maritbet girişmaritbet
Hilton çalışanları TEGV için dünyayı turladı!

Hilton çalışanları TEGV için dünyayı turladı!

Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA İstanbul otelleri Hilton in the Community Foundation’ın düzenlediği sosyal sorumluluk projesinde otel çalışanları, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına düzenlenen “Dünyanın Çevresinde Bir Gün” etkinliği için bir araya geldi

Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA İstanbul otelleri Hilton in the Community Foundation'ın düzenlediği sosyal sorumluluk projesinde otel çalışanları, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına düzenlenen “Dünyanın Çevresinde Bir Gün” etkinliği için bir araya geldi

Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA İstanbul otelleri çalışanları 7 Eylül Cumartesi günü Hilton in the Community Foundation'ın bir projesi olan “Dünyanın Çevresinde Bir Gün” etkinliğine katıldı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına yapılan etkinlikten elde edilen gelirle 120'den fazla çocuğa eğitim desteği sağlandı.

Etkinlik, Hilton Worldwide'ın Avrupa'daki vakfı Hilton in the Community Foundation tarafından Avrupa çapında organize edilmektedir. 18 ülkedeki 120'den fazla otelin çalışanları, etkinlik gününde sosyal sorumluluk partnerleri ve gönüllülerle birlikte çalışarak; hasta ve yardıma muhtaç çocuklarla, gençlerin eğitim ve istihdamına odaklanan hayır kurumlarına destek olmak için toplamda 40 bin 075 kilometre yol katederek dünyanın etrafını dolaşmayı hedefledi. Istanbul'daki etkinlikte düzenlenen koşuda toplam 112 km katedilerek bu hedefe katkıda bulunuldu.

İstanbul'daki etkinliğe katılanlar TEGV için bağışta bulundu

Hilton Worldwide Üst Sınıf Oteller Türkiye Genel Müdürü Armin Zerunyan konuyla ilgili olarak, “Ekibimizle birlikte , ‘Dünyanın Çevresinde Bir Gün' organizasyonu çerçevesinde TEGV'i desteklemek adına çalışmaktan büyük mutluluk duyduk. Cumartesi günü hep beraber eğlenceli ve sağlıklı bir gün geçirdik ve bunu yaparken de çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamayı hedefledik” dedi.

Hilton in the Community Foundation Direktörü Simon Sheehan da, konuyla ilgili olarak, “Avrupa çapında yardıma muhtaç gençleri destekleyen pek çok yerel hayır kurumuna destek olan bu kadar çok etkinliğin gerçekleştirilmesi bizi çok mutlu ediyor. Şirketlerin toplumlara katkıda bulunması çok önemli ve ‘Dünyanın Çevresinde Bir Gün' etkinliği de bu anlayışın bir ifadesi. İstanbul'daki gönüllülerimize katıldıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz”  yorumunu yaptı.

“Dünyanın Çevresinde Bir Gün” etkinliği, ilk kez gerçekleştirildiği 2007'den bu yana, Avrupa çapında çocuklara yönelik 307 yardım kuruluşu, okul ve organizasyonu desteklemek için 629 bin 104 Euro gibi inanılmaz bir bağış rakamına ulaştı. Bu etkinlik, Vakfın yıl boyunca devam eden faaliyetlerine ek olarak otellere, yerel toplumlarla bağ kurup onları destekleyebilecekleri eğlenceli ve aktif bir yöntem sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!
  • 19.08.2022 14:20

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!

Hilton Orta Doğu, Afrika, Türkiye Başkanı Jochem-Jan Sleiffer, AA muhabirine yap ...

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı
  • 15.06.2022 16:39

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı

Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olaca ...

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı
  • 14.01.2021 11:51

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı

Küresel çapta uygulanacak olan program Hilton portföyündeki tüm “hibrite hazır o ...

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!
  • 27.11.2020 06:30

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!

Hilton, Hampton by Hilton’a eklenen üç yeni tesisle 2020 yılında Türkiye genelin ...

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!
  • 05.09.2020 15:15

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Hotel, muhteşe ...

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”
  • 18.08.2020 10:55

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon, İstanbul ...