maritbet girişmaritbet
Kuşadası'nda İtalyan fırtınası esti!

Kuşadası'nda İtalyan fırtınası esti!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" Kuşadası'nda açıldı

İtalya'nın inşaat sektöründeki armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde iki gün sürecek olan fuarın açılışını Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı ve İtalya İzmir Konsolosu Anatonio Ionio yaptı. 

Fuarı düzenleyen İtalyan Gruppa Triveneto Başkanı Tiberio Fiesoli, Kuşadası'nda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Kuşadası'nda düzenlediğimiz organizasyonunun başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı  ise "Dünya Kuşadası'nı konuşacak dedik. Bu organizasyon ilk adımlardan biri. Bu tür organizasyonların tekrarlanması ve diğer ülkelerle de aynı ilişkilerin oluşturulması için çalışmalar yapacağız. Kongre merkezi bu nedenle önemli bir konumda. Türkiye AB'ye üye olması için elinden geleni yapmalı. Umarım önümüzdeki organizasyonlarda AB üyesi olarak ev sahipliği yaparız. Aynı denizi, Akdenizi paylaşan iki ülkenin insanları olarak bir birimizden farkımız yok, bir arada olmalıyız” dedi. 

Sektördeki bir çok yeniliğe ev sahipliği yapan fuar için için İtalya'dan dört özel uçak ile yaklaşık 800 işadamı geldi. Fuarda 70 İtalyan firması stand açarak, ürünlerini teşhir etti. 

Türk inşaat sektör temsilcilerinin ilgi göstermesi beklenen fuarda, en büyük ilgiyi altın ve savaroski taşlarıyla süslenmiş banyo armatürleri çekiyor. Isıtma soğutma teknolojilerindeki gelişmeler ile yenilikler ziyaretçilerden ilgi görüyor.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kuşadası'nda İtalyan fırtınası esti!
  • 07.10.2014 09:47

Kuşadası'nda İtalyan fırtınası esti!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" Kuşadası'nda açıl ...