maritbet girişmaritbet
Caterpillar iş makinaları Jenga oyununda büyük ilgi çekti

Caterpillar iş makinaları Jenga oyununda büyük ilgi çekti

Caterpillar iş makinalarının çok özel ve zor koşullardaki performansını gösteren bir video büyük ilgi çekti

5 CAT iş makinesinin toplam ağırlıkları 8,1 ton olan tahta bloklarla oynadıkları Jenga oyunu görenleri hayran bırakıyor.

Türkiye temsilciliğini Borusan Makina ve Güç Sistemleri'nin yaptığı Caterpillar iş makinalarının becerileri sosyal medyada ilgiyle izleniyor. 

Youtube üzerinden yayınlanan bir videoda tecrübeli CAT operatörlerinin kullandığı Caterpillar iş makinaları, özel bir alanda kurulan ve her biri 300 kilo ağırlığındaki 27 tahta bloktan oluşan kuleyi yıkmadan Jenga oynuyorlar. Toplam ağırlıkları 8,1 tonu bulan parçaların iş makinaları tarafından kuleyi yıkmadan büyük bir beceriyle çıkartılması hayranlıkla izleniyor. Videoda iş makinelerinin her biri kendi özel fonksiyonlarını kullanarak başarılı bir Jenga performansı sergiliyor. Sadece CAT ekipmanlarının kullanıldığı oyunda, CAT iş makinelerinin hassas performansı ve zor koşulların altından başarıyla kalkması dikkat çekiyor  

ABD'nin Illinois eyaletindeki Caterpillar Deneme Tesisi EDLC127'de yapılan bu gösterinin videosu, Youtube'e konulmasından bu yana videoyu izleyenlerin sayısı 1 milyonu geçti.

Caterpillar Jenga oyun videosu için tıklayınız

Caterpillar iş makinalarının zor koşullardaki üstün performanslarını göstermek için başlatılan “Bunun için varız” serisinin bu ilk videosunu iki farklı video daha izleyecek. CAT iş makinelerinin yine çok özgün, ilginç ve zor koşullardaki performanslarını sergileyecek videolar önümüzdeki günlerde sosyal medyada yayınlanacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Caterpillar iş makinaları Jenga oyununda büyük ilgi çekti
  • 02.06.2014 15:08

Caterpillar iş makinaları Jenga oyununda büyük ilgi çekti

Caterpillar iş makinalarının çok özel ve zor koşullardaki performansını gösteren ...