maritbet girişmaritbet
Maltepe'nin yeni projesi: The Q Continental Otel

Maltepe'nin yeni projesi: The Q Continental Otel

Polatlı Otelcilik Turizm ve Tic. A.Ş. tarafından İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen otel projesi Maltepe The Q Continental’in ÇED süreci başladı.

İstanbul Maltepe'de Bağlarbaşı Mahallesi Narlı Çiftliği mevkiinde yapılması planlanan Maltepe The Q Continental Otel projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci başladı. Proje bedeli 31 milyon 267 bin 500 lira olan otel projesi 3.006.37 metrekarelik arazi üzerinde konumlanıyor. 225 adet otel odası kapasiteli olması planlanan proje 225 oda, 4 toplantı salonu, 2 mescit ve 1 restoranda meydana gelecek. 5 bodrum kat + zemin kat + 15 normal kat+çatı katı olacak şekilde planlanan projede ayrıca 80 metrekare kapalı yüzme havuzu yer alacak. 

D100 İSTANBUL-ANKARA KARAYOLU'NA 30 METRE MESAFEDE 

300 metrekaresi yeşil alanlara ayrılacak olan Maltepe The Q Continental Otel'de merkezi lokasyonu ile de dikkat çekiyor. D100 İstanbul-Ankara Karayolu'na 30 metre mesafede Maltepe Kavşağı'na yakın bölgede bulanan projenin yakın çevresinde yollar, konut alanları, hastane, okul, iş merkezleri ve mağazalar mevcut. Proje sahası yollar, konut alanları, hastane, okul, iş merkezleri ve mağazalara yakın konumda bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maltepe'nin yeni projesi: The Q Continental Otel
  • 25.04.2016 12:13

Maltepe'nin yeni projesi: The Q Continental Otel

Polatlı Otelcilik Turizm ve Tic. A.Ş. tarafından İstanbul Maltepe’de hayata geçi ...