maritbet girişmaritbet
Daha güvenli şehirler için güvenlik tüyoları verecek!

Daha güvenli şehirler için güvenlik tüyoları verecek!

Lovegrove, kamu güvenliğiyle ilgili deneyimlerini paylaşarak, kent güvenliğinin tüyolarını verecek

Londra Emniyeti Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü ve CSARN CEO'su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek

Londra Emniyeti Terörle Mücadele Eski Şube Müdürü ve CSARN CEO'su Brett Lovegrove, NEC ve IFSEC işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” seminerinde güvenlik sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya gelecek. 11 Eylül tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek etkinlikte ana konuşmacı olarak yer alan Lovegrove, kamu güvenliğiyle ilgili deneyimlerini paylaşarak, kent güvenliğinin tüyolarını verecek.

Stratejik esneklik, ortaklık kurma, kriz yönetimi, iş sürekliliği ve acil durum planlaması gibi alanlarda uzmanlığı bulunan Lovegrove, seminerde güvenli şehirlerin nasıl inşa edilebileceği, bu konuda hükümetlere düşen görevler ve şehirlerin güvenlik konusunda karşılaştıkları temel sorunlar gibi konuları ele alacak. Şimdiye kadar çok sayıda ülkede kamu güvenliği konusunda briefing veren Brett Lovegrove, biometrik değerlerin teknolojideki  yeri ile geleceği şekillendirecek çözümler hakkında da katılımcılara bilgi verecek.

“Daha Güvenli Şehirler” gibi şehir güvenliği konusunda başarılı çalışmalara imza atan ve Türkiye'nin bu anlamda gelişmeler kaydetmesine aracı olan NEC ile Güneydoğu Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu pazarlarına ulaşmayı hedefleyen güvenlik ve yangın fuarı IFSEC işbirliğiyle organize edilen seminer, hem kamu, hem de özel sektör için büyük önem taşıyor.

Kentsel güvenlik ürün ve çözümleriyle ilgilenen kamu ile özel sektördeki kurum ve kuruluşların büyük ilgi gösterdiği seminerde, NEC'nin kentsel güvenliğe dair yeni ürünlerini de katılımcılarıyla paylaşacağı bildirildi.
NEC'den Veysel Raşit Sevil ve Hüseyin Yeter'in yanı sıra Scotlandyard'ın eski Terörle Mücadele Şube Müdürü'nün de kentsel güvenlik üzerine sunum yapacağı seminerde, öğle yemeğini takiben, konuklara Japon bir şefin özel sunumu ile sushi ve çay da ikram edilecek. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Daha güvenli şehirler için güvenlik tüyoları verecek!
  • 10.09.2014 11:14

Daha güvenli şehirler için güvenlik tüyoları verecek!

Lovegrove, kamu güvenliğiyle ilgili deneyimlerini paylaşarak, kent güvenliğinin ...

Kent güvenliği Ankara’da masaya yatırılacak
  • 05.09.2014 11:25

Kent güvenliği Ankara’da masaya yatırılacak

Ankara’da NEC ve IFSEC işbirliğiyle “Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümle ...