maritbet girişmaritbet
En özgün olan mı, en uçuk mu yoksa en aykırı tasarım mı size göre?

En özgün olan mı, en uçuk mu yoksa en aykırı tasarım mı size göre?

Tasarımda yeniliği mı yoksa aykırılığı mı tercih edersiniz? İnsan bacağının ahşap formunu andıran bir masa ya da aquaparklardaki kadırakları andıran bir yatak arasında tercih yapabilirsiniz.

 

Dört ayaklı masada ister yemekye ister çalış
Bütün masalar dört ayaklı olur ama böylesini şimdiye kadar görmemiştik. Ahşaptan ayak formlarışla ilginç bir görüntü oluşturan bu masayı ister odanızda çalışma masası, isterseniz salonunuzda aykırı bir yemek masası olarak kullanabilirsiniz.

Şekerleme kanepe
George Nelson tasarımı üç boyutlu geleneksel bir kanepe görünümünde 18 yastığın basit bir metal iskelet üzerinde birleşiminden oluşuyor. Alışılmamış çizgilere ve yapıya sahip kanepe aynı zamanda şekerleme görünümüyle de tasarım dünyasına yeni bir tanım kazandırıyor.

Sanat yatağa düşünce!
Yatak tasarımı ile sanatbiraraya gelir mi diye düşünenler bu ürünü gördükten sonra fikirlerini degiştirebilir. Kimisine göre bir aquaparktaki kaydırağı kimisini göre ise bir yılanı andıran bu yatak aslında farklı yorumlara açık! Ortak olan bir şey var ki o da akıllarda bıraktığı karmaşa...

Simetri takıntısı olanlara tavsiye edilmez!
Simetri takıntısı oan bir tanıdığınız varsa bu ürünü kendisine hiç tavsiye etmeyin! Eğri şekli ve adeta düşecek izlenimi veren görünümü ile dikkat çeken bu kütüphane farklılıktan hoşlananlar için ise ideal olabilir. Ancak gözardı edilmemesi gereken bir nokta var ki o da ürünün eğri şekline rağmen çok az yer kaplaması...

Hem merdiven hem kütüphane
Jocelyn Deris tecrübelerini tasarımlarına yansıtıyor. Aynı anda grafik tasarımcılarla, mimarlarla ve stilistlerle çalışan tasarımcı tüm bu deneyimlerini harmanlayarak işlevsel mobilyalartasarlıyor. Kullanışlı ve eğlenceli bir tarzda olan merdiven-kütüphaneye kitap CD ve DVD'lerinizi yerleştirebilirsiniz. Bu kütüphanenin yüksek bölümlerine kullanmadığınız kitaplarınızı koymanıza gerek yok merdiven üst bölümlere de kolaylıklaulaşmanızı sağlamak için size yardımcı olacak. Farklı raf seçenekleriyle 200'e yakın kitap veya DVD'lerinizi rahatlıklasığdırabileceğiniz tasarımın kırmızı kaplama veya ahşap üzeri vernikli seçenekleri mevcut.

Seyahat beşiği
Filipinli mobilyatasarımcısı Kenneth Cobonpue egzotik ve modernliği olağanüstü şekilde birlikte kullanabilen bir sanatçı. Tasarımcı Filipinlerde yaşamaya devam ediyor ve bu sayede tasarımlarında köklerinden gelen doğal yapıyı çok güzel bir şekilde yansıtıyor. Gemi figüründe olan beşik tasarımı egzotizmin hayali ve durgunluğunu taşıyor.

Bangboom-dekoratif avize
Paslanmaz çelik iskeletinin her yerine yerleştirilen A5 büyüklüğündeki Japon kâğıtlarından, ortama sıcaklık katan modern bir avize ortaya çıkmış. Thilo Rothecker tasarımı olan avize özellikle değişiklik seven ve özgünce tasarlanmış kapalı alanların tamamlayıcı bir aksesuvar olacak.

Pause three' kütüphane
Aziz Sarıyer tarafından tasarlanan kütüphane grafiksel bir çizgiye sahip. Hem kütüphane hem de ayrık bölümler olarak kullanılabilen tasarımın genel yapısı gerekli ve geometrik sade çizgilerden oluşuyor. 2x2 metrelik ebadıyla yer kaplayan tasarımınyenilikçi yapısı malzeme seçiminden de belli oluyor. Kütüphanenin yapımında alüminyum petek kullanılmış.

Cleo-5 çekmeceli saklama dolabı
İşte size nerde isterseniz orada duracak kartondan küçük bir kedi. Tamamı kartondan oluşan bu değişik tasarım, karton üzerine yapılan işlemlerle uzun süre kullanılabilen sağlam mobilyayadönüştürülmüş. Beş çekmecesiyle çok pratik ve kullanışlı. Boyası ve verniğiyle uzun yıllar bozulmadan evinizde kalacak olan dolabı gören arkadaşlarınız onu sizden almak isteyecek.

Kaynak: Sabah Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor
  • 18.02.2022 15:32

Şık bir ev için halı modeli büyük önem taşıyor

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez olan halılar, mutfaktan salona, holden çocuk od ...

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!
  • 18.02.2022 11:53

Evde dekorunuzu güzelleştiren en kolay öneriler!

Basit değişiklikler ve eklemeler ile evinizin dekorunu ufak dokunuşlar yapabilir ...

Sıradışı kırlent tasarımları!
  • 12.02.2022 14:03

Sıradışı kırlent tasarımları!

Kırlent kullanımı ile evinizin dekorunda çok farklı bir algı geliştirebilirsiniz ...