maritbet girişmaritbet
Pendik Tavşantepe Metro Hattı'nın açılış töreni yapılacak

Pendik Tavşantepe Metro Hattı'nın açılış töreni yapılacak

Pendik Tavşantepe Metro Hattı açılış töreni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 21 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Kadıköy-Kartal Metro Hattının devamını oluşturan Kartal-Tavşantepe Metro hattı açılış töreni 21 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te Pendik Tavşantepe Metro istasyonunda gerçekleşecek. Açılış törenine, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Yeni hattın açılmasıyla Kadıköy-Tavşantepe arasında yolculuk süresi 38,5 dakika olacak.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Özellikleri

Tavşantepe istasyonunun güney çıkışları açık bir şekilde yapıldı. Tavşantepe Durağı'nda şimdilik E-5 Yanyol Tuzla yönü, kaymakamlık ve hastanelere çıkış sağlayan güney bölümü açıldı. D-100 Karayolu güzergahındaki tüm istasyonlarda, kuzey ve güney taraflarda giriş çıkışlar ve bunlar arasında altgeçitler yer aldı.

5 çıkışı yer alan Pendik istasyonunda ise E-5 Kadıköy Yönü, Pendik Köprüsü (Kurtköy yönü), Ankara Caddesi ve Gözdağı; ikinci çıkış E-5 Tuzla Yönü,  Pendik Köprüsü (Sahil yönü), Pendik Fatih Anadolu Lisesi; üçüncü çıkış Başka Sokak, Mostar Bulvarı ve Zümrüt Caddesi; dördüncü çıkış Pendik Oto Sanayi, Adnan Menderes Bulvarı ve Nazım Hikmet Caddesi; son ve beşinci çıkış ise E-5 Kadıköy Yönü, Pendik Köprüsü (Kurtköy Yönü), AYEDAŞ ve Pendik Belediyesi yönlerine ulaştı.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Süreleri

Pendik - Bostancı 20 Dakika
Pendik - Kadıköy 38,5 Dakika
Pendik - Üsküdar 38 Dakika
Pendik - Yenikapı 47 Dakika
Pendik - Aksaray 48 Dakika
Pendik - Taksim 61 Dakika
Pendik - Maslak 72,5 Dakika

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pendik Tavşantepe Metro Hattı'nın açılış töreni yapılacak
  • 20.01.2017 09:08

Pendik Tavşantepe Metro Hattı'nın açılış töreni yapılacak

Pendik Tavşantepe Metro Hattı açılış töreni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğa ...