maritbet girişmaritbet
ODE Yalıtım, bayilerini global dünyada yolculuğa çıkardı!

ODE Yalıtım, bayilerini global dünyada yolculuğa çıkardı!

Yerel bir güçten global bir marka yaratma yolunda hızla ilerleyen ODE Yalıtım, bayilerini ‘Global Marka Yolculuğumuz’ temalı bayi toplantısında ağırladı.

Yerel bir güçten global bir marka yaratma yolunda hızla ilerleyen ODE Yalıtım, bayilerini ‘Global Marka Yolculuğumuz' temalı bayi toplantısında ağırladı. 15-17 Şubat tarihleri arasında Antalya Kervansaray Otel'de gerçekleştirilen bayi toplantısında konuklar bir anlamda geleceğe bir yolculuk yaptılar. Gerek konuşmacılarıyla gerekse sunumlarıyla ufuk açıcı bir toplantı niteliğindeki bu buluşmayı yerli ve yabancı tüm katılımcılar ilgiyle izlediler.

Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen ODE Yalıtım, 15-17 Şubat tarihleri arasında  Antalya Kervansaray Otel'de yurtiçi ve yurt dışı bayileri dahil olmak üzere yaklaşık 180 misafirini ‘Global Marka Yolculuğumuz' temalı toplantıda ağırladı. Klasik bayi toplantıları dışında kalarak; kurumsal firmalarda başarı için insan kaynağının ve liderliğin önemi,  gelecekte kurumları nelerin beklediği, Dünya ve Türkiye ekonomisinin görünümü ve geleceği gibi konuların tartışıldığı toplantının konuşmacıları da ilginç sunumlarıyla konuklara keyifli ve bilgilendirici 2 gün yaşattılar.

15 Şubat gecesi şair ve yazar Sunay Akın'ın performansı ile başlayan program ertesi gün öğleden önce ve sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilen bayi toplantısı ve gala yemeği ile sürdü.

16 Şubat Cumartesi sabahı başlayan ve Sunay Akın'ın sunduğu toplantının ilk konuşmacısı ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan'dı. Turan konuşmasında ODE Yalıtım'ın diğer şirketler ile olan farkının yanı sıra global marka olma yolunda neler yaptıklarını ve neler yapacaklarını anlattı.  Turan:  ‘'Fark yaratmayan hiçbir marka günümüzde var olamayacaktır.  Türkiye'den dünya çapında marka çıkabilmesi de katma değer yaratan işlerle mümkün olabilecektir. Biz ODE olarak bu farkı ve katma değeri yaratıyoruz ve yaratmaya da devam edeceğiz. 1986 yılında küçük bir dükkanda başlayan yolculuk bugün Türkiye'nin her ilinde ve 57 ülkeye ihracat yaparak sürüyor.'' dedi. Orhan Turan dünyanın geleceğinin enerji tasarrufu ve verimliliğine bağlı olduğuna da konuşmasında önemli bir yer verdi. Yalıtım konusunda vatandaşlarla yapılan sokak röportajları ve parodilerle renklendirilen toplantının 2. Konuşmacısı ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ali Türker'di. Türker'den sonra sahneye ODE YalıtımTeknik Yalıtım Grup Takım Lideri Semih Gönç ve ardından ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Serkan Burak Çakır gelerek ODE'nin geleceğe yolculuğunu anlattılar.

Toplantının öğleden sonraki ikinci oturumunda ise konuk konuşmacılar ufuk açıcı sunumlarıyla toplantıda yerlerini aldılar. Toplantıda ilk olarak İş Yatırım Araştırma Müdür Yardımcısı Burcu Ünüvar ‘Türkiye Ekonomisine Bakış: 2013' temalı bir sunum gerçekleştirdi. Dünya, Türkiye ve İnşaat sektörünün 2012 değerlendirmesi ve 2013 öngörülerini paylaşan Ünüvar'ın sunumu katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Ünüvar'ın ardından sahneye gelen yapımcı, iletişimci ve Global ConnectionCEO'su Burhan Özkan ‘Türkiye markasının yurtdışındaki algısı' başlıklı bir konuşma yaptı. Toplantının öğleden sonraki 3. Konuşmacısı ise AGT Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Mehmet Söylemez idi. Aynı zamanda ‘Duygusal Sermaye' isimli kitabın da yazarı olan Söylemez kurumsal başarı için insan kaynağının ve kurumsal aidiyet duygusunun öneminden bahsederek duygusal sermaye ve gelecek üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

İlgiyle izlenen toplantının son konuşmacısı TEM Yönetim Geliştirme Hizmetleri Kurucu Ortağı, Yönetim Danışmanı ve Öğretim Üyesi Tayfun Çalkavur idi. Çalkavur'un “Kurumsallaşma Sürecinde Lider Nereye Bakmalı?” konulun sunumu ile ODE'nin bu keyifli ve ufuk açıcı toplantısı son buldu. Akşamki gala yemeğindeyse bayiler, Sibel Tüzün'ün şarkıları eşliğinde gönüllerince bir gece geçirdiler. Gecede ayrıca 2012 satış performanslarına göre her bölgenin en başarılı ilk 3 bayii “ODE Yalıtım 2012 başarı ödülü” ile ödüllendirildi.

ODE Yalıtım A.Ş. hakkında

ODE Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere 1986 yılında kuruldu. 1990 yılında ithalatçı, 1996'da ise üretici kimliğine kavuşan ODE, 120.000 m² açık, 35.000 m² kapalı alana sahip 4 modern üretim tesisi (ODE R-flex Üretim Tesisi, ODE Isıpan Üretim Tesisi, ODE Membran Üretim Tesisi ve son olarak ODE Starflex camyünü üretim tesisi), 4.000'den fazla ürün çeşidi, yaygın bayi ağı ve uzman personeli ile yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği üretimlerle ve farklı kullanım alanları için değişik özelliklere sahip geniş bir ürün gamı ile büyük bir üretici konumda olup, yapı ve tesisat sektöründe kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulundurmaktadır. Modern üretim tesislerinde yaptığı kaliteli üretimlerin yanı sıra ODE, 2005 yılında hizmete giren 15.000 m² kapalı alana sahip lojistik merkeziyle de sevkıyat ve depolama konularında sektöründe lider konumdadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Bina yalıtımı ile yıllık 15 milyar dolar tasarruf edebiliriz"
  • 12.01.2023 10:49

"Bina yalıtımı ile yıllık 15 milyar dolar tasarruf edebiliriz"

Türkiye’deki toplam enerji tüketiminin yaklaşık üçte birinin kullanıldığı binala ...

ODE Yalıtım, “Isı Yalıtımı Resmi Sponsoru” oldu
  • 17.10.2022 17:00

ODE Yalıtım, “Isı Yalıtımı Resmi Sponsoru” oldu

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, İki ...

ODE Yalıtım’ın tüm üretim tesisleri sıfır atık belgesi aldı!
  • 25.06.2022 02:00

ODE Yalıtım’ın tüm üretim tesisleri sıfır atık belgesi aldı!

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, Eski ...

ODE Yalıtım, gürültü kirliliğini "Evomineral" ile önlüyor
  • 30.04.2022 11:58

ODE Yalıtım, gürültü kirliliğini "Evomineral" ile önlüyor

Gün içinde maruz kaldığımız sesler yaşam kalitemizi düşürürken, kronik rahatsızl ...

ODE Yalıtım, yurt dışında üretim planını gündemine aldı
  • 07.02.2022 11:28

ODE Yalıtım, yurt dışında üretim planını gündemine aldı

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, 2022 ...

ODE Yalıtım'ın Eskişehir kampüsüne sıfır atık ödülü!
  • 03.01.2022 10:49

ODE Yalıtım'ın Eskişehir kampüsüne sıfır atık ödülü!

ODE Yalıtım’ın çevre dostu uygulamalarıyla ön plana çıkan ve 2018 yılında “Yılın ...