maritbet girişmaritbet
Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı

Küresel çapta uygulanacak olan program Hilton portföyündeki tüm “hibrite hazır oteller”de devreye girecek.

Belirsizliklerle dolu bir yılı geride bırakıyoruz ancak tüm bu muğlaklığın içinde net olan bir gerçek varsa o da hibrit toplantı ve etkinliklerin kısa vadede son derece kritik bir rol oynayacağı…

Hilton, insanların buluşma ve kutlama biçimindeki bu dramatik değişime cevap vermek için Hilton EventReady Hybrid Solutions'ı hayata geçiriyor. Sürekli güncellenecek olan bu yeni teklif paketi, etkinlik planlayıcılarını Hilton'un hibrit özellikli otellerine yönlendirirken, onlara genişletilmiş Hilton EventReady Başucu Kitabı ve esnek müşteri tekliflerini de içeren çeşitli planlama kaynakları sağlıyor. 

Hilton EventReady Hybrid Solutions bünyesindeki her bir etkinlik ve toplantı deneyimi dedike ekipler tarafından sunuluyor. Katılımcı oteller de hibrit etkinliklere ilişkin bilgi altyapılarını oluşturmak ve güçlendirmek için bu kapsamlı ekip eğitim kaynaklarına erişebiliyor.

Hilton Başkan Yardımcısı ve Marka Direktörü Martin Rinck, “Değişen müşteri ihtiyaçlarını dikkatle dinleyip ilgili yenilikleri hızla hayata geçiren Hilton, 100 yılı aşkın bir süredir toplantı ve etkinlik endüstrisindeki liderliğini sürdürüyor” dedi ve şöyle devam etti: "Hilton EventReady Hybrid Solutions, mükemmelliğe olan bağlılığımızdan doğdu. Küresel portföyümüzdeki yetkinliklerimize erişim sağlamak, etkinlik planlayıcılarına özel özgün ve kapsamlı kaynaklar sunmak ve etkinlik deneyimini en üst düzeye taşımak için ekip üyesi eğitimleri tasarlamak mükemmellik taahhüdümüzün birer adımı…”  

Hilton EventReady Hibrit Çözümleri bu ay küresel ölçekte uygulanmaya başlanacak. Ayrıca, Hilton EventReady Başucu Kitabı'nın, detaylı vaka çalışmaları, hibrit etkinlikler sözlüğü gibi birçok önemli içeriği sunan genişletilmiş Hibrit Etkinlikler bölümü de bu ay itibariyle İngilizce olarak yayınlanacak; böylece Hilton'un küresel portföyündeki otellerinden herhangi biriyle çalışan müşteriler de bu kaynağa erişebilecek.

Hibrite Hazır Oteller portföyü, müşterilerin küçük bir hibrit etkinliğe ev sahipliği yaparken göz önünde bulundurması gereken temel gereksinimleri ön plana çıkarıyor:

Bilişim Teknolojileri (BT) Hazırlığı: Her otelin BT bant genişliği ve altyapısı değerlendirmeye tabi tutulacak. Otellerin hibrite hazır kabul edilebilmeleri için, minimumda artımlı ve kullanılabilir olan ve buna ek olarak da otelin ortalama devre kullanım seviyesinin üzerinde seyreden bir bant genişliğine sahip olması gerekiyor. Bu gereksinim, sanal katılımcılar için kolay erişim sağlarken otel içindeki hibrit deneyimi optimize etmek için gerekli olan sorunsuz iletişim ve bağlantıya izin veriyor.

Çoklu Mekan Teklifi ve Ekspres Sözleşmeler: Bu teşviklerle müşteriler etkinliklerinin yüz yüze olan bölümleri için birden fazla hibrite hazır Hilton Oteli'nde rezervasyon yapabiliyor. Sözleşme süreçleri de hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriliyor. 

Genişletilmiş Başucu Kitabı: Küresel çapta hazırlanan EventReady Başucu Kitabı her ne kadar müşteriler için tasarlanmış olsa da küçük hibrit etkinliklerin planlanması ve yürütülmesi hakkında derinlemesine bilgi arayan herkes kitabın müşteri ihtiyaçları ışığında sürekli güncellenecek olan genişletilmiş Hibrit Etkinlikler bölümüne erişebilecek. 

Hilton EventReady Hibrit Çözümleri dahilinde Encore da (önceki PSAV) küçük hibrit etkinlikler için bir dizi etkinlik teknolojisi paketi sunacak. Programa katılan oteller bu paket ile birlikte etkinlik mesajlaşması ve etkileşimini artıran kritik yayın teknolojisi ve sahneleme ekipmanıyla donatılmış, üretime hazır bir etkinlik çözümü olan Presentation Stages™'dan da faydalanabilecek. Presentation Stages™, online etkinliklerin önceden tasarlanmış, temiz ve güvenli bir lokasyonda yapılabilmesini mümkün kılarken ofislerde ya da evlerde gerçekleştirilen online etkinliklerden çok daha yüksek değer ve kalite sunan bir üretim, kayıt ve yayın süreci sağlıyor. Bu teknoloji ile donatılmış Hilton otelleri, 2 ila 6 sunucu veya panelisti ve 50'ye kadar yüz yüze katılımcıyı ağırlayabilecek. 

Presentation Stages™ halihazırda Conrad Fort Lauderdale Beach, Hilton Atlanta, Hilton Anatole, Hilton Denver, The Beverly Hilton otellerinden rezerve edilebiliyor. Program yıl sonuna kadar Cleveland, Minneapolis, New York, Washington DC ve EMEA bölgesinde daha fazla otelde kullanıma sunulacak. 

Hibrite hazır otellerin listesi de dahil olmak üzere Hilton EventReady Hibrit Çözümleri hakkında daha fazla bilgi için: https://meetings.hilton.com/eventready

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!
  • 19.08.2022 14:20

Hilton'un hedefi Türkiye'de daha fazla büyüme!

Hilton Orta Doğu, Afrika, Türkiye Başkanı Jochem-Jan Sleiffer, AA muhabirine yap ...

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı
  • 15.06.2022 16:39

Hilton, tarihi bir rekora imza atarak Türkiye’de 100 otele ulaştı

Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olaca ...

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı
  • 14.01.2021 11:51

Hilton, EventReady Hybrid Solutions’ı tanıttı

Küresel çapta uygulanacak olan program Hilton portföyündeki tüm “hibrite hazır o ...

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!
  • 27.11.2020 06:30

Hilton, 2020 yılında otel sayısını 10'a çıkardı!

Hilton, Hampton by Hilton’a eklenen üç yeni tesisle 2020 yılında Türkiye genelin ...

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!
  • 05.09.2020 15:15

İcradan satışa çıkan Les Ottomans Hotel'in tarihçesi!

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Hotel, muhteşe ...

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”
  • 18.08.2020 10:55

"5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon konutu dönüştüreceğiz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "5 yılda Türkiye'de 1,5 milyon, İstanbul ...