maritbet girişmaritbet
Zenginler, kral dairesinde bir gece için 100 bin lirayı gözden çıkarıyor!

Zenginler, kral dairesinde bir gece için 100 bin lirayı gözden çıkarıyor!

Zenginler, bir gecelik krallık için kesenin ağzını açıyor... Dünyanın birçok yerindeki lüks otellerde bulunan kral daireleri, neredeyse villa fiyatına bir geceliğine kiralanıyor

Zenginler, bir gecelik krallık için kesenin ağzını açıyor... Dünyanın birçok yerindeki lüks otellerde bulunan kral daireleri, neredeyse villa fiyatına bir geceliğine kiralanıyor. Avrupa ve Amerika'daki otellerin dışında İstanbul'da da fiyatı 100 bin liraya yaklaşan otel odaları bulunuyor. Dünyanın en zengin patronları ve ünlü isimleri, gittikleri ülkelerde bu odalardan başka yerde kalmıyor. Kral dairelerinde misafirlere saray konforu sunuluyor. Misafirlere özel uşaklar ve aşçılar hizmet ediyor. Türkiye'deki en pahalı oda ise Çıragan Sarayı'nın Sultan Suit'i... Burada kalan ünlüler arasında Turgut Özal, Bill Clinton, Luciano Pavarotti, İspanla Kralı Juan Carlos II gibi isimler bulunuyor.

KREMLİN MANZARALI

Moskova'daki Ritz Carlton Otel'in kral dairesinin günlüğü 18 bin 200 dolar. Kremlin Sarayı manzaralı oda 2 bin 500 metrekare büyüklüğünde. Odada, salon, yemek odası, kitaplık, çalışma odası, kuyruklu piyano bulunuyor. Fiba Holding Başkanı Hüsnü Özyeğin de bu odayı tercih ediyor.

ÜNLÜLER ATLANTİS'İ SEVİYOR

Bahamalar'daki The Atlantis Hotel'in Bridge Suit'inde tek gece konaklama 22 bin dolar. Panaromik Bahama manzarası sunan suitte 10 oda var. Oprah Winfrey, Michael Jackson, Celine Dion ve Bill Gates gibi ünlüler bu odada kalmıştı.

SULTAN SUİT 75 BİN LİRA

Çırağan Palace Kempinski'deki Sultan Suit, 74 bin 500 liralık fiyatıyla Avrupa'nın en pahalı otel odaları arasında yer alıyor. Bir zamanlar padişahların kaldığı suit, 375 metrekare. Tüm odalarından Boğaz manzarası izlenebiliyor. Odada, 12 kişilik yemek masası ve el yapımı mermer hamam bulunuyor. Hamamdaki küvet ve musluklar ise altın-kristal kaplamalı...

KALMAK YÜREK İSTER

 President Wilson Hotel, Penthouse Suite (Cenevre): 53 bin dolar

 Palms Casino Resort, Hugh Hefner Sky Villa (Las Vegas): 40 bin dolar

 Four Seasons Hotel, Ty Warner Penthouse (New York): 34 bin dolar

 Westin Excelsior, Villa La Capula Suite (Roma): 29 bin dolar

 Ritz Carlton, Presidential Suite (Tokyo): 25 bin dolar

 Park Hyatt, Imperial Suite (Paris): 20 bin dolar

 Burj Al Arab, Royal Suite (Dubai): 19 bin dolar

 Martinez Hotel Penthouse Suite (Cannes): 18 bin dolar

 Swissotel, Kral Dairesi (İstanbul): 11 bin 300 euro

 Mardan Palace, Royal Suit (Antalya): 12 bin 95 euro

Takvim

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zenginler, kral dairesinde bir gece için 100 bin lirayı gözden çıkarıyor!
  • 29.09.2012 10:25

Zenginler, kral dairesinde bir gece için 100 bin lirayı gözden çıkarıyor!

Zenginler, bir gecelik krallık için kesenin ağzını açıyor... Dünyanın birçok yer ...