maritbet girişmaritbet
Mutfakların yeni gözdesi Braun MultiQuick serisi!

Mutfakların yeni gözdesi Braun MultiQuick serisi!

Braun Household’un MultiQuick 9 ve MultiQuick 7 serileri ile daha az efor harcayarak daha lezzetli tarifler elde etmek mümkün.

Mutfakların vazgeçilmez yardımcılarından biri olan Braun Household'un MultiQuick 9 ve MultiQuick 7 serileri ile daha az efor harcayarak daha lezzetli tarifler elde etmek mümkün.

Hızlı ve kolay bir şekilde yemek hazırlamak için çok amaçlı ve pratik tasarlanan Braun'un dayanıklı ve pratik MultiQuick sistemi yıllar boyunca maksimum performans sunuyor. Çok sayıda farklı cihaza sahip olmak için harcanan maliyet ve bu aletleri muhafaza etmek için yaşanılan karmaşa artık tarih oluyor. Braun MultiQuick ile karıştırma, doğrama, dilimleme, rendeleme, yoğurma, çırpma, öğütme, küp küp doğrama ve ezme işlemlerinizin tamamını gerçekleştirmek hayatı kolaylaştırıyor.

Braun MultiQuick serisinde yer alan ve dünyada bir ilk olan ActiveBlade teknolojisi, SmartSpeed düğmesi, EasyClick sapı ve yumuşak tutumlu kolu, kullanıcısına ergonomi ve işlevsellik sunuyor. Aktif kesme yüzeyiyle, yüzde 40 daha az efor harcayarak en sert yiyecekleri bile kolayca karıştırıyor, yukarı ve aşağı hareketiyle 6 kat daha iyi sonuç elde ediyor. 

PowerBell teknolojisi ise, paslanmaz çelik öğütme bıçağı, ekstra bıçakları sayesinde dönüş başına daha fazla kesme miktarı sunuyor ve tüm yiyecekleri saniyeler içinde karıştırıyor. Bıçak gövdesinin eşsiz tasarımı sayesinde SplashControl teknolojisi, daha büyük parçaların tamamen parçalanmasını sağlarken sıçramaları engelliyor, böylece mutfağın kirlenmesini önlüyor.

Tüm bu özellikleri tek bir alette sunan 1 numaralı el blender markası Braun, MultiQuick 9 ve MultiQuick 7 serileri ile mutfağın vazgeçilmezi oluyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz