maritbet girişmaritbet
Emlak milyoneri çiftin uçağı denize çakıldı

Emlak milyoneri çiftin uçağı denize çakıldı

ABD’li çifti Florida’ya götüren uçağın pilotu iki kez acil iniş istedi. Bir süre sonra denize düşen uçağın enkazı aranıyor

New Yorklu emlak milyoneri işadamı Larry Glazer ve eşi Jane'in bulunduğu uçak, dün New York kentinden Florida'ya gitmek üzere havalandıktan sonra Jamaika'nın Port Antonio Limanı açıklarında denize çakıldı. Uçağın pilotunun bölgedeki hava kulelerinden iki kez acil iniş izni istediği öğrenildi.

Ancak iniş izni gelmesinden önce kabin basıncındaki düşme nedeniyle uçaktaki herkesin bayıldığı bu yüzden telsize cevap veremedikleri sanılıyor. Öte yandan uçağın Küba hava sahasına girmesi de sıcak saatlere yaşanmasına neden oldu. ABD ile diplomatik temas kurmayan Kübalılar bu olayda Amerikan havacılık yetkilileriyle tam koordineli çalışarak uçağı kontrol etmek için havalanan F-16'lar tarafından vurulmasını engelledi. New York'un Rochester bölgesinde sahip olduğu gayrimenkullerle ve yaptığı hayır işleriyle adından söz ettiren halk tarafından kendilerine ‘şampiyon' lakabı takılan' Larry Glazer'in usta bir pilot olduğu, daha önce de çok sayıda başarılı uçuş gerçekleştirdiği kaydedildi. Her ikisi de 68 yaşında olan Larry-Jane Glazer çiftinin 3 çocuğu bulunuyordu.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak milyoneri çiftin uçağı denize çakıldı
  • 07.09.2014 13:18

Emlak milyoneri çiftin uçağı denize çakıldı

ABD’li çifti Florida’ya götüren uçağın pilotu iki kez acil iniş istedi. Bir süre ...