maritbet girişmaritbet
Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı

Ankara’nın oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında birincilik ödülü Burak Tiryakioğlu’nun oldu

Başkent'in oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu. Gelen 500'e yakın fotoğraf arasından seçim yapan jüri üyeleri dereceye girenleri belirlemek için zorlanırken, 2 bin 500 lira değerindeki birincilik ödülünü Mogan'ın gece renklerini objektifine yansıtan Burak Tiryakioğlu kazandı.

Uptown İncek Konut Projesi tarafından düzenlenen Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onaylı FOTOMOGAN fotoğraf yarışması, Ankara'nın nefes alma duraklarından Mogan gölünün renklerini fotoğraflarına yansıtan yüzlerce katılımla sona erdi.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından bir araya gelen jüri üyeleri dereceye giren fotoğrafları belirledi. Depo Photos Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Antakyalı, Zaman gazetesi foto muhabiri Ali Ünal, RPR Medya AŞ Başkanı Ercan Halıcı, Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, Sabah gazetesi foto muhabiri Uğur Yıldırım, Habertürk gazetesi foto muhabiri Ümit Turpçu ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu temsilcisi Yunus Topal'dan oluşan jüri, seçim sırasında oldukça zorlandı.

Yaklaşık 5 saat süren seçimin ardından birincilik ödülünü kazanan Mogan'ın gece renklerini objektifine yansıtan Burak Tiryakioğlu oldu. Tiryakioğlu, teknoloji marketten 2 bin 500 lira değerindeki hediye çekinin sahibi olurken, ikinciliğe Osman Bukan Filiz, üçüncülüğe ise Serkan Mutan'ın eseri layık görüldü. İkinci olan Filiz bin lira, üçüncü seçilen yarışmacı ise 500 lira değerindeki hediye çekini kazandı. Mansiyon ödülü kazanan yarışmacı ise Ali Haydar Ceylan olarak belirlendi.

FOTOMOGAN yarışmasının fotoğraf meraklılarından büyük ilgi gördüğünü ifade eden LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, yarışmada sergilenecek eserleri gören Ankaralılar'ın hemen yanı başlarında bu denli güzel bir mekan olduğunun farkına varacaklarını belirterek, “Fotoğraf meraklılarına yeşil, mavi ve sarının hakim olduğu muhteşem bir kadraj sunan Mogan gölü ve çevresi Ankara'da temiz havanın en yoğun olduğu yerlerden biri. Şehrin merkezinden uzaklaşmadan doğayla iç içe bir yaşam sunan Uptown İncek de bölgede Mogan gölü manzarasına sahip öncü proje. Uptown İncek sahiplerinin her gün karşılaşacakları manzarayı Ankara hatta tüm Türkiye ile paylaşmak adına başlattığımız FOTOMOGAN yarışması profesyonel ve amatör fotoğraf meraklılarının oldukça ilgisini çekti” dedi.

FOTOMOGAN yarışmasında ödül töreninin 11 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 14.00'te yapılacağını kaydeden Katırcı, şunları söyledi:

“Yarışmada dereceye giren tüm fotoğraf sanatçılarını tebrik ediyorum. Gerçekten seçim süreci oldukça zorlu geçti. Jüri üyelerimiz gelen tüm fotoğrafları dikkatle inceleyerek, ışık, kompozisyon ve çekim tekniğini dikkatlice ele aldı. Yarışmamıza fotoğraflarıyla katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Uptown İncek olarak kültür ve sanat aktivitelerine önümüzdeki dönemde de devam etmeyi hedefliyoruz.”

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Ankara'daki yeşil alan miktarını artırıyoruz"
  • 01.07.2021 09:43

"Ankara'daki yeşil alan miktarını artırıyoruz"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düze ...

Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı çalışmaları tamamlandı
  • 08.09.2020 14:08

Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı çalışmaları tamamlandı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilit ...

FOTOMOGAN finali komşuları da buluşturdu
  • 10.11.2014 11:30

FOTOMOGAN finali komşuları da buluşturdu

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek Konutları’nın düzenlediği ...

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı
  • 27.09.2014 11:13

Mogan’da gondol keyfi 2 bin 500 lira kazandırdı

Ankara’nın oksijen deposu Mogan gölünden ilham alınarak düzenlenen FOTOMOGAN fot ...

FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında başvuru süresi uzatıldı
  • 21.05.2014 12:47

FOTOMOGAN fotoğraf yarışmasında başvuru süresi uzatıldı

“Başkent’in denizi” Mogan Gölü’nün eşsiz güzelliklerinden ilham alan FOTOMOGAN f ...