maritbet girişmaritbet
Hesabını bilen HMF Hyundai Asansör çevreyi koruyor

Hesabını bilen HMF Hyundai Asansör çevreyi koruyor

HMF Hyundai Asansör, geniş ürün özellikleri ve çevreci çözümleri ile hem çevreyi koruyor hem de enerji tasarrufuna destek sağlıyor

Kore'nin en büyük holdinglerinden biri olan Hyundai; 2009 yılında, HMF güvencesi ile Türkiye pazarına güçlü bir giriş yaptı. Dünyada bir çok metro ve tren istasyonlarının yanı sıra çeşitli havalimanları, iş merkezleri, gökdelenler gibi büyük ve kaliteli projelere imza atan Hyundai Asansör, Türkiye'de HMF Hyundai Asansör olarak birçok büyük proje ile iş ortaklığı yapıyor.

HMF Hyundai Asansör; asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen bantların yanı sıra otomatik araç park sistemleri, metro platform kapıları ve malzeme yükleme boşaltma sistemleri gibi ürünlere sahip.

Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan ürün gamı ile farklı projelere en uygun ve en yeni çözümleri getiren ve sektörde öne çıkan HMF Hyundai Asansör için çevresel sorunların yaşandığı günümüzde çevre dostu olmak çok önemli.

Teknoloji hızla gelişip, tüketim ve çevre sorunları hızla artarken; HMF Hyundai Asansör çevreci yaklaşımıyla ürünlerini en az enerji tüketimi ile en yüksek performans sağlayacak şekilde tasarlıyor. Çevreci enerji kullanımı ve enerji planlaması hem çevreyi koruyor, hem de enerji tasarrufuna destek sağlıyor.

HMF Hyundai Asansör 'ün  diğer ürünlerinde olduğu gibi “ultra yüksek hızlı” asansörlerinde de yenilikçi ve üstün teknoloji kullanıldı. Özellikle yüksek katlı binalarda  tercih edilen ultra yüksek hızlı asansörler, klasik asansörlerden farklı olarak “Varış Noktası Seçme” adında özel bir sistem kullanıyor. Kullanıcının gideceği katı asansöre binmeden seçmesi prensibiyle çalışan sistem;  yolcuları en uygun asansör kabinine yönlendirerek bekleme süresini en aza indiriyor ve enerji verimliliğini maksimuma çıkartıyor. 

Ultra yüksek hızlı asansörlerde kullanılan son teknoloji sistemlerin avantajları bunlarla sınırlı değil.

 “Kalıcı mıknatıslı senkron motor ”yüksek ivmelenme ve yüksek hız kapasitesi; “yüksek verimli dişlisiz tahrik sistemi” konfor ve enerji verimliliği , “yüksek hassasiyetli kumanda inverterli kullanım sistemi” ise motor, mekanik aksam hatalarını en aza indirerek tamir bakım maliyetlerinin minimum seviyede tutulmasını ve motor ve mekanik düzen ömrünün uzatılmasını sağlıyor.

Ultra yüksek hızlı asansörler;  yüksek hız fonksiyonlarının kullanıldığı gelecek kuşak asansörler olarak nitelendiriliyor.
2013'te 3 kat büyüme gerçekleştiren HMF Hyundai Asansör, 2014 yılında ise yüzde 50 büyüme hedefliyor. HMF Hyundai Asansör  ‘ün referansları  arasında Avrupa'nın en büyük adalet sarayı İstanbul Adalet Sarayı, Fenerbahçe Stadyumu, İstanbul finans merkezi Sarphan Finans Park, Balkanların en yüksek binası Cevahir Residence&Shopping Center, Türkiye'nin en modern spor kompleksi Ülker Sports Arena, mimari ödüllü Varyap Meridian, İzmir Ege Perla, Avrupa'nın 5.en yüksek ikiz kuleleri Folkart Towers, Çağlayan'ın en yüksek ofis binası Nurol Tower, Türkiye'nin ilk otomobil alış-veriş merkezi Autopia, Batışehir, Acıbadem Üniversitesi gibi prestijli projeler yer alıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Balkanlar’ın en hızlı asansörünü yapacak!
  • 21.10.2014 10:44

Balkanlar’ın en hızlı asansörünü yapacak!

Kore’nin en büyük holdingleri arasında yer alan ve 60’tan fazla ülkeye asansör i ...

Hyundai Asansör’den güvenlik için 1 milyon test...
  • 30.09.2014 13:28

Hyundai Asansör’den güvenlik için 1 milyon test...

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan taleb ...

Asansör beklemek tarihe karışıyor
  • 22.09.2014 15:24

Asansör beklemek tarihe karışıyor

HMF Hyundai Asansör, ”Double Deck” asansörlerini satışa sunuyor ...

Evin akıllısı olur da asansörün olmaz mı?
  • 18.08.2014 14:34

Evin akıllısı olur da asansörün olmaz mı?

Teknoloji hızla gelişiyor; akıllı telefonlar, akıllı bilgisayarlar derken evleri ...

Özel tasarım asansörle binanıza değer katın!
  • 04.07.2014 11:44

Özel tasarım asansörle binanıza değer katın!

E-NOS asansörleri, ferah ve şık uygulamalarıyla binaların değerini arttırmaya yö ...

Hesabını bilen HMF Hyundai Asansör çevreyi koruyor
  • 06.06.2014 10:06

Hesabını bilen HMF Hyundai Asansör çevreyi koruyor

HMF Hyundai Asansör, geniş ürün özellikleri ve çevreci çözümleri ile hem çevreyi ...