maritbet girişmaritbet
Emlaktasondakika.com'un duaları Soma'yla!

Emlaktasondakika.com'un duaları Soma'yla!

Manisa Soma'da meydana gelen maden kazasını üzüntüyle izliyoruz

13 Mayıs 2013 Salı günü saat 15.30 sıralarında Türkiye geneli başta olmak üzere özellikle Manisa'nın Soma ilçesinde acı bir süreç başladı. Soma Maden Fabrikası'nda yer alan trafoda patlama meydana geldi ve yüzlerce insan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayata veda etti.

Olayın meydana gelmesinin hemen ardından AFAD, Kızılay, TSK ve birçok devlet kurumu bölgede seferberlik ilan edildi. Çalışmaların halen devam ettiği Soma'da meydana gelen olayın ardından Başbakanlık, 3 günlük Milli Yas ilan ederken 19 Mayıs törenlerini de iptal etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız olayın gerçekleşmesinin hemen ardından bölgeye ulaştı. Birçok partiden temsilcinin ulaştığı bölgeye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da Soma'ya müfettiş gönderdi. Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da olayın yaşandığı Soma'ya gelerek incelemelerde bulundu.

Şuana kadar 284 işçinin hayata veda ettiği kazada kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Bizde emlaktasondakika.com olarak vefat eden işçilere Allah'tan rahmet, aileleri, sevdikleri ve yakınlarına da sabır ve başsağlığı dilerken yaralılarında bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz.

Kalbimiz hep sizinle olacak..

Emlaktasondakika.com bir FKR Group kuruluşudur 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlaktasondakika.com'un duaları Soma'yla!
  • 14.05.2014 11:51

Emlaktasondakika.com'un duaları Soma'yla!

Manisa Soma'da meydana gelen maden kazasını üzüntüyle izliyoruz ...