maritbet girişmaritbet
You Club Concierge ile modern konutlarda lüks hizmet kapınızda!

You Club Concierge ile modern konutlarda lüks hizmet kapınızda!

You Group markasının bir iştiraki olan You Club Concierge, ofis ve rezidans projeleri için “concierge” hizmeti veriyor

Modern ve çağdaş yaşamın yükseldiği rezidans ve ofislerde “concierge” hizmeti sunan You Club Concierge, proje sakinlerine seyahat danışmanlığı, kiralama hizmetleri, gıda alışverişleri, ev temizlik hizmetleri, kuru temizleme ve etkinlik rezervasyon hizmetleri gibi birçok konuda 7/24 hizmet veriyor.

Organizasyon, lüks kiralama hizmetleri, reklamcılık ve yayıncılık alanlarının yanı sıra internet hizmetleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde 10 firmanın yer aldığı You Group markasının bir iştiraki olan You Club Concierge, ofis ve rezidans projeleri için “concierge” hizmeti veriyor. Proje alanının içerisinde kurulan “Concierge Desk” ile 7/24 concierge destek ekibinin hizmetini alan proje sakinleri, yaşam kalitelerini You Club Concierge ile arttırıyor. 

Herkese ayrı çözümler…

You Club Concierge firması tarafından sunulan concierge hizmetleri beş farklı modele dayanıyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına göre tercih yapacakları beş hizmet modeli içerisinde; resepsiyon ekibi, çağrı merkezi, mobil uygulama, web sitesi ve akıllı ev uygulamaları yer alıyor. Resepsiyon hizmetine gerek duyamayan ama 7/24 çağrı merkezinden destek almak isteyen müşteriler, You Club Concierge firmasının tecrübeli çağrı merkezinden hizmet alıyor. 

You Club Concierge, rezidans ve ofis projeleri için concierge hizmeti sunmuş olmasının yanında, oteller ve kurumsal firmaların müşterileri için de ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. İstanbul, İzmir ve Bodrum merkezlerinde olmak üzere üç ofise sahip olan firma, anlaşmalı olduğu yüzlerce ülkeye hizmetleri olan dört global concierge firmasıyla müşterilerine dünyanın her yerinde hizmet veriyor. 

Ayrıcalıklı hizmetler…

Sekiz bine yakın ve birçoğu global ölçekte olan tedarikçi zinciriyle çalışan You Club Concierge, müşterilerine dünyanın her noktasından istediklerini getirebilme imkanı sunuyor. Proje sahipleri, araç muayene hizmeti, gıda alışveriş, sürücü kiralama, havaalanı transferi, özel organizasyonlara VIP giriş hizmeti ve daha birçok kaliteyi, prestiji arttıran hizmetle müşteri memnuniyetini sağlıyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fikri Işık’tan flaş açıklama! “Bankacılar inşaatçıları daha çok…”
  • 19.09.2014 14:41

Fikri Işık’tan flaş açıklama! “Bankacılar inşaatçıları daha çok…”

Fikri Işık, “Bankacılar inşaatçıları sanayicilerden daha çok seviyor" diye açıkl ...

You Club Concierge ile modern konutlarda lüks hizmet kapınızda!
  • 18.09.2014 11:34

You Club Concierge ile modern konutlarda lüks hizmet kapınızda!

You Group markasının bir iştiraki olan You Club Concierge, ofis ve rezidans proj ...