maritbet girişmaritbet
Demet Akalın, Çılgın Sedat'ın icra borcunu üstlendi!

Demet Akalın, Çılgın Sedat'ın icra borcunu üstlendi!

Geçtiğimiz günlerde 3 katlı villasında yangın çıkan şarkıcı Çılgın Sedat, şimdi de evine icra geldi.

Geçtiğimiz günlerde 3 katlı villasında yangın çıkan şarkıcı Çılgın Sedat, zor günler geçiriyor. Çılgın Sedat, şimdilerde belediyenin tahsis ettiği bir yerde kalıyor. Borçluluarı tarafından evine icra da gönderilen şarkıcıya Demet Akalın destek çıktı. Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Demet Akalın, "Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim" diyerek Sedat Kapurtu'nun icra borcunu üstlendiğini açıkladı.

'Çılgın Sedat' lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu'nun, Beylikdüzü'ndeki üç katlı evinde önceki gün öğlen saatlerinde yangın çıkmıştı. Yangın sonrasında ev kullanılmaz hale gelmişti.

Yangının çıktığı esnada dışarıda olan 47 yaşındaki şarkıcı, evine geldiğinde serebral palsi hastası oğlu Siraç ve ailesini göremeyince gözyaşlarına boğulmuştu.

"HACİZ BORCU BENDE"

Alişan ile birlikte sabah programı sunan Demet Akalın, Çılgın Sedat'ın evinden canlı yayın yaptı. Kapurtu'nun yangında küle dönen evini gören şarkıcı, yaşananlara duyarsız kalamadı.

Çılgın Sedat'a bu zor günlerinde haciz gönderildiğini öğrenen Demet Akalın, "Şöyle bir zamanda haciz gönderiyorlar. Bir kere o haciz borcu bende. Ben Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme. Ben o parayı saydırıp göndereceğim. Biz Alişan'la birlikte senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz bunun ayıbı yok" ifadelerini kullandı.

"BENİM DE EVİME HACİZ GELDİ, EN İYİ BEN ANLARIM"

2018'de eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı Beykoz'da bulunan evine haciz gelen Demet Akalın, o anları hatırlayınca duygusal anlar yaşadı.

Sesi titreyerek konuşan şarkıcı, "Benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece bir iki arkadaşım vardı. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim" ifadelerini kullandı.

Akalın, "Dardan çok iyi anlarım. Bakmayın böyle görgüsüz gibi gözüktüğüme. Ben onları çok iyi anlıyorum. Alişan'la evini görünce perişan olduk. Sen de sakın bizi yanlış anlama" dedi.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!
  • 06.01.2022 12:42

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!

Mobilya sektöründe 60. yıla girecek olan Çetmen’in yeni marka yüzü Demet Akalın ...

Çetmen Mobilya'nın Demet Akalın'lı reklam filmi!
  • 25.01.2017 12:27

Çetmen Mobilya'nın Demet Akalın'lı reklam filmi!

Çetmen Mobilya'nın reklam yüzü ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. ...