maritbet girişmaritbet
Rafet Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Rafet Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahlanoğlu Villaları'nda vurulan İşadamı Rafet Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Üsküdar'daki ofisinde silahlı saldırıya uğrayan iş adamı Rafet Özsoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay saat 14.30 sıralarında Küçükçamlıca Mahallesi'ndeki Şahlanoğlu Çamlıca Villaları içerinde bulunan Özsoy İnşaat'ın holding binasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Rafet Özsoy ile aralarında iş anlaşmazlığı bulunan bir kişi, holding binasında kurşun yağdırdı. Silahlı saldığı soncu yaralanan Rafet Özsoy, bir araç ile Ümraniye'deki özel bir hastaneye götürüldü. Özsoy, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özsoy'u vuran kişinin ise, Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne giderek polise teslim olduğu öğrenildi.

Holding binasının yanındaki sitenin güvenlik müdürü, "3 araba bizim otoparka park etmek istedi. O arkadaşlara uygun yere park etmesini söyledikten yaklaşık 5 dakika sonra 6-7 el silah sesi duyduk. Kameradan izledim. Yoldan 3 kişinin gittiğini gördüm. En son arakadan gelen birinin elinde bıçak vardı. Onun üzerine buraya geldik. Çok geleni gideni oluyor Rafet Bey'in. Kamera görüntülerinde sadece kaçan insanları gördüm" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rafet Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
  • 07.01.2016 16:08

Rafet Özsoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahlanoğlu Villaları'nda vurulan İşadamı Rafet Özsoy, ...