ve ikinci etabından ev sahibi olmak isteyenlere de sözleşme imzalandığında yüzde 15, zemin kata ulaşılınca yüzde 10, kaba inşaat bitince yüzde 30, dış cephe bitince yüzde 15, ince işler bitince yüzde 10 ve teslim sırasında yüzde 20 ödeme fırsatı tanınıyor. Kordon İstanbul, Haziran 2020'de teslim edilecek.

ÇamlıYaka Konakları'ndan ev sahibi olmak isteyenlere sözleşme aşamasında yüzde 15, zemin kata
ulaşılınca yüzde 15, kaba inşaat bitince yüzde 20, dış cephe bitince yüzde 15, ince işler bitince yüzde 15 ve teslim sırasında yüzde 20 ödeme planı sunuluyor. ÇamlıYaka Konakları, 2020 yılı Aralık ayında tamamlanacak.

Her iki projede de ara ödemeler tercihe göre peşin veya taksitler halinde yapılabiliyor.
Ege Yapı, son 4 yılda 1 milyon metrekare üzerinde konut, otel , avm , eğitim yapısı ve ofis inşaatını başarıyla tamamladı ve teslim etti. Halihazırda devam eden ve planlama aşamasındaki projeleri ile toplamda 2 milyon metrekarelik inşaat alanına ulaştı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu
  • 22.03.2023 16:02

Ege Yapı, İstanbul'daki Cer Loft’un 2. etabını satışa sundu

Cer Loft’un 2. etabında 27 özel loft daire bulunuyor ...

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!
  • 25.01.2023 14:29

Ege Yapı, iki yılda 7 yeni projeye imza atacak!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, hayata geçirdiği inşaat proj ...

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”
  • 06.01.2023 11:24

“Yeni Konut Finansman Modeli inşaat sektörü için can suyu olacak”

Merakla beklenen yeni konut finansman modeli hakkında ayrıntılar açıklandı. Ege ...

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!
  • 27.10.2022 17:23

Ege Yapı, Mamut Art Project'in ana sponsoru oldu!

Sanatı ve sanatçıları destekleyecek çalışmaların içerisinde yer almaya devam ede ...

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!
  • 23.06.2022 14:49

Ege Yapı Modernyaka’da Herkese Göre Bir Avantaj Var!

Avcılar Ispartakule lokasyonunda Ege Yapı tarafından inşa edilen ModernYaka proj ...

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"
  • 17.05.2022 11:40

"Konut finansman paketleri tüketiciler açısından fırsatlar doğuracak"

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Nisan 2022 konut satış istati ...