maritbet girişmaritbet
Çıra Kebap, NTepe Konutları’nda hizmete girdi!

Çıra Kebap, NTepe Konutları’nda hizmete girdi!

Esenkent NTepe Konutları’nda hizmete giren Çıra Kebap, bölgedeki büyük bir eksikliği giderirken ilk gününde halk yoğun ilgi gösterdi

 

Esenkent NTepe Konutları'nda hizmete giren Çıra Kebap, bölgedeki büyük bir eksikliği giderirken ilk gününde halk yoğun ilgi gösterdi.

Oldukça yoğun bir katılım ile hizmete giren Çıra Kebap'ın açılışı, Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel tarafından yapıldı.

Adıgüzel “Bölgenin önemli bir eksiği giderildi”

Kurdele kesimi ardından konuşma yaparak hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel, ‘ Bölgemiz her geçen gün gelişiyor ve daha kaliteli firmalar bölgede hizmet sunuyor. İşte bugün burada da Sıddık Ayazoğlu bölge halkı için yeni bir girişimde bulunuyor. Bu bölgenin böyle bir eksikliğini fark ettiği için Çıra Kebap'ı misafirleriyle buluşturdu. Kendisini ve ekibini kutluyorum. Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Müşterinin damak tadına göre hizmet

Açılış kurdelesini kestikten sonra Çıra Kebap'ın ait özel menüden misafirlere ikram edildi. İşletmeciliğini Sıddık Ayazoğlu tarafından yapılan Çıra Kebap'ta, yemekleri farklı bir konsept ile misafirlerin beğenisine sunduklarını söyleyen Ayazoğlu, “Uzman bir ekiple birlikte hizmet sunduğumuz Çıra Kebap'ta amacımız, bizim değil, müşterinin istediği damak tadıyla hizmet sunmaktır. Bu amacımızın yanı sıra, hijyenik ve temizlik prensibinden asla taviz vermeyeceğiz. Bölge halkının ciddi talebi üzerine hizmete açtığımız Çıra Kebap'ın bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çıra Kebap, NTepe Konutları’nda hizmete girdi!
  • 02.10.2012 13:13

Çıra Kebap, NTepe Konutları’nda hizmete girdi!

Esenkent NTepe Konutları’nda hizmete giren Çıra Kebap, bölgedeki büyük bir eksik ...