maritbet girişmaritbet
TRIMline Interiors Ankara'daki mimarların artık daha yakınında!

TRIMline Interiors Ankara'daki mimarların artık daha yakınında!

Bölme duvar ve ahşap sistemleri ve projelendirme hizmetleri veren TRIMline Ankara’da yer alan showroomuyla projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor

Bölme duvar sistemleri konusunda aynı zamanda bir bilgi merkezi olan TRIMline, Türkiye'de ve uluslararası arenada, “Ölçülerin özgür dünyası” sloganıyla ve %100 yerli üretimiyle bugüne kadar 6000'den fazla önemli projeye imza attı. Ofislerden yönetim binalarına, ulaşım yapılarından eğitim yapılarına, 20'ye yakın sektöre hizmet veren firma, Ankaralı yapı profesyonellerini showroomunda ağırlamaya hazır.  

1500 metrekarelik TRIMline Showroomu Uygulamalı Bir Malzeme Kütüphanesi Niteliğinde 

Bugüne kadar Ankara'da Türkiye Müteahhitler Birliği Binası (Building Awards 2014'te “Yılın En İyi Uluslararası Projesi” ödülüne layık görüldü), Türkiye Noterler Birliği, Rönesans Holding Genel Merkezi başta olmak üzere birçok projede bölme duvar sistemleriyle yer alan TRIMline Interiors başkentli mimarların ve projelerin artık çok daha yakınında. WorkinWork bünyesinde yer alan yeni showroom, 1500 m2'lik hacmiyle bölüme duvar sistemleri konusunda bütün ürünlerin görülebileceği uygulamalı bir malzeme kütüphanesi niteliğinde. Özellikle 2018 yılıyla birlikte Ankara'daki varlığını geliştirici projeler ve buluşmalarla taçlandırmayı hedefleyen TRIMline, proje satın almacılarının ve mimarların detaylı bilgi alabilecekleri bir merkez olmayı hedefliyor. 

Modüler bölme duvar sistemleri, hareketli bölme duvarlar, ıslak hacim bölme duvarları, room-in-room sistemleri, kapı sistemleri, akustik sistemler ve duvar-tavan kaplamalarının bütün detaylarıyla incelenebileceği showroom, TRIMline Interior'un uzun soluklu müşteri memnuniyeti hedeflerinden birini temsil ediyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TRIMline Interiors Ankara'daki mimarların artık daha yakınında!
  • 13.09.2017 15:48

TRIMline Interiors Ankara'daki mimarların artık daha yakınında!

Bölme duvar ve ahşap sistemleri ve projelendirme hizmetleri veren TRIMline Ankar ...