maritbet girişmaritbet
KozzAnkara ticaretin ve hayatın merkezi olacak

KozzAnkara ticaretin ve hayatın merkezi olacak

Ankara’nın gayrimenkul değeri olarak hızlı yükseliş yaşadığı Eskişehir Yolu’nda yer alan KozzAnkara’da ticari birimler bitmek üzere.

Konut ve ticari alanlardan oluşan KozzAnkara'nın ilk iki bloğunda yaşam başlarken Mayıs ayında da ticari alanlar sahiplerine teslim edilecek. Zemin artı 6 kattan oluşan ticari blok, bir katın tamamına yayılmış birimleriyle otomobil galerileri ve yurt işletmecilerinin ilgisini çekiyor.

Metrekaresi 4-5 bin lira

Satış KoordinatörüTurgay Akçelik, “Temmuz ayında iskan süreci tamamlanacak olan KozzAnkara'da ticari birimlerin satışıyla ilgili görüşmelerin sürüyor. Şirket merkezinden öğrenci yurduna, otomobil galerisine kadar pek çok ticari gayrimenkul türüne müsait olan bloğun toplu alımıyla ilgili teklifler de geliyor” dedi. Akçelik ticari birimlerde metrekare satış fiyatının 4-5 bin TL aralığında değiştiğini açıkladı.

Kozlar İnşaat ve Semerkand Yapı güvencesi ve kalitesiyle inşa edilen projenin toplam arsa alanı 21 bin 400 metrekareyi buluyor. ÜmitköyKonutkent'te inşa edilen KozzAnkara'da kapalı yüzme havuzu, basket ve tenis sahaları, Fitness, sauna, squash, bilardo gibi spor alanları yanı sıra açık ve kapalı otopark alanları, kafeterya, park, bahçe ve mesire alanları bulunuyor. 

İletişim Bilgileri 

0312 227 80 85-86

www.kozzankara.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KozzAnkara ticaretin ve hayatın merkezi olacak
  • 14.03.2015 16:40

KozzAnkara ticaretin ve hayatın merkezi olacak

Ankara’nın gayrimenkul değeri olarak hızlı yükseliş yaşadığı Eskişehir Yolu’nda ...