maritbet girişmaritbet
Gerçek sinema keyfi evlere geliyor!

Gerçek sinema keyfi evlere geliyor!

Bang & Olufsen, BeoVision Avant 85 ile gerçek sinema deneyimi sunuyor

Televizyonun evlerdeki yerini yeniden tanımlayan BeoVision Avant yeni 85 inçlik versiyonuyla, olağanüstü görsel deneyim ve kusursuz ses sunuyor. BeoVision Avant 85, Türkiye'de Ekim ayı içinde gerçekleştirilecek lansmanın ardından satışa sunulacak.

Muhteşem ses performansını kaliteli dizaynla buluşturan dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen'ın 2014 yılı ortasında piyasaya sunulan ve büyük beğeni toplayan televizyonu BeoVision Avant, 85 inçlik versiyonuyla sinema keyfini evinize taşıyor.

BeoVision Avant 85; görkemli ebatları, kristal berraklığında hareketli görüntüleri ve büyüleyici bir stadyum heyecanı sunarak içine çeken surround sesiyle ailenizle, arkadaşlarınızla ya da tek başınıza gerçek bir sinema deneyimi veya heyecanlı bir spor gecesi için mükemmel bir ortam hazırlıyor. 

Evde olağanüstü bir deneyim… 

Bang & Olufsen, BeoVision Avant 55'in yüksek başarı yakalamasının ardından, bu yeni nesil televizyonun benzersiz özeliklerini ön plana çıkarıp etkileyici bir ekran boyutuyla bir araya getirerek popüler formatın iddialı yeni versiyonunu sunuyor.  Serinin en iyisi BeoVision Avant 85, ultra yüksek çözünürlük (4K) görüntü ile şık tasarımı ve göze hoş gelen işçiliğiyle öne çıkan televizyon deneyiminin yanında ünlü Bang & Olufsen ses deneyimi ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Akıllı koreografi ve tek dokunuşta kontrol 

Bang & Olufsen tasarımcıları, BeoVision Avant 85'in kullanımda değilken fiziksel olarak kapladığı yeri azaltmayı amaçladılar. Bu hedef doğrultusunda tasarlanan motorlu stant ve duvar konsolu seçeneğiyle BeoVision Avant 85'i kullanmak istediğinizde kendinize doğru hareket ettirebilir ve izlemeyi bıraktığınızda yerine gönderebilirsiniz. BeoVision Avant 85 televizyonunuzu açtığınızda özenle seçilen koreografik yayılımla tam potansiyelini gözler önüne seriyor. Ayrıca BeoRemote One uzaktan kumandanın bir düğmesine dokunarak favori pozisyonunuzu, favori kanalınızı, favori ses ayarınızı bulabilirsiniz;  kapattığınızda ise hoparlörü geri kapanan televizyon duvara bitişik gizli bekleme konumuna geri dönüyor.

Sinemaya özgü ses ve görüntü 

BeoVision Avant 85 inç versiyonu 2D lokal arka aydınlatma karatmasıyla en son teknoloji doğrudan tip LED ile donatılmıştır.  BeoVision Avant 85 böylece, ortaya çıkan çok daha gelişmiş görüntü kalitesiyle sinemanın gerçek gücünü doğrudan yaşam alanınıza getiriyor.

Sekiz entegre sürücü ünitesi ve surround ses modulü ile BeoVison Avant 85, başka hiçbir TV'de olmayan bir ses performansı sunuyor.  BeoVison Avant 85 aynı anda hem merkezi kanal hem de stereoya sahip entegre 3 kanallı hoparlör çözümü ile optimize edilmiş konuşma yenileme özelliğiyle olağanüstü iyi bir stereo performansı ve en ekstrem spor veya aksiyon görüntülerini izlerken dahi sizi tatmin edecek kristal netlik ve dinamik hassasiyet sunuyor. Ancak ses çözümünü komple 7.1 surround çözümüne yükseltmek isterseniz, TV Kusursuz Kablosuz Ses konsepti ile donatıldığından bunu kablosuz bile yapabilirsiniz.  

Her şey için tek bir kumanda

BeoVision Avant 85'in profesyonel olarak kurulumu sonrasında Hard Disk kayıt cihazları, Apple TV gibi Bang & Olufsen marka olmayan tüm ilgili cihazlar, Bang & Olufsen uzaktan kumandası BeoRemote One ile çalıştırılabiliyor. Bu yeni yekpare alüminyum uzaktan kumanda tek elle ve bir dokunuşla büyük buton geri bildirimi ve kişiselleştirilmiş MyButtons tuşlarıyla çok çeşitli deneyime erişim sağlıyor. 

BeoVision Avant 85, Ekim ayı itibariyle satışta…

BeoVision Avant 85, Türkiye'de Ekim ayı içinde gerçekleşecek lansmanın ardından satışa sunulacak. Bang & Olufsen ile Parkes Floors & Deco işbirliğiyle gerçekleşecek lansman Bang & Olufsen Kreatif Direktörü, dünyaca ünlü Danimarkalı tasarımcı Johannes Torpe'un sunumuyla gerçekleşecek. 

BeoRemote 1 dahil BeoVision Avant 85, 32.000 Euro'dan satışa sunulmakta; 1.400 Euro'dan başlayan fiyat seçenekleriyle duvara, masaya veya yere monte edilmektedir.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çanta mı hoparlör mü? BeoPlay serisi ile…
  • 07.11.2014 13:31

Çanta mı hoparlör mü? BeoPlay serisi ile…

BeoPlay A2 ile zaman ve mekandan bağımsız kusursuz ses deneyimi ...

Bang & Olufsen'den 35 bin euroluk yeni nesil televizyon!
  • 21.10.2014 16:49

Bang & Olufsen'den 35 bin euroluk yeni nesil televizyon!

Bang & Olufsen, yeni nesil televizyonu BeoVision Avant’ın 85 inçlik versiyonunu ...

Bang & Olufsen, ışığına yakışır bir koleksiyon sergiledi!
  • 17.10.2014 14:29

Bang & Olufsen, ışığına yakışır bir koleksiyon sergiledi!

Bang & Olufsen, Parkes Floor & Deco özel ahşap zemin ve duvar koleksiyonlarını s ...

BeoVision Avant’ın 85 inçlik yeni versiyonu gün ışığına çıktı
  • 17.10.2014 14:16

BeoVision Avant’ın 85 inçlik yeni versiyonu gün ışığına çıktı

Bang & Olufsen, yeni nesil televizyon BeoVision Avant’ın 85 inçlik yeni versiyon ...

Gerçek sinema keyfi evlere geliyor!
  • 09.10.2014 14:53

Gerçek sinema keyfi evlere geliyor!

Bang & Olufsen, BeoVision Avant 85 ile gerçek sinema deneyimi sunuyor ...

Bang & Olufsen’in gizli kahramanları müziğe bakış açınızı değiştirecek
  • 12.03.2014 11:49

Bang & Olufsen’in gizli kahramanları müziğe bakış açınızı değiştirecek

Minimalist tasarım ile nefes kesici ses BeoLab 15 ve 16'da buluştu ...