maritbet girişmaritbet
Material ConneXion® İstanbul ZOW ve İMOB fuarlarına katılıyor!

Material ConneXion® İstanbul ZOW ve İMOB fuarlarına katılıyor!

Dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en önemli tasarım merkezi Material ConneXion® İstanbul, 17- 20 Ocak 2013 tarihleri arasında Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW 2013’e, ardından 29 Ocak- 2 Şubat 2013 tarihleri arasında “İstanbul Mobilya Fuarı” İMOB 2013’e katılacak.

 

Dünyanın pek çok ülkesinden, 7.000 üzerinde yenilikçi malzemenin bulunduğu kütüphanesiyle üretici ve tasarımcılara danışmanlık hizmeti veren Material ConneXion® İstanbul, standında yer alacak yenilikçi malzeme örnekleriyle bu fuarların ilgi odağı olacak.
 
Yenilikçi malzemeler konusundaki tasarım merkezi Material ConneXion® İstanbul, 17- 20 Ocak 2013 tarihleri arasında CNR EXPO fuar merkezinde düzenlenecek olan Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW 2013'e, ardından 29 Ocak – 2 Şubat 2013 tarihleri arasında 9. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2013'e katılarak, kütüphanesindeki dünyanın pek çok farklı ülkesinden gelen yenilikçi malzemelerden örnekler sergileyecek.
 
Material ConneXion® Uluslararası Danışmanı ve İstanbul Direktörü Paolo Cancellato, bu fuarlarda, mobilya ve iç tasarım sektörünü, ziyaretçileri yeniliklerle tanıştıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren, yenilikçi malzemeler konusundaki tasarım merkezi Material ConneXion® İstanbul olarak, ülkemizin mobilya sektöründeki önemli etkinlikleri olan ZOW ve İMOB Fuarları'nda yer almak bize heyecan veriyor. Mobilya ve iç tasarım alanlarının gelişmesi için inovasyon şart. MCI olarak, sahip olduğumuz bilgi birikimi ve deneyim ile fuar katılımcılarına ve ziyaretçilerine ilham vereceğimize inanıyoruz.”
 
Yaklaşık bir buçuk yıldır İstanbul'da faaliyet gösteren Material ConneXion® İstanbul dünyanın pek çok ülkesinden seçilen 7.000'in üzerinde yenilikçi malzeme bulunduran kütüphanesiyle Türk tasarım dünyasını ve üreticilerini inovatif ve yeni nesil malzemelerle tanıştırıyor. New York, Bangkok, Daegu, Köln, Milano, Pekin, Seoul, Shanghai, Skövde'de ofisleri bulunan Material ConneXion®, yenilikçi malzemelerle dünya çapında tekstil, tasarım, mimari, otomotiv ve moda dünyasının nabzını tutuyor.
 
Hızla gelişmekte olan Türk mobilya sektörünün, yabancı ülkelerde daha büyük başarılara ulaşabilmesinin gerekliliklerinden biri de yenilikçi olması. Material ConneXion® İstanbul, yenilikçi malzeme kütüphanesi ve danışmanlığı ile Türk mobilya sektörünün rekabet avantajı elde etmesine yardımcı olmayı hedefliyor. 
 
Tüm dünyadan gelen yeni nesil yenilikçi malzemeleri www.materialconnexion.com/tr adresinden ve Facebook'ta MaterialConneXionIstanbul adıyla https://www.facebook.com/MaterialConneXionIstanbul linkinden Twitter'da @MatCoxIst adıyla https://twitter.com/MatCoxIst linkinden takip edebilirsiniz.
 
Material ConneXion® İstanbul Fuar Katılım Bilgileri:
 
ZOW FUARI > 17-20 Ocak 2013, CNR EXPO Fuar Merkezi, Hall 6-7 (ZOW Seminer alanının yanı)
 
İMOB FUARI > 29 Ocak– 2 Şubat 2013, CNR EXPO Fuar Merkezi, Hall 6-7, Stand No: B712
 
Yapı-Endüstri Merkezi “Yapı Dünyasının 45 yıldır Bilgi Merkezi”
1968 yılında kurulan Yapı-Endüstri Merkezi, 45 yıldır yapı dünyasına bilgi merkezi olarak hizmet vermektedir. YEM sektördeki üreticilerle, bu ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyanları bir araya getirecek platformlar oluşturmakta, sektöre özel hizmetler üretmektedir. Bilgi hizmetleri ve sektörel araştırmalarla sektörü aydınlatan YEMAR, teknik, kültür-sanat yayınları ile YEM Yayın, yerli yabancı geniş yelpazede sektöre yönelik yayınların satışa sunulduğu YEM Kitabevi, yapı malzemeleri ve teknolojilerinin sergilendiği, bölgenin en büyük buluşmaları YAPI Fuarları - Turkeybuild, YEM Etkinlik ile gerçekleştirilen yıl bütününe yayılan organizasyonlar, yapı dünyasının bilgi portali yapi.com.tr, mimarlık ve tasarım yayın platformu mimarizm.com, ülkemizin en kapsamlı yapı ürün kataloğu Yapı Kataloğu, mimarlık, tasarım, kültür, sanat dergisi YAPI, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesi.org, Tasarım ve Yenilikçi Malzeme Danışmanlık Merkezi Material ConneXion® İstanbul ve sektörün ihtiyacına yönelik oluşturulan diğer pek çok ürün ve hizmetle Yapı-Endüstri Merkezi yapı dünyasının temel taşlarını oluşturmaktadır.
 
www.yem.net
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi
  • 31.01.2023 14:25

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi

Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektö ...

İstanbul Mobilya Fuarı 167 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı
  • 31.01.2023 10:07

İstanbul Mobilya Fuarı 167 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Dünya mobilya sektörünün en önemli buluşmalarından olan IIFF-Uluslararası İstanb ...

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!
  • 21.01.2023 01:54

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Fuarda, yatak, baza ve başlıklarının yanı sıra ev tekstili ürünlerini içeren gen ...

İstanbul Mobilya Fuarı için geri sayım sürüyor!
  • 11.06.2022 11:13

İstanbul Mobilya Fuarı için geri sayım sürüyor!

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği, Tüyap Fuarcılık ve Mos Fuarcılı ...

İstanbul Mobilya Fuarı’na yabancı ilgisi çok yoğun!
  • 28.01.2022 17:10

İstanbul Mobilya Fuarı’na yabancı ilgisi çok yoğun!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak düz ...

Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı yarın İstanbul'da kapılarını açıyor
  • 24.01.2022 15:57

Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı yarın İstanbul'da kapılarını açıyor

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) koordinasyonunda düzenlenen ve alanında ...