maritbet girişmaritbet
Sigorta Cini’nin yeni mağazası Göztepe’ye açıldı

Sigorta Cini’nin yeni mağazası Göztepe’ye açıldı

Sigortacılık hizmetini perakende sektörüne kazandıran, ING Grubu'nun yeni yatırımı Sigorta Cini'nin yeni mağazası Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi’nde açıldı

Türkiye'deki yeni yatırımı Orange Sigorta Aracılık Hizmetleri kanalıyla farklı sigorta şirketlerinin ürünlerini tek bir çatı altında topluyor.  Son tüketicinin kolay ve hızlı ulaşabileceği alışveriş merkezleri ve alışveriş mağazalarının bulunduğu caddelerde açılan Sigorta Cini isimli mağazalar sigorta hizmetini tüketicinin ayağına götürüyor. İstanbul'da Marmara Forum, Metrocity ve Ankara'da Kentpark mağazalarından sonra Sigorta Cini'nin Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'ndeki mağazası da 1 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete başladı. 
Anadolu yakasının ilk sigorta mağazası
Türkiye'nin ilk sigorta marketi olma özelliğini de taşıyan Sigorta Cini'nin mağazalarındaki uzman ekip, tüm sigorta ürünleri hakkında danışmanlık vererek sigorta satın almayı kolaylaştırıyor. Sigorta Cini'ni sigorta dağıtım işine bakış açısını değiştirmeyi hedefleyen devrimsel bir konsept olarak tanımlayan Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos, bu yeni hizmet hakkında şunları söyledi: “Hizmetimiz gayet açık, erişilebilir lokasyonlardayız. Tütüncü Mehmet Efendi mağazamız da Anadolu yakasının işlek caddelerinden birinde hizmete açtık. Bu mağazamızın bir diğer özelliği ise bu yakada özellikle Bağdat Caddesi ve civarında oturan kişilerin alışveriş yapma özelliklerine uygun olarak “cadde” üzerinde konumlanmış olması. Lokasyonlarımızın yanı sıra hizmetimizle de farklılık yaratıyoruz. Mağazalarımızdaki müşterilerle birebir iletişim kuran danışmanlarımız iletişim becerileri ve sigorta konusunda eğitimliler özellikle müşteri memnuniyetine odaklanmış durumdalar. Gayet basit, anlaşılır ve kafaları karıştırmayan bir anlatım kullanıyoruz. Yani mağazalarımıza gelen müşterilerimiz karmaşık poliçeler ve evraklarla uğraşmıyor. Çok hızlı ve verimli çalışan merkezi teknolojik altyapımız var. Mağazalarımız amaca uygun ve konforlu bir şekilde tasarlandı. Doğru bilgilendirilen müşteriler sigorta yaptırmanın ne kadar değerli olduğunun farkına varıyorlar. 
Biz her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı korunmaya ihtiyacı olduğuna ve hayat istenmeyen bir yön aldığında herkesin ikinci bir şansı hak ettiğine inanıyoruz. Sigorta, kaza ve kayıp anlarında yeni bir umut için çok iyi bir yol. Bu nedenle Sigorta Cini mağazalarının diğer lokasyonlarımızda olduğu gibi Göztepe Mağazamızın da ihtiyaca yönelik hizmet sunacağına inanıyoruz. Sigorta Cini mağazalarında ilk etapta kasko ve trafikten oluşan oto sigortaları, konut, zorunlu deprem sigortası, sağlık sigortası, hayat ve bireysel emeklilik, işsizlik vb. ürünler satılacak.”
Sigortacılıkta mağazacılık dönemi 
Sigorta Cini sigorta hizmetini tüketicinin ayağına götürüyor. Artık alışveriş merkezlerinde ve alışveriş merkezlerine yakın caddelerde, sigorta mağazalarından alışveriş yapmak, mağazalarda sunulan avantajlardan yararlanarak sigorta sahibi olmak yeni bir alışveriş trendi olacak.  
Sigorta Cini perakende sigorta hizmeti sunan bir yapı ve satış kanalı. Sigorta ürünleri almak isteyen kişiler zaman geçirdikleri caddeler ya da alışveriş yaptıkları AVM'lerdeki Sigorta Cini mağazalarına uğrayarak bu mağazalardan, sigorta ürünleri konusunda eğitim almış uzmanlardan ihtiyaç duydukları sigorta seçenekleri konusunda bilgi alıyor ve sigortalanıyorlar. Bu mağazalarda müşterilerin ihtiyaçları analiz edilerek, hangi ürünlere ihtiyacı oldukları tespit ediliyor. Daha sonra da müşteri istediği takdirde müşterinin ihtiyaçlarına uygun ve Sigorta Cini ile anlaşmalı sigorta şirketlerinin ürünleri onlara sunuluyor. Ancak, burada acentelik sisteminde olduğu gibi belirli bir sigorta şirketine yönlendirme yapılmadan müşterinin ihtiyaçlarına ve tercihlerine odaklanılıyor. Sigorta hizmetini mağazacılığa taşıyan ve ING tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk perakende sigorta mağazaları zinciri Sigorta Cini'nde, ING Emeklilik, Aksigorta, Axa Sigorta, Ergo, Groupama, HDI Sigorta ve Mapfre Genel Sigorta'nın ürünleri satılıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sigorta Cini’nin yeni mağazası Göztepe’ye açıldı
  • 02.12.2013 09:37

Sigorta Cini’nin yeni mağazası Göztepe’ye açıldı

Sigortacılık hizmetini perakende sektörüne kazandıran, ING Grubu'nun yeni yatırı ...

Avrupa'da da ev alırken anne-baba desteğine başvuruluyor!
  • 26.10.2012 08:12

Avrupa'da da ev alırken anne-baba desteğine başvuruluyor!

ING Grubu’nun, 2012’nin 3. Çeyreğinde (30 Ağustos-17 Eylül) yaptığı uluslararası ...