maritbet girişmaritbet
Turkeyrealestateinfo.com, 4 farklı dilde yayına başladı!

Turkeyrealestateinfo.com, 4 farklı dilde yayına başladı!

Guncelprojebilgileri.com, Turkeyrealestateinfo.com adresiyle 4 farklı dilde, yabancılara Türkiye'den konut alımında yol gösterecek.

4 yılı aşkın süredir Türkiye'deki markalı konut projelerini tek çatı altında toplayan Guncelprojebilgileri.com, dünyaya açılıyor. Guncelprojebilgileri.com, Turkeyrealestateinfo.com adresiyle yabancı yatırımcıların ülkemizden konut alımını kolaylaştıracak. İngilizce, Almanca, Rusça ve Arapça dillerine çevrilen sitemiz, Türkiye genelindeki markalı konut projelerini bir arada sunuyor.

Turkeyrealestateinfo.com, sade ve şık tasarımı, detaylı anlatımı ile yabancı ziyaretçilerimizin tüm sorularına cevap veriyor.

Turkeyrealestateinfo.com'da neler var?

Turkeyrealestateinfo.com'da markalı konut projelerinin fiyatları, ödeme koşulları, teslim tarihi, satış durumu, sosyal olanakları, teknik detayları gibi her türlü bilgiye ulaşmak mümkün.

Bir butonla tüm bilgilere ulaşılıyor

Turkeyrealestateinfo.com'da her projenin sayfasında “Projeyle ilgileniyorum” butonu bulunuyor. Buraya tıkladığınızda açılan pencereden ziyaretçilerimiz kişisel bilgilerini ve mesajını bırakıyor. Bu formlar ilgili projenin satış ekibine iletiliyor. Satış ekibi ziyaretçilerimizle  irtibata geçerek proje hakkında bilgilendirip, sorularına cevap veriyor.

Türkiye'deki tüm projeler bir haritada

Turkeyrealestateinfo.com'da harita görünümü üzerinden arama yapma özelliği de bulunuyor. Google haritası üzerinden tüm Türkiye'de yer alan projeleri görüp, lokasyona göre ev seçebilme olanağı da ziyaretçilerin kullanımına sunuluyor.

Örnek daireler bir tık uzakta

Emlaktasondakika.com ekibi tarafından hazırlanan 3D (Üç Boyutlu) örnek daire çekimleri Turkeyrealestateinfo.com'da yerini aldı. İlgili projenin sayfasında proje görselleri, kat planları, haritanın yanı sıra artık 3D örnek daire çekimleri de yer alıyor.

Projeleri araştır, hangisi iyi karşılaştır

Sitemizin en yeni özelliklerinden biri olan proje karşılaştırma ise, yabancı yatırımcıların işini daha da kolaylaştıracak. Proje sayfalarında bulunan “karşılaştır” bölümü seçildiğinde 5 projeye kadar karşılaştırma yapılabiliyor. Bu sayede doğru seçim için Turkeyrealestateinfo.com, en doğru bilgileri aktarıyor.

Türk ekonomisine büyük katkı sağlayacak

Yabancıların, Türkiye'den konut alım sürecini kolaylaştıracak olan Turkeyrealestateinfo.com, bu sayede ekonomiye büyük katkılar sağlayacak. Son dönemde yabancı yatırımcıların gayrimenkul anlamında büyük ilgi gösterdiği ülkemizde, hükümetin katkılarıyla rakamlar her geçen gün büyüyor. Bu kapsamda 1 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapan yabancılara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verileceğinin açıklanması, yabancı yatırımcılar ve gayrimenkul sektörü tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştı. 

http://www.turkeyrealestateinfo.com/en/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Turkeyrealestateinfo.com, 4 farklı dilde yayına başladı!
  • 13.05.2017 16:27

Turkeyrealestateinfo.com, 4 farklı dilde yayına başladı!

Guncelprojebilgileri.com, Turkeyrealestateinfo.com adresiyle 4 farklı dilde, yab ...